"... rabatt."

"Vad babblar du om?" undrar jag.

"Jo... om du checkar in dig hos vår butik på din Facebook så får du rabatt på det här." säger expediten och pekar på skorna som ligger på disken.

"Va?! Skulle jag låta alla mina vänner få reda på att jag är på Stadium?"

"Ja... så får du ju rabatt."

"I helvete heller. Stadium är värsta pinsamma butiken! Tror du jag handlar här frivilligt!? Jag handlar faktiskt åt en polares frus konstiga halvbrors syster med stora fötter... och jag har haft en grym ångest sedan jag kom in här över att någon ska se mig." säger jag högt.

"Öh..." säger expediten och ser besvärad ut.

"Om någon skulle se mig här måste jag förklara varför jag handlar på Stadium. Fattar du att det kan döda någon socialt? Det är som att gå in på Ullared för helvete! Det är inget man är stolt över. Det är något man skäms över! Och det vill ni att jag ska gapa ut till ALLA?!?! Typ... hur fan tänker ni?!"

"Erhm... öh... ok... utan incheckningsrabatt blir det 299 kronor."

"Här har du 340 kronor. Jag har aldrig varit här. Jag betalar dig för att du ska hålla tyst om att du sett mig här."

"Jag kan inte ta emot extra pengar."

"Nähä... bara håll tyst om detta då. Kommer det ut att jag handlar på Stadium är jag rökt! Fattar du? RÖKT!"

Ni borde ha sett hennes min. In i det sista funderade hon på om jag var på riktigt eller inte. Hur kul som helst.

:D


Skriv en kommentar

Jävlas med folk ÄR kul. En 18-20 årig glassförsäljerska visade prov på stor humor när jag stod där och skulle flåda i mig en mjukglass, hon konstaterade efter en snabb blick att jag såg precis ut som en sån där 35 konservativ "allsubjektfobisk" gringubbe och tog sig tid att pimpa upp min mjukglass med i stort sätt alla rosa/röda attribut leksakssnurror gelehallon och gelehjärtan lindade in våfflan... Visa hela »

Vad är det för fel på Stadium? eller ville du bara visa dig tuff inför expediten? om du skäms att handla i butik så köp på nätet men det kanske också är pinsamt?

Pezster 
· Svar till Johan

Du missade hela poängen. Skickligt.

Hahahaha!

Absolutely wunderbar, synd att man inte kan sväva runt över dig när du luffar runt på stan och retas med folk.

jag skulle vilja se din polares frus konstiga halvbrors systers fötter som kräver Stadiumskor, måste vara de konstigaste fötterna någonsin.

Kommentera