Jag vet inte om ni läst om Anti-Abort-bilen som rullat runt i Stockholm. Det är alltså några idioter som klistrat upp en bild på ett dött foster på bilen och kör omkring. Tydligen vill de säga oss något.

Min första tanke var så klart en mental suck och en tanke på religiösa galningar. Vilket givetvis är helt korrekt. Organisationen bakom kallar sig för "Människorätt För Ofödda" (MRO) och är enligt sig själv "religiöst obunden". Fint formulerat och totalt osant.

Talesmannen heter Mats Selander och är en snubbe som är just... religiös. Det faktum att de försöker håller borta religionen från MRO's argument faller platt när lite googlande snabbt visar att Mats Selander är mycket aktiv på nätet med religiösa argument.

På MRO's hemsida berättar han om sig själv. Han argumenterar mot abort utan att nämna sin tro. Alls. Detta visar bara att han vet om att religiösa som babblar om abortmotstånd generellt sätt blir behandlade som puckon. Det visar även att MRO medvetet håller den typen av argument borta. Men en snabb googling visar vad han egentligen vill argumentera med.

När han inte visar upp foster på lastbilar mitt i stan så försöker Mats få Intelligent Design till vetenskap (HAHAHAHAHA!), skriver lite religiöst mumbujumbo på Credoakademins hemsida. Han är med andra ord... irrelevant.

Så... vad vill lilla MRO säga med bilden på lastbilen? Egentligen? Vad är budskapet?

Jag har inte en aning. Bryr mig inte heller för den delen. Jag har numera helt slutat att lyssna på religiösa människor.

De är helt enkelt... irrelevanta.

AB -

Skriv en kommentar

Snart kommer väl de bli helt emot män som onanerar för det dödar de små ofödda liven som spermierna kunde ha blivit. Det är väl bättre att göra abort istället för att ge ungen ett oönskat liv och eventuell dålig uppväxt för att man inte har råd eller förutsättningar för att kunna ta hand om en bebis.

Pezster 
· Svar till Ravers

Hahaha... skulle inte förvåna mig. Jag har för mig att vissa religioner inte gillar onani.

Vilken jävla tomte.

Apropå tomtar förresten, allas vår härliga hjältinna ska visst upp på vita duken

www.expressen.se/nyheter/1.2529332/gor-film-om-annika-ostbergs-liv

Det är fan osannolikt hur mycket utrymme hon får...först boken, sen radiopratare och nu detta.

Pezster 
· Svar till Björn

AAARGH! Vi hade rätt!

Och din ytterst vetenskapliga och icke religiösa kommentar till vad det är på bilderna som lastbilarna kör runt med?
Lyser med sin frånvaro.

Så ditt inlägg var inte värt en fis i rymden, om det nu var tänkt som ett inlägg i abortdebatten.

Pezster 
· Svar till Patrik

Det är död vävnad på bilderna. Det ser du väl?

Ett barn är inte ett barn förrän det föds. End of story. Försök få en filipipnare att få det till att dom äter ankbarn när dom njuter av sin balut, så lär du inte existera längre. Den dagen ett barn föds, oavsett om det är en människa eller ett djur (visserligen är även vi människor djur), så är det, just det, ett barn. Men sålänge det är ofött så slipper det ge... Visa hela »

Pezster 
· Svar till J (PP)

Jupp.

Blir så trött på rabiata religiösa människor. Inte konstigt att folk som tror på Gud många väljer att inte tala om det för folk. Kan ingen bara täppa igen bröintaget på såna här idioter!
Man KAN INTE använda Bibeln i alla lägen och kasta skit på andra för. Just i abort frågan har alla dessa idioter missat tjejen bakom aborten! Ofta unga tjejer. Bry sig om dessa istället är ju int... Visa hela »

Jag är inte för eller emot abort, men helt klart är att folk borde ta större ansvar och tänka till innan de blir på tjocken. Gällande lastbilen i fråga, tja det är ju sanning det de visar upp så.....

Kan starkt rekommendera två dokumentärer i ämnet religiös idioti: Louis Theroux: America's most hated family, och Americas most hated family in crisis.
Louis jobbar för BBC, och är nog den bästa dokumentärfilmaren jag sett.
I dom 2 över besöker han Westboro Baptist Church (Dom med "GOD HATES FAGS"-skyltarna) och stannar hos dom några veckor.
Då bleknar saker som abortbilen etc.

Dom kanske vill att alla tar efter kyrkans sätt att lätta på trycket:

1: Ingen abort = massa oönskade rännstensungar.
2: Äcklig liderlig gammal präst som aldrig kommit närmare än kvinna än texter som refererar till någons moder.
3: Präst skaffar ett harem av små oskyldiga gossar och hjärntvättar dom
Steg 4 är för vidrigt att ens sätta på pränt.

Ååååååååååååååååååååååååååååh
Jag ska börja lobba för att få igenom ett förslag om att skicka upp alla religiösa tomtar upp i omloppsbana runt jorden. Så kan vi med fungerande hjärnor, peka och skratta åt dem medan de cirklar runt däruppe.

Eh screw it, varför inte... Visa hela »

Om någon som läser är religös, vill jag bara lägga in ett ord för "Moment 22" av Joseph Heller.

Den sortens gud som religiösa talar om är en klumpig, tafatt, obegåvad, inbilsk, osnuten lantis.

Hur mycket vördnad kan man hysa för ett Högsta Väsen som finner det nödvändigt att inkludera karies i Sitt gudomliga skapelsesystem? Vad rörde sig i Hans förvända, ondskefulla, skatologi... Visa hela »

Pezster 
· Svar till paqe

Kom att tänka på en film, Chronicles Of Riddick och hans kommentar:

"Think someone could spend half their life in a slam with a horse bit in their mouth and not believe? Think he could start out in some liquor store trash bin with an umbilical cord wrapped around his neck and not believe? Got it all wrong, holy man. I absolutely believe in God... and I absolutely hate the fucker. "

Man skulle ju allternativt kunna varva den knarkarkvart där dessa snuskiga hippes använder all sin rökelse med en lastbil prydd med finfina bilder på ett skelett med skinn på och en enorm uppsvälld knorrande mage från det överbefolkade och hungriga Somalia och passa på att nämna att deras motstånd mot allt vad preventivmedel/abort heter är direkt ansvariga för att motsvarigheten till tre norska barn dött idag i östaf... Visa hela »

Pezster 
· Svar till paqe

Vi behöver alltså en lastbil? ;)

På vår lastbil kan det kanske stå "Religion dödar människor oavsett storlek"?

Pezster 
· Svar till Fatboy

Japp. Och bilder på onda religiösa män med galna blickar.

Jag anser mig vara en sund kristen, jag finner tröst och stöd i religion samtidigt som jag som i mitt vetenskapliga karriärväl vet att mycket av religionen emotsägs. Men kristna fanatiker som dessa galningar - de ger alla troende dåligt rykte! Jag är förvånad att de inte börjar förespråka mord på läkare som utför aborter och vill döda kvinnorna som genomgår aborter. Det är ju nästa naturliga steg. Visa hela »

Pezster 
· Svar till T

Sund kristen? Så... öh... motsägelsefullt.

I min värld alltså.

Hmmm... Om jag säger att jag har en fantasikompis som heter bygzrap som jag pratar med varje kväll kommer jag betraktas som småknäpp.

Byter jag ut bygzrap mot "Gud" så är det plötsligt ok.

Den som låter sitt liv styras av en fantasifigur i himlen eller en bok skriven av gamla bittra pedofiler behöver vård.

Cg

Rekommenderat för att få en rättvisande bild av tokarna:
www.bettybowers.com/videos.html

www.aftonbladet.se/nyheter/article13483941.ab
ramlade över detta nyligen. finner inga ord...

Pezster 
· Svar till M.

Tjockis! ARGH! Vad fan, M?

M: Hon kommer inte att hinna bli fetast i världen för hon kommer att dö väldigt snart. Rekordet är på över 700 kg och hon väger bara strax över 300. Korkat mål...

Pezster 
· Svar till Candy

Klart det är ett korkat mål. Hon är ju tjock. Alltså är hon korkad.

"Det är död vävnad på bilderna. Det ser du väl?"

Prova och tala om detta för ett par som haft svårt att få barn - och får missfall. Testa och upplev detta själv, vet jag! KAN hända att du tänker lite grand innan du skriver ditt nästa inlägg. Men jag kan ju också ha fel. Jag vet ju inte hur mycket samvete en annan person kan ha...

Patrik: om du blir upprörd, läs inte.

Varför ska P ta hänsyn till att du blir upprörd?

Tuffa till dig eller låt bli att läsa.

Och ja, jag har en gång förlorat den käraste jag hade, men jag begär inte att alla i min omgivning ska gå på tå och väga varje ord för den skull.

Livet hugger dig i bland. Begär inte att resten av världen ska anpassa sig till dig. Lär... Visa hela »

Apropå tomtar: Det här är ännu ett skräckexempel på högt uppsatta amerikaners brist på koll när det gäller deras eget land och omvärlden:

www.aftonbladet.se/nyheter/article13492902.ab

Patrik: Prova att prata med en tonårstjej som blivit våldtagen och tvingas föda barnet. Prova att prata med en tjej som i sin förtvivlan gjort en illegal abort hos någon "husdoktor" med smutsiga instrument eller som har låtit henne drick gift.

Här är ytterligare en länk till skoj:

uppenbar.info/index.html

Carl G
"Livet hugger dig i bland. Begär inte att resten av världen ska anpassa sig till dig. Lär dig leva med det, det gjorde jag."

1.Det roliga i det hela är att jag inte är ett dugg upprörd.
2. Om du läser vad du skriver, så begär du att resten av världen ska anpassa sig till vad du tycker. 1-1 i att uttrycka sig på det viset...

Candy
Av alla 37.000 aborter är det inte så våldsamt många som beror på våldtäkt av tonåring. Den här lilla gruppen och detta argument borde alltså inte väga så tungt i debatten - men av någon märklig anledning så gör den det ändå.

Men - för att du inte ska missförstå mig - SKULLE det nu vara så att alla aborter berodde på våldtäkt av tonå... Visa hela »

Patrik
Jag tror att paret som har haft svårt att få barn och sen får missfall blir mer ledsna över att någon kommit på tanken att köra runt med en bild på ett dött aborterat foster än att någon förespråkar abort...

Nu är det ju så att jag förmodligen tänker i lite större banor än du - i andra delar av världen där det är förbjudet med abort är just det jag... Visa hela »

Mina argument till att jag är emot abort är följande:
- Människan är oerhört värdefull. Hon är det viktigaste som lever på vårt jordklot. Vi som lever idag, gör detta för nästa generation - som är än mer värdefull. Våra barn är det absolut viktigaste som finns.

Om man nu tar detta som utgångspunkt för diskussionen, blir mina svar på dina frågor så här:... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Patrik

Abort är upp till föräldrarna/kvinnan. Vill man ha barnet? Eller är det fel på det? Sedan fattar föräldrarna/kvinnan beslutet. Finns inte en chans jag vare sig lägger mig i eller dömer dem.

Det är - enligt mig - vävnad tills det föds. Efter det är det ett barn. När barnet till slut får sin jag-uppfattning etablerad är vi igång på allvar.

Tur du inte hänvisar till bibeln när d... Visa hela »

1)
Kolla till exempel på Human Rights hemsida:
humanrightsweden.blogspot.com/2007/02/abort-en-kvinnas-rttighet.html
Bara i Polen räknar man med att 68.000 kvinnor per år dör i illegala aborter. Det går inte att med säkerhet säga hur många det är som går igenom sådana eftersom det som sagt är illegalt. Du som tycker det är så otroligt viktigt med människovärde - är inte dessa kvinnor vä... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Candy

Bra spaltat.

Jag vet många som inte ägnade aborten någon större tanke.

Det är 2011 och det faktum att detta fortfarande ska tjafsas om är underligt.

Vill man inte ska väl för helvete ingen - allra minst staten - kunna TVINGA dig?

Nej, just det.

Det finns ju ett enkelt sätt att inte hamna i den situationen över huvudtaget - i allafall här i Sverige:
- Använd preventivmedel! Svårare är det inte.

Candy idag 14:24
"Bara i Polen räknar man med att 68.000 kvinnor per år dör i illegala aborter."
Hur går dessa illegala aborter till? Jag är inte läkare, men nog kan jag slå vad om att deras dödsorsak är en smutsig klinik med en "läkare" som inte vet vad denne pysslar med.

"Du som tycker det är så otroligt viktigt med människovärde - är inte dessa kvinnor värda någ... Visa hela »

Ingen har rätt att hindra en från att göra valet att föda eller göra abort!

Inga religiösa skäl, inga moraliska skäl, inga "tänk på de som inte kan få barn" skäl. Livet är komplicerat ibland och har så alltid varit. Barn dör, föräldrar dör, aborter görs, krig, svält m.m.
Lägg energi på de som lever ( är födda ) till att börja med så de ba... Visa hela »

@Patrik:

"Hur går dessa illegala aborter till? Jag är inte läkare, men nog kan jag slå vad om att deras dödsorsak är en smutsig klinik med en "läkare" som inte vet vad denne pysslar med. "

- Det är ju det som är min poäng! Eftersom det är olagligt med abort går de till "läkare" som inte vet vad de gör eller så försöker de göra det själva genom att dri... Visa hela »

@Suss:
Bra där!!! Så många oönskade barn det finns runt om i världen som bor på barnhem eller ute på gatan. Patrik: du som pratar om människovärde - där har vi små människor som verkligen behöver hjälp. Lägg krut på dem istället.

Tack Candy.

Dessutom förekommer stor inavel pga religiösa kulturyttringar bla Indien med följd att flickebarn dödas och aborteras bort ( de som har råd) för att pojkar är mer värda. Man har nämligen inte råd att ge hemgifte till tex 3 döttrar i en fattig familj så dessa gifts bort till morbröder/farbröder som inte kräver pengar och så får flickorna börja föda barn vid ca 13 års å... Visa hela »

ok, kan inte låta bli. Citat:

"Man ska hantera sin religion som man hanterar sin penis. Inte vifta med den i ansiktet på folk offentligt och framför allt inte försöka trycka ner den i halsen på sina barn"

Jag antar det blir jobbigt att titta på bilderna. De visar liksom sanningen. En människa som slaktas i mammas mage. Oavsett skäl, så är det så. Abortförespråkarna bör erkänna fakta och inte sudda bort den.

Pezster 
· Svar till Per

Nej. Vävnad tas bort. Kom in i matchen nu för helvete.

Kommentera