Sara Vargas skyddar sin gnällolåt "Spring för livet" i Aftonbladet idag. Det ska läsas in en massa i den där låten. Texten handlar om misshandel och att säga att kritisera den är tydligen inte ok för då kränker man folk:


"Folk får gärna tycka att låten är dålig, men de som säger att det är en tramsig text förminskar människors smärta. Det är allvarligt att kränka ämnet, då blir jag upprörd. Det är så hjärtlöst."


Det där får mig bara att känna mig ännu bättre. Sara Vargas bebisröst suger mest men tillsammans med texten blir det rena rama sug-VM av det hela. Om jag kränker någon genom att säga att låten, texten och framförallt hennes jävla bebisröst är bland det sämsta skit jag någonsin hört så är inte det mitt problem. Känn er fetkränkta i så fall. Jag bryr mig exakt noll.

Kvinnan med den darrande mesbebisrösten har nu fått totalflipp och rider verkligen allt vad hon kan på vågen om att hennes låt är såååå känslig och sååååå underbar och att den räddar liv. Tillåt mig skratta. Att en vuxen bebis ska stå och sjunga deprimerande mesigheter i Eurovision är en dålig idé är det tydligen ingen som har intelligens till att förstå. Det är en melodifestival för helvete och inte ett politiskt forum.


"Det rasar in mejl varje dag. Jag har just nu 1 400 olästa meddelanden på min Facebook. Folk tackar mig för att jag räddar deras liv – det betyder allt."


Det är så man mår illa. På riktigt.

Fortsätt gärna maila till mig om hur ond jag är som kritiserar den här pisslåten. Ni fattar nämligen ingenting alls. Alla former av misshandel är hemskt... men att använda ett så laddat ämne till att sälja in en fruktansvärt dålig låt i melodifestivalen är fan mycket värre enligt mig. DET är respektlöst om något!

AB -


Skriv en kommentar

Det är säkert bara ett PR-trick. Tror inte att hon är så himla förtjust i låten själv !

Pezster 
· Svar till bloggare på icedaniel.se

Förhoppningsvis. Annars skriver jag till FN och ber dem IQ-testa svenska folket.

Vänta lite nu. Den här låten har alltså vunnit hela spektaklet? Inte bara nån deltävling?
Sen hennes uttalande... och folk undrar varför jag ofta titulerar mig misantrop. Jag har full förståelse för att vissa människor fastnar i destruktiva förhållanden, men att det skulle vara tusentals som först efter den här låten funnit styrkan att bryta upp, det är ju bara för mycket. Och texten är tram... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Daniel L

Nej... det är säkert en liten final kvar, följt av en lite större... för att sedan avslutas med en stor final. *gäsp* liksom

Daniel:
Nej, jag tror den gick vidare till finalen bara.

P:
Jag håller med dig fullständigt. Låten är jättedålig och jag sitter hemma i soffan och vill nästan slå Varga när gnällandet börjar.

Pezster 
· Svar till Tinis

Du menar alltså att hennes antivåldslåt får dig att bli våldsam? Vilket fail!

"Kvinnomisshandel"

huh?

Att bli slagen gör ont, ett enkelt sätt att undvika våld är att ge fan i att stanna i ett förhållande där man blir slagen.

Jag tror jag ska skriva en låt som handlar om hur man gör när man andas. Eller det lät lite väl djupt, jag gör två långa loopar med olika hjärtslag som beskriver blod till respektive från ett hjärta.

Sen grå... Visa hela »

Kommentera