Expressen har tydligen ett pris de delar ut som heter "Årets kvinna 2010". Vem blev då årets kvinna? Jo, en överpriviligierad kronprinsessa vid namn Victoria! En kvinna som inte bara föddes med en silversked i munnen, utan en hel jävla flygel av guld uppkörd i häcken, blir alltså av Expressen utnämnd till "Årets kvinna"? För vad?! Verkligen?

Snyggt Expressen! Jag vet fan inte var Expressen slutar och kungafamiljens kollektiva röv börjar. Snacka om rövslickeri. Men å andra sidan är det väl på Expressen som fläskkotlettfrillan Johan T. Lindwall arbetar? Jo, visst är det så.

Årets kvinna... tja... en hårt arbetande mamma som kämpar med att få livet gå runt är typ en miljon gånger mer värd den där titeln än Victoria. Eller varför inte en av de kvinnliga företagarna som har skapat imperium från ingenting alls? Ni vet... kvinnor som har åstadkommit något mer än att få just en guldflygel uppkörd i häcken. Hårt jobb? Victoria kan inte ens stava till "hårt jobb".

Att utnämna den där grävskopekäften till "Årets kvinna" är bara dålig smak. Kanske "Årets man 2010" kan bli hennes snubbe Westling? Den där snubben vars "utbildning" vi skattebetalare dessutom ska betala. En utbildning som tydligen kostar flera miljoner.

Vad då för utbildning, undrar jag? Lobotomi och degenererande genterapi?


Skriv en kommentar

Man läser inte expressen och aftonbladet, vet du väl? :) Tidernas idiotiskaste "tidningar". Fast det skrämmer mig hur många som verkar läsa dem. Jag är säker på att man fördummas om man utsätter sig för länge. Precis som med dokusåporna.

Pezster 
· Svar till Polaris

*host*

grävskopekäften - haha

kan hålla med om årets kvinna är larvigt, men din syn på victoria och hennes silversked, osv känns lite överdriven. tror hon jobbar på rätt hårt om jag ska vara ärlig. är nog ingen lätt uppgift att vara kronprinsessa, snacka om press. jag skulle då verkligen inte vilja vara det.

Ibland, när det verkligen känns som att ALLA någorlunda seriösa hemsidor i min kännedom är utforskade för stunden, då, och inte förrän då, kan jag ta mig an att skriva in "www.expr.... osv" i min webläsare. Men det känns som ett personligt nederlag att behöva göra det. Varje j-vla gång blir jag arg eller irriterad över vad de lyckas publicera (och att det finns folk som börjar med att surfa dä... Visa hela »

Apropå skämt så läste jag just den här artikeln

www.aftonbladet.se/nyheter/article8675968.ab

Det finns inte mycket som kan göra mig mållös av det jag läster på AB, men alltså...bara....va? Hur...nej, jag förstår inte hur vissa ungar tänker. :/

Din dumhet är monumental! Bedrifter har inte ett skit med pengar eller ställning att göra.
Sätt dig in i hennes situation: du har en kvinna i ditt liv som är dödsjuk och måste byta njure. Då tvingas du iväg till ett jäkla isställe under hennes operation. Efter operationen skall ni gifta er och miljontals människor skall följa bröllopet i tv. Då blir du tvungen att fara iväg och rädda din bortskämda o... Visa hela »

Pezster 
· Svar till republikan

Hahahaha... du bevisar liksom min ståndpunkt i din kommentar. Hur kul som helst.

@republikan
Tycker du ska gå ut och berätta din lilla historia för eldsjälarna på Rosengård i Malmö, för uteliggarna under broarna, för den ensamstående mamman som har dubbla jobb men ändå inte kan åka på semester med sina barn eller ens köpa ordentliga julklappar. Jag tror de hade bytt med Victoria innan någon av er hade hunnit säga flaska.

Fjant.

@republikan

Obvious troll is Obvious :P

Själv är jag die hard rojalist och skäms inte för det. Förresten, "årets kvinna" enligt En DingDing*host* aftonbladet ger jag inte mer för än för deras systematiska våldtäkter av orden "expert", "chock" och "döds".

Avrundar med att ställa mig frågan vem som egentligen tar något som står på aftonblade... Visa hela »

vad expressen eller aftonbladet säger är helt ovidkommande eftersom de knappt verkar läskunniga. Det var nån vecka sen de körde en drogpropagandagrej och visade hur hemskt livet blev om man rökte majja - och använde sig av bilder av methheads (för de hade åkt fast med gräs i fickan minsann!)... från en artikel som handlade om hur meth påverkar kroppen. man måste verkligen råkolla varenda källa de använder fö... Visa hela »

Kommentera