Två veckors ledighet med bajsväder, magvirus och nu sitter jag på kontoret - helt outvilad känns det som. Det där med att ha lite otur med sin ledighet får ju lite konsekvenser. Så igår när jag var på väg till kontoret så kom det en milt fet kvinna på en cykel. Jag gled fram mot stopptecknet  och hon hade fått för sig att jag skulle stanna vid övergångsstället och släppa över henne. Tji fick hon. Jag ser genom rutan hur hennes ansiktsuttryck går från uttryckslöst till vrede, hennes mun rörde sig och saliven sprutade. Hon skällde på mig. Jag vevar ned rutan:

"Vad är ditt problem? Vad är du sur för?" ryter jag.

"Du stannar ju inte vid övergångsstället!" fräser hon fram.

All skit i hela världen dimper ned i skallen på mig. Jag avreagerar all irritation över kasst väder, magvirus och det faktum att jag börjat jobba igen i ett enda flöde.

"Du får inte cykla över ett övergångsställe din jävla fettsäck! Jag förstår att det är jobbigt för dig... för med din enorma röv har du väl en bromsträcka på en kilometer!"

Jag körde iväg och lämnade en gapande tjockis bakom mig. På något skumt sätt så mådde jag så mycket bättre. Jag har nog varit för snäll under semestern. Det är inte bra.

Skriv en kommentar

Dagens hjälte, det är ett ofog cyklister har lagt till sig. Cykla på trottoarer och övergångställen och de tror de är gående. Cykel är ett fordon. 'nuff said.

Fetto be gone! Skönt att du är tillbaka!

Bra rutet. Jag körde inne i stan för första gången på länge häromdagen...det blev många förbannanden över cyklister.

Ännu en fet-mobbning. Bra! Fortsätt med det. Men en sak bekymrar mig...... Du skriver "Jag vevar ned rutan". Det ger intryck av att din bil har såna där gamla vevar vars handtag lossnade i tid o otid istället för knappar som man ska trycka på..... Är det så? Har man blivit teknikfientlig? Eller är man en sån där veteranbilsfåne? ;)

Pezster 
· Svar till Blogo

Vevar ned rutan för mig är att man trycker på den lilla knappen.

Bra att höra du inte tappat stinget under semestern.

HAHAHAHA underbart!

Kommentera