Ni kommer ihåg den mobbade pojken, Casey Heynes, jag skrev om? Han som gav tillbaks så det stänkte betonggolv om det? Tja... här har ni hans berättelse. Kolla och känn hur bra det känns i hjärtat.

Bra kille! Bra gjort! BRA!

Ni kan se den fule lille mobbaren försöka skylla ifrån sig här. Idiot. Så er familj lider pga av att ert lilla pucko gick över gränsen? "Someone call the whaaaaaaambulance!"


Skriv en kommentar

Kollade på den andra filmen, den med mobbaren.
Oj oj oj, den lilla killen är så ute och cyklar att jag blir rädd. Jag blev själv utsatt för mobbing från 4:an till 8:an och jag kan säga att jag känner igen det beteendet. Samtliga av de asen som va på mig handlade det om icke närvarande föräldrar som när vi konfronterade dem påstod att det var MITT fel att deras son behövde slå mig i huvudet.
Fö... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Andreas

Man kan glädja sig över att den lille idiotens liv ser helt annorlunda ut idag. :D !!!

Om jag någonsin får en son, så hoppas jag sonen blir lika intelligent, reflekterad och artig som Casey. Vilken underbar kille. Skulle fan inte tro att han e 15 år gammal.

Pezster 
· Svar till HenrikB

Casey är cool, helt enkelt. :D

Hur vet ni med 100% vilken historia som är rätt?

Pezster 
· Svar till Johan

Troll!

Allvarligt talat, blir jag bara sorgsen av hela den här affären. Casey Heynes är naturligtvis den som först har rätt till våra sympatier. Men varför tänker ingen på den lille Richard Gale? Inte ens vuxenvärlden verkar förstå att det faktiskt handlar om två barn, som båda är offer i samma berättelse. Allvarligt talat, blir jag bara sorgsen av hela den här affären!

Jag kan inte tycka synd om den där lille Rickard. Han är så "tuff" när slår Casey i ansiktet och hoppar omkring. Sen kanske även de ungar som filmar det hela också borde hängas ut, de är nästan lika skyldiga som Rickard.

Richard förtjänar ingen medömkan. Han var ju inte heller ensam om att mobba Casey.
Blev själv mobbat i åretal i skolan och det tog först slut den dag jag snedtände som Casey och slog tilbaka. Jag smälde till mobbaren så han nästan tuppade av. Det satte tydligen respekt nog i honom och hans följeslagare så att de låt mig vara i fred.

Pezster 
· Svar till JB

Helt rätt. Ingen medömkan alls ska idioten ha.

Bra gjort av dig, förresten!

Kommentera