Efter en dag bland statusuppdateringar på Facebook så inser jag folk inte längre har fungerande hjärnor. Jag har läst folk statusuppdatera med diverse trams hela dagen och jag tänker därför avsluta min dag genom att erbjuda lite folkbildning.

Alltså... healing, kristallterapi, homeopati, spåkärringar, kiroprakti, osteopati, feng shui, magnetterapi, astrologi, zonterapi, detox, brain state tech, tarmsköljning, bindvävsmassage etcetc… (det fortsätter fan i all oändlighet! Det finns ingen gräns på kvacksalvarnas uppfinningsförmåga!)

ALLT ovanstående är humbug, kvacksalveri och trams. Ger du dessa "experter" dina pengar är du inte bara fett lurad… du är dessutom korkad.

Eftersom många redan vet om att det ligger till så här, så är det alltså ett mindre smart drag att posta ut på facebook att du går och betalar för skiten. Det är lite som att skriva "Jag är korkad!" som statusuppdatering.

Så nu vet du det.

Carry on...

Skriv en kommentar

Vill du ha något att tugga fradga över istället, så...

www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/oisincantwell/article13473816.ab

Hahaha, ostteopati? Berätta mer, snälla! ;D

Pezster 
· Svar till Jebus

Något med ben tror jag. Inte ost ;)

Kanske en ny grej man kan starta och lura massa idioter på.
"Ost innehåller en magisk kraft som öppnar din själ och ger dig evigt liv. Gnid denna tyska illaluktande mögelost över hela din kropp och duscha inte på en vecka. Bara 15 000 kr för evigt liv, inte illa pinkat va?"

Helt övertygad om att folk som tror på kristaller eller helt vanligt jävla grus tror på ost. ;)

Pezster 
· Svar till Jebus

Hahahahaha.

vad i hela fridens namn har du för bekantskapskrets?! sånt där händer aldrig mig, någonsin, och då umgås jag ändå med så kallade "miljömuppar".

Kommentera