Det blir varmare och det märks. Jag har redan klagat på att det är för mycket tjockisar ute på stan med alldeles för lite kläder på sig så det vet ni... vad ni inte vet är att under lunchen idag såg vi tre snubbar mitt i stan med tighta shorts på sig. Där stod de, åt glass och viftade med pungarna. What. The. Fuck. I stan?

Verkligen. Vanliga shorts på stan är... erhm... för mig ett nej. Det skulle möjligtvis vara lite ok om du har en handduk, ett par flipflops och du av någon skum anledning är och badar i en fontän. Men då är du bara konstig och därav ursäktad.

Men med tighta shorts är det en heeeelt annan sak. Det har en man aldrig någonsin på sig!!! Det spelar ingen roll om du drar på dig dina tighta shorts klockan 3 på natten när alla sover och du gömmer dig i garderoben för att njuta av dem. NEJ! FY PÅ DIG, DITT SJUKO!

Och NEJ! Det är självklart inte tillåtet med tighta shorts på gym, ute på löpbanan, på planeten Mars, ute i skogen... fattar ni? Tighta shorts på män är NEJ! Alltid NEJ! Intergalaktiska krig har påbörjats av raser som brutit mot den här regeln!

NEEEEEEEJ! säger jag. NEJNEJNEJNEJ!!!


Skriv en kommentar

Du har - som ofta - så oerhört rätt!

På tal om tjockisar, kan vi inte implementera mer av detta? blolz.com/34652

Både mer nudiststränder och banna tjockisar? För Pk? nej! :D

vadå? cykelspandex på gamla gubbs är väl fint? =P

Kommentera