Upptäckte idag att Aftonbladet kör något som heter Svenska Hjältar på sin site. Hur upptäckte jag det? Jo, det stod med stora bokstäver att någon skum typ vid namn Jonas Paulsson som "slåss" för köttfria måndagar.

Han har till och med lyckats att fått ett stort svenskt flygbolag att sluta servera kött på måndagar. Vad fan? Vilket bolag är det nu som är idiotförklarat? Det framgår inte av artikeln.

Det är så typiskt Sverige att dessa muppar får komma till tals hela tiden. Folk har ångest när de handlar mat, de har ångest när de kör bil och nu ska någon lurad miljönazist försöka få företag, organisationer och kommuner att sluta servera kött på måndagar i sann svensk överförmyndaranda.

Är detta en hjälte? Är det bara jag som tycker att en hjälte är någon som typ med fara för sitt eget liv stoppar en misshandel? Någon som springer in i ett brinnande hus för att rädda någon? Någon miljömupp med knepiga idéer som han försöker tvinga på folk är jävligt långt ifrån en hjälte.

Mer åt idiothållet, faktiskt.


Skriv en kommentar

Det saknas hjältar i sverige rent generellt, om du griper in vid en misshandel slutar det väl med att den som misshandlar anmäler dig och du åker dit. Själv väntar jag bara på att det skall krasha totalt nu. Då kanske vi kan börja om från 0 igen och den här gången inte ge "köttfria månbdagar" utrymme. Längtar nästan efter ett samhällshaveri när jag tänker på det....

Du kan ju alltid starta en konkurrerande kampanj: Svenska idioter :)

Gurra g: finns tillräckligt med dokusåpor redan...

Jag skulle vilja införa en dag då alla måste hålla 10 meters avstånd från mig. Mycket bättre idé.

Eller kanske införa en "full-size baguettemacka med rostbiff och potatissallad"-dag? Det är ju inte slöseri med avgaser om allt det fraktade köttet går åt!

Eller, eller, eller! Ett år utan barnvagnar på stan! Pure awesomeness.

OH ett år utan barnvagnar på stan. Var signar jag upp????

Pezster 
· Svar till Vegetal

Bra idé!

Förresten... du är något på spåren. Vad sägs om "Han slåss mot religionerna!" - var signar JAG upp!!!?!

Svenska folket älskar att försörja utländska sjuka 91-åriga kärringar. Samla ihop alla i hela världen och sänd dem till Sverige.

Pezster 
· Svar till Karl

Faktum är att svensken duktig på att härja runt i Facebookgrupper och protestera. Sedan ska notan betalas och då startar de nya Facebookgrupper och ylar om det istället.

Svensken är ett ständigt klagande folk som behöver en smäll på käften.

Vilken inspirerande människa

Han inspirerade mig just att ta min 528i-86a
till Shoppingcentret (som ligger 5 min bort med "kollektivtrafik") och handla en rejäl Biff, Vin influget från sydafrika och haagen-dazs glass.

Kan nog fan få den att dra en liter dit om jag kör enligt Pezstermetoden;-)

CG

Vilken korkad krönika från någon som tydligen inte klarade svenskan så bra i plugget, och vilka korkade kommentarer sen från sorgliga människor. Förstår varför ingen griper in om ni blir misshandlade. Väx upp och försök ta ansvar trots att ni förmodligen är söndercurlade.

Pezster 
· Svar till Mina

Hahahaha... om man på fullt allvar försvarar en miljöfjant så är det nog DU som är söndercurlad.

Det som kännetecknar "curlade" människor är att de bryr sig om irrelevanta saker.

En dag ska jag också sluta bry mig om miljön, skita i världens orättvisor, sitta förnöjt med mitt konsultjobb, börja äta kött igen, köpa en bil, åka till något utsatt land i Afrika och äta trerätters framför ett flyktingläger. Sen ska jag hälla ut olja i haven och låta Carl G och skribeneten vara mina förebilder.

Men innan dess så ska jag göra livet jävligt för dem gen... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Adam Stenman

Öh... va?

Du tror väl inte planeten jorden har ett slags "medvetande" a la Gaiatänket?

För du hade du typ varit... en... miljömupp.

Adam....Vilka "Vi" talar du om? Människor är individer, inte något slags kollektiv.

FN? Du tror på fullt allvar på vad världens mest korrumperade organisation lallar om?

Tvinga? Hur hade du tänkt göra det, du förstår, det går bara att tvinga människor till saker om de går med på att bli tvingade. Om de vägrar kan du inte tvinga någon.

Alla är inte bleka viljelös... Visa hela »

Det hade varit en underbar tillvaro att bara svina ner utan en tanke på konsekvenserna, om det inte hade varit så majoritetsfjolligt och slappt. Jag menar - 80% av befolkningen handlar vilken skit som helst. Det är inte ett gäng jag är intresserad av att ansluta mig till.

Kommentera