Världsklass!

Världskänd rumpa är avslöjad. Fiona Walker, 52, heter modellen i den världskända bilden från 70-talet och hon trädde fram i samband med en tennisutställning. Fotografen, Martin Elliott, dog i cancer i mars förra året.

Det blir är en liten nostalgisk vind från 70-talet som blåser förbi. Från den tiden när en rumpa var en rumpa och inte något som gjorde att samhället bröt ihop av moralpanik.

Jag spenderade en liten tid som barn på 70-talet. Det verkar så här i efterhand ha varit en skön tid. Speciellt när man tittar i albumen från ens barndom. När man ser sin farsa med polisonger, utsvängda brallor och ens mamma som en "flowerpower"-tjej leendes på bilder i gamla instamatic-färgade bilder, så undrar man om 70-talet kanske ändå inte var en slags höjdpunkt i vår civilisation.

I vilket fall som helst... det är en förbannat fin rumpa på bilden.


Skriv en kommentar

Jag är 10 år äldre än du. Upplevde alltså 60-talet på samma sätt och var mitt i 70-talet. Ganska skön tid men kriserna hade börjat komma. 60-talet däremot känns som en tid med oändlig framtidstro och en makalös tid i konst- och musikutvecklingen. Och ja, bilden är grym...

Jonas

Pezster 
· Svar till Jonas

60-70-talen. "When life made sense" såg jag under en google-sökning.

Jag vet inte... det låter rätt på något sätt.

Håller med, 70 talet var en unik tidsepok. Som vi aldrig mera får uppleva..

Född samma dag som The Eagles gav ut Hotel California =P så jävla glad att man inte har nåt hippie barns namn.

"I never forget a face" Haha :)

70-talet var en jävla häftig tid, det kan jag instämma! Livet var klart lättare då.

Kommentera