Jag tycker att de som tar studenten ska ha roligt. De ska få lov att dricka lite, stå dyngraka på ett flak och skrika ut sin nyvunna (och temporära) frihet. Jag tycker även att de ska få lov att plaska runt, vilt skrattandes i fontänen på Sergels torg. Jag tycker studenterna ska vara fria att ha lite hämningslöst kul på sin student. Gud vet att de behöver det... sedan börjar nämligen nästa steg i livet... nämligen ett helt liv av att vara svensk, med en hel tumstock uppkörd i häcken och ett livslångt gnällande på alla som tycker livet är roligt.

Jag nämnde fontänen vid Sergels torg... för Stockholm stad anser att det får vara slutbadat i fontänen. Dels för att lamporna i den går sönder (skitfontän?) och dels för att studenterna skadar sig på trasiga lampor och på rör under vattenytan. Så för studenternas (och fontänens) skull så ska de - håll i er nu - sänka vattennivån.


"Därför tänker vi minska på vattennivån i år. Det finns ett antal rör och munstycken i fontänen, och när vi sänker vatten- nivån kommer de att synas. Dels blir det mindre attraktivt att bada, och dels ser man var man kan göra illa sig om man hoppar i, säger Mats Freij."


Erhm... ja... ELLER - och nu bara tänker jag högt här - så kanske inte packade studenter tänker så värst mycket på det där, eller ens ser det, och skadar sig ännu mer.

Hahahahaha... Mats Freij verkar smart... not. Mats är ju kommunalt anställd så man ska inte förvänta sig mer än att han dyker upp på jobbet i tid. Eftersom han är kommunalt anställd kan vi även räkna ut att han inte gillar när folk har roligt. Det stör liksom ordningen.

För helvete... först ropar folk på ett förbud mot att studenterna ska få åka runt på flak. Idag jiddrar Stockholms stad om en sketen fontän och imorgon är det väl någon dum fan som skriker efter alkoholförbud under studentdagarna.

Låt kidsen roa sig! De behöver det! Speciellt om de ska leva resten av sina liv i det här förbannade tråklandet.

DN -

Skriv en kommentar

Enklast vore väl att man inför ett tillägg i de kommunala förordningarna som går ut på att man bara får ha roligt på särskilda, och av kommunen i förhand bestämda, dagar. Resten av tiden ska man ha det som kommunanställda dvs fantasilöst, avundsjukt och o-roligt!

Pezster 
· Svar till Blogo

Samt att man måste köpa en "roligt"-tillståndskort som ska stämplas av en officiell tjänsteman på plats.

Om man nu ska försöka unvika badande, hade det då inte varit smartare att tömma fontänen helt?

Kommunalanställda tänker tydligen endast halva vägen.

Pezster 
· Svar till JB

Halva vägen på en BRA dag.

Normalt sätt börjar deras failande redan på morgonen när skorna ska knytas.

Du glömmer bort att det kostar 75000 till 100000 varje år att reparera den. Men det kanske är det som är poängen att ha sönder något som någon annan får betala.

Pezster 
· Svar till Mixermeken

Först. Småpengar. För 50.000 kr vet jag ett företag som kan fixa deras lampkåpor så att detta aldrig mer händer. Någon från stadsförvaltningen kan kontakta mig så fixar jag det.

För det andra... det roliga är ju att de tömmer LITE vatten ur fontänen. Vilket är helt idiotiskt.

Lönt och ha en fontän med vatten om ingen får leka med vattnet.

Alkoholförbud under studentdagarna!!!!!

Pezster 
· Svar till Anonym

Analus Gigantus har talat...

Ärligt talat, det är väl närmast en symbol för Stockholm att när något lite utöver det vanliga händer någon som bor där badas det i den där fontänen. Så, att fixa lamporna är ju något som förskolebarn kunde tänka ut som rimlig åtgärd. Men dessvärre har har dom inte börjat ersätta de kommunalanställda med förskolebarn ännu. Kan ju bara vara en tidsfråga, eller?

Inget fel på kommunanställda egentligen. Det är väl mera halvidioterna till chefer de får tag på. Och halvidiotiska chefer finns det ju förresten gott om på alla platser i samhället. Borde det inte introduceras någon form av körkort för att bli chef, typ: kan du knyta skoremmar utan att trassla till det?

Pezster 
· Svar till Eduronflux

Får nog hålla med dig här. Kommunchefer är oftast katastrof.

Tycker det är lite mesigt att bara "sänka vattennivån" faktiskt. Antingen så låter man studenterna ha lite kul och bada, eller så får man väl sätta upp en skylt "badning förbjuden" eller något om man vill det? Sverige, halvmesyrernas land...

Amenvadfan! Vem har problem med att se 18-åringar (av det kön man föredrar) köra "wet t-shirt" i episk skala mitt i stan!?!?!

Är det måhända så att kommunchefer oftast är Fula Människor som hatar att se glädje och snygga människor? Och önskar att de vågade bada i en fontän?

Annars kan de komma och bada från min båt. Helt ok, jag tar en Öl på soldäck och kollar på... Visa hela »

Man får ju aldrig ha kul i menlösa Svea, då är man omogen och ansvarslös.
Ja jag gillar att vara full ibland ( fulla människor e så jävla jobbiga fy faan) och vara barnslig.

Och ja jag älskar spela playstation fast jag är över 35 och tjej, gillar Aliens vs Predator fast den är ostig och annat som räknas omoget.

Nä har vuxit nog nu låt mig slippa "vuxenpoäng".

Låt de... Visa hela »

Pezster 
· Svar till suss

"If it's not fun, you're not doing it right"

:D

WORD!!

Kommentera