Jag och flickvännen ska bygga hus. Ja, inte själva så klart men vi ska anlita någon. Så vi har varit runt på alla husföretag och haft massor med möten. Och mött massor med olika typer av försäljare.

Vi mötte en säljare på LB-hus. Säljaren hade massor med idéer. Säljaren var... öh... ganska på.

Så på... att säljaren började spamma mig med e-post. Jag fick mail som upplyste mig om att det var husvisning på hus som var helt irrelevanta för oss... dessutom typ 50 mil från där vi bor. Jag ringde och sa att jag helst inte vill ha massmail... eller SPAM! Säljaren bad om ursäkt och slutade med det. Då kom säljaren på ett annat sätt att spamma mig...


BROSCHYRSPAM!!!

 

Varannan dag levereras ännu en riktigt tjock husbroschyr till min brevlåda. Undrar hur länge den här spam-attacken kommer pågå? Är det systemfel eller är säljaren bara ond? Skitsamma, jag vänder det hela till min fördel.

Pågår det tillräckligt länge så bygger jag huset med deras kataloger. Win!

 

Skriv en kommentar

Hahaha, tror han ärligt talat att detta sk försäljningsknep ska fungera? Nä, jag lägger min röst på att han bara är ond... för så där dum borde det vara olagligt att vara utan att sitta på psyket.

Pezster 
· Svar till wtfdc

Man blir faktiskt lite irriterad... fast sedan det här med broschyrerna måste jag erkänna att det gått över i någon slags fascination över säljaren...

Jag menar... hur fan tänker människan?

Som säljare betraktat är han ju värsta superhjälten. En thailändsk klockförsäljare på stranden är ju som en engelsk snobb efter en sjurätters i jämförelse... ;D

Du kan ju ge igen med samma mynt, gå dom extra tretton milen och plundra samtliga brevlådor i typ... Umeå(?) på lokala reklamutskick som du sedan fraktar ner med skåpbil till säljaren och B.E.G.R.A.V.E.R. hans egen brevlåda med... Visa hela »

Pezster 
· Svar till paqe

Hmmm... låter som ett kul projekt... jag menar... man borde ju jävlas tillbaks.

Jag fick telefonspam från Indien häromdan!! Jojo, det är till att vara eftertraktad. Violet menade på fullt allvar att jag hade blivit speciellt selekterad pga mina "previous investments". Kan det löna sig att ringa därifrån bara för att höra ett svenskt "klick" när jag la på?

Kommentera