Läste i AB om en snubbe som blev tvungen att stå(!) en hel flygresa på grund av att en tjock jävel inte fick plats på sitt säte. Tjockisen fick inte plats med armstöden nere och när de fälldes upp så flöt äcklig tjockis över på det andra sätet. Till den grad att den smala killen inte fick plats. Så fick den smala killen fick stå?!?! WHAT?! En annan artikel tar upp en liten smal kvinna som åkte av planet för att ge plats åt en 14-årig tjockis.

Fel, fel, fel. Det är så klart tjockisarna som ska av planet om de inte får plats. De ska inte stå, de ska inte åka i bagageutrymmet... de ska AV PLANET! 

Det roliga är dock kommentarerna längst ned i artikeln. Där kan man förstå att det finns två läger. De som har problem med att tjockisarna inte gör rätt för sig i samhället och just... tjockisar. Gnällande tjockisar som piper "sjukdom" och "handikapp".

Det är med andra ord dags att påminna fetknopparna om några småsaker i den här debatten. Vi kan börja med påfundet om att det skulle vara en sjukdom att vara tjock. Det är det inte alls. Det är någon promille som kan skylla på ett kroppsligt fel... någon procent kan skylla på mediciner... i båda fallen finns det möjlighet till LÄKARINTYG. Resten av tjockisarna har helt enkelt ätit för mycket och skitit i att röra sig under en längre tid. Det är så klart mycket lättare att skylla på gener, sjukdom, mediciner än att faktiskt lyfta på fettröven och börja jobba med vikten.

Jag vill även påpeka det absurda i att tjockisarna skriker efter att samhället ska byggas om för att passa deras feta kroppar. Hur kan fetton ens komma på tanken att bussar, tåg, flygplan, bänkar etc ska byggas om bara för att de inte klarar av att äta mindre? Det är fullständigt idiotiskt. 

Feta människor ska betala för två flygstolar. Kan de inte det, eller hellre vill lägga pengarna på mer mat, så ska de ge fan i att flyga. Detta gäller på bussar, tåg och alla andra transportsystem i hela världen. Väljer ni att skita i att ta hand om er så är det NI som får anpassa er.

"Ska inte vi få flyga till samma pris som alla andra?"

Erhm... nej? Ni är inte som alla andra. Ni är ju feta. Det innebär att ni väger mycket mer, tar mycket mer plats och helt enkelt inte är som alla andra. Ni måste alltså betala mer. Eller gå ned i vikt. Det är upp till er.

Fetknoppar ylar om medmänsklighet och förståelse för deras övervikt... men de förstår verkligen inte ett smack om vad som rör sig i andra människors huvuden när de ser riktigt feta människor (av någon anledning gillar de tights dessutom *kräks*).

"Hur i helvete kan man tillåta ett sånt kroppsligt förfall!?" - SÅ tänker vi. Det finns således ingen som helst förståelse för ert mycket självförvållade tillstånd. Varje gång en tjockis gnäller om dieter, hur svårt det är, hur jobbigt livet är, hur svårt det är att resa etc så fylls våra huvuden enbart av förakt. 

Gervais får avsluta debatten:

Skriv en kommentar

Snyggt skrivet, haha. Jag gillar det ;P

Så jävla bra skrivet. :)

Japp.

För övrigt gillar jag George Carlin:

www.youtube.com/watch?v=nLRQvK2-iqQ

:D

även om det skulle råka röra sig om sjukdom eller liknande för nämnda tjockisarna på planet, är det väl fortfarande ingen annans problem. varför skulle någon annan behöva stå eller skickas ut, när det är tjockisarna som orsakar problemet, oavsett anledning till överdriven fetma.. vilken idoti

aldrig kommenterat, men var så otroligt mycket sanning och bra skrivet så att jag kände mig tvungen att ge en komplimang för detta!
när ska dom förstå att det inte går att förändra världen för att det själva inte orkar förändra sig.

Åh så bra skrivet!

Kommentera