Det är så otroligt roligt med alla dessa som försöker få allt i hela världen bero på människans inverkan på klimatet. Nästan varje dag skrattar jag lite vid datorskärmen. Även idag när DN slaskar iväg en artikel med rubriken: "Väderkatastroferna har inte ökat – ännu".


Vad sägs om fler artiklar i samma anda? T.ex. "Alla har inte dött - ännu." eller "Oljan har inte tagit slut - ännu." eller "Kärnkraften har inte förgiftat hela planeten - ännu." eller "Vi har inte hittat bevis för spöken - ännu" eller "Det finns inte glass med korvsmak - ännu."

Kanske vi skulle chilla lite med alla panikartiklar tills ni klarar av att med 100% säkerhet kan berätta för mig hur vädret blir imorgon?

Tills dess...

Pezster har inte gått från jobbet... ännu.

DN -


Skriv en kommentar

Grönsaken har inte börjar dricka öl......ännu........ MEN SNART SÅ!!! :D

Har du tråkigt på jobbet kan du ju alltid jävlas lite med någon :) www.teknikmagasinet.se/db.pl?tf=product_link.html&link=&artnr=660475&title=Phantom%20Keystroker&

Det finns redan glass med korvsmak......

Pezster 
· Svar till Tombosto

Ljug. Verkligen! LJUG! :D

Öh... var då?

Jo, det finns glass med korvsmak. Finns finns iaf ett ställe jag läst om som hade som mål att testa göra glass på allt. currykycklingglass någon? Avocadoglass kanske? Vitlöksglass...?

ska se om jag kan hitta den igen.

haha nu hittade jag inte korvglassen bara för det men, vitlöksglass hittade jag

www.who-sucks.com/food/101-frightening-ice-cream-flavors-from-around-the-world

och fiskglass, hästköttglass, wasabiglass, bläckfiskglass och potatisglass....

Kommentera