Vilken jävla moralpanik det råder i det här landet. Sexköp är något jag inte har några synpunkter på. Prositution har alltid funnits, kommer alltid att finnas och så är det. Om någon vill sälja sex och någon vill köpa sex så varför inte? Innan ni nu kölhalar mig för det uttalandet så tänk efter. Jag snackar om frivilligt från båda parter och givetvis är alla former av tvång, trafficking etc helt jävla uppåt väggarna fel. Överens om det? Bra. Då går vi vidare...

Nu vill Sveriges självutnämnda moralväktare inom vänstern och sossarna alltså förbjuda sexköp utomlands. Vilket jag tycker är väldigt intressant. Vi gör ett litet tankeexperiment. ok? Vi vänder på det hela...

Är det ok om ett annats lands regering gör likadant? Vi låtsas att en diktator i ett primitivt, religiöst u-land får för sig att deras lag ska gälla deras medborgare även i andra länder. Hur hade debatten gått om svensk polis fick i uppdrag av det där landet att arrestera en muslimsk kvinna som varit otrogen (det är inte olagligt här, men i hennes hemland är det) med en annan man här i Sverige? Skulle det vara ok att svensk polis arresterar en kvinna och skickar hem henne till hennes hemland för lite mysig stening till döds? Tänk på det där en stund.

Det här är fullständigt idiotiskt och enligt mig ett bevis för att våra politiker i det här landet är ointelligenta så det ryker om det. Tänk för helvete innan ni öppnar käften.


Skriv en kommentar

Nu tänker du lite fel..... Du förväntar dig att politiker kan tänka innan de öppnar käften? Vi pratar om en gruppering där du kan få kommentarer som "Men om man sätter en vindsnurra på motorhuven så går det ju att återvinna det man driver fram bilen med?" (Väldigt fritt ur minnet). Procenträkning är en annan favorit.

Pezster 
· Svar till Mixermeken

Aaaahh... good point. Tänkte inte på det ;)

:)

Annan tanke, om de vore så jävla skarpa så borde de väl vara eftersökta för andra jobb som typ företagsledare när verkligheten hunnit ikapp politikerkarriären.

Har inte hänt vad jag vet.

Alltså: För Dum För Arbetsmarknaden? Politiker, Ett Jobb För Dig!!

Suck

C G

Detta luktar Beatrice Ask lång väg. I hennes värld fungerar sådana här lagar utan friktion eller knot.

Där kan man även hitta bara jämna par strumpor efter en tvätt, och budet om miljonvinsten är inte bara en modern myt som jultomten eller som den om att ananas skulle smaka gott.

Tror Ask laser din blogg faktiskt, ovanligt sansat: www.aftonbladet.se/debatt/article12793425.ab

Pezster 
· Svar till MJ

Hahahaha... jag blev paff. För en gångs skull gör Ask ett uttalande som man inte vill kölhala henne för.

Blandade känslor...

alltså gällande prostitution. jösses. moralpaniken är total. så länge det är frivilligt, ingen medvetet sprider könssjukdomar eller är i en utnyttjandesituation - vad är problemet? varför är det tillåtet att göra porrfilm men inte sälja ett ligg? srs, en tjej får typ 1500 för en porrscen i sverige, hur skiljer sig detta från prostitution...?

Pezster 
· Svar till Tinky

Hmmm, intressant tanke du har där.

Så alla torskar kan alltså sätta in en annons om att "sexskådis sökes för privat porrfilmsinspelning".

Win?

Eller har vår kära regering satt upp regler för vad en porrfilm egentligen är? Fan... detta måste kollas upp. Låter som ett framtida inlägg.
:D

Kommentera