Jag var på väg att lägga mig när jag råkade läsa om Keith. En snubbe som norpat åt sig den tvivelaktiga äran att vara världens fetaste man.


"Keith Martin, 42, inleder varje dag med att trycka i sig åtta korvar med bröd – minst.
Det har hjälpt till att göra britten till världens fetaste man, och ständigt sängliggande.
För att klara sitt vardagliga liv behöver han hjälp av 18 personer som kostar de brittiska skattebetalarna betydande summor varje månad."


18 personer som tar hand om tjockisen! Vad gör de undrar man ju? Hmm... 95% av arbetstiden går säkert åt till att köpa mat och bära hem den till honom. De andra fem procenten vill jag inte ens tänka på vad de gör.

Givetvis kan Keith inte hjälpa att han blev fet. Han är helt oskyldig. Var det någon som tvingade honom äta kanske? Eller vaknade han en morgon och var jättesjuk i fetma? Jag läser med spänning vidare i artikeln.


"Min mamma dog när jag var 16 och jag brydde mig inte om något efter det och jag kunde inte bry mig mindre vad som hände med mig. Jag åt vad vad som helst, säger han enligt Daily Mail."


Jaha. Så han skyller det hela på att hans mamma dog. Han åt vad som helst. Jag undrar var hans mammas kropp tog vägen. Är det någon som kollat upp det?


"För att ens komma på fråga för att gå göra en magsäcksoperation måste Keith Martin gå ner drygt hälften av sin kroppsvikt på egen hand först. Något han inte räknar med att kunna göra."


Inga nyheter här inte. Självklart är det inte ens lönt att försöka. Keith är ju tjock och bara att andas är sugjobbigt. Fast å andra sidan... han kanske kan börja med att försöka äta lite mindre? Ja?


"Sina dagar spenderar han i sängen framför teven samtidigt som han frossar godis, tårtor, kakor och korvar."


Såklart inte. Dumt av mig att komma med en sådan korkad idé. Vad fan tänkte jag på?


Skriv en kommentar

Hur får han tag i maten om han inte kan komma ur sängen? Borde vara en smal sak att sätta honom på diet..

Hur resonerar hans 'assistenter'?
"Idag känns som en bra dag på jobbet, om vi tar i lite så ska vi nog klara att trycka i han två tårtor innan lunch!"

Pezster 
· Svar till jkm

hahahahaha! lysande!

hahah

Tja när man väger så mycket som han gör är livslängden ganska kort. Han får nog träffa sin mamma snart- i alla fall om han tror på den där skäggiga gubben ( eller gumman) i molnen, som ganska många, tyvärr, verkar göra

han är ju hur smart som helst. äta mat och kolla på tv medan 18 betjänter springer omkring och ordnar allt. varför skulle han vilja gå ner i vikt?;)

frågan är ju mer varför ingen tvingar honom...

Här kan vi snacka medberoende - helt j-vla team medberoende - skulle va spännande och se deras uppdragsbeskrivning. Omgivnigen verkar ju minst lika sjuk.

Jag fattar inte - varför fortsätter assistenterna att mata honom? Han kan ju ändå inte ta sig ur sängen så om någon slutar mata honom eller bara ger honom sallad så kommer han ju att gå ner i vikt. De 18 assistenterna kan istället sysselsätta sig med att hålla alla pizzahemkörningsteamen (som han kommer att ringa) borta från hans hem.

Candy - dom skyfflar ju i honom som vore han ett lok i uppförsbacke för att få lön :K Dom skulle väl bli ledsna i ögat om han blev frisk från sin.. ehrm.. elakartade fetma.

Aha! Tänkte inte på det.

Varje gång jag läser om sådana här stationära kollin undrar jag hur de får råd att frossa så enormt - vart kommer pengarna ifrån, för de har ju troligen ingen egen inkomst? Beräknas soc utifrån vikt i de här länderna?

Vid första anblicken tyckte jag det såg ut som att han hade ett jättefluffigt duntäcke över sig.. Men det är ju han som är.. eh.. fluffig.

www.metro.se/nyheter/nu-har-hjartattackgrillen-gjort-skal-for-sitt-namn/EVHlbp!AVo2KB9GZVff2/ "Den som väger mer än 159 kg får äta gratis." Man är inte förvånad över att USA har så många överviktiga...

Pezster 
· Svar till Vegetal

Hahahahahaha... BÄST!

hur i h-te har dom mage att ta död på karlen och hur har dom råd att vårda berget ???? det är många som fötts med svåra handikapp som får kämpa sig till hjälp.

Kommentera