Förundersökningen mot polismannen som sköt har lagts ned. Vilket självklart är helt rätt. Efter att ha skummat runt lite runt detta på nätet så inser jag att det faktiskt finns folk som säger att det var onödigt att "polismannen sköt mot huvudet". 

De tror alltså att polisen var iskall snubbe. En så in i helvete hård och skicklig snubbe att - när polismannen såg en AK-47:a i händerna på en maskerad rånare - han beslöt sig för att skjuta snubben i huvudet. Som på film och i dataspel. Suck.

Jisses vad korkat. I en sådan situation skjuter man mot kroppen. Bålen. Största träffbilden är det säkraste. Sedan, med adrenalinskak och nerver får man nog vara glad om man ens träffar då. Nu är poliserna tränade i skytte men det går liksom inte träna skarpa situationer utan att de är just det... skarpa. Så att skottet tog i huvudet är nog mer lite slump, ok? Chilla med vilda påståenden.

En annan sak som folk gnäller om är att "det var ju bara replikor!" och "de skrek inte ens att de var poliser" - vilket mer eller mindre visar vilka jävla ointelligenta idioter detta handlar om. Så här... om polisen uppfattar det som att du hotar med ett riktigt vapen så har de all rätt att skjuta dig. Om du riktar ett plastvapen mot någon så kommer de självklart inte att ödsla tid på att ropa till dig. De har de heller inte någon skyldighet att göra. De kommer - förhoppningsvis (det är ju ändå svensk polis vi pratar om) att knäppa dig.

Och vet ni vad? Det är helt rätt. 


Sverige är fan surrealistiskt ibland. Alla kränks över allting, ingen vill ta ansvar och det är synd om alla som gör fel.

Skriv en kommentar

Tar och lägger in IDIOTEN här med....

lt.se/nyheter/sodertalje/1.1938693-pertoft-mp-vill-marka-latsasvapen

Ja..Bra tänkt....VEM FAN HAR RÖSTAT PÅ DEN HÄR IDIOTEN!!!

Pezster 
· Svar till Carl G

Hahahahaha... hittade den här kommentaren under artiklen:

"Tycker även då att polisman ska utrustas med lättillgängliga kikare som snabbt kan plockas upp för att enkelt och smidigt kunna undersöka pipans färg på vapnet ifråga för att kunna göra en snabb och adekvat bedömning, helst ljuskänsliga kikare om det skulle vara att undersökningen måste utföras vid sämre ljusförhållanden... Visa hela »

Mmm... karlfan hade säkert överleft om inte hans kompisar dessutom kört över honom på väg därifrån. Vad hände med "lämna ingen kvar"! Visar bara på vad desperata dom var. Det var bara en jävla tur att dom inte hade riktiga vapen för då hade det kanske strukit med en massa filmande civila när det blivit eldstrid...
Hade jag varit i närheten, jag hade försvunnit med blixtens hastighet vinkelrä... Visa hela »

Hasan Guven - DEMOSTRATION!
www.facebook.com/events/472042849519089/

Ganska intressant läsning. Det är nog krav på i vissa kretsar att alla svenska poliser ska vara "dialogpoliser". Nu var det inte så i detta fall, tack och lov.

Pezster 
· Svar till George68

Men doh!

Det är - måste vara - en trollsida. Inte en chans att det finns SÅ korkade människor därute... som dessutom kan använda FB.

"Helt otroligt att rasist poliserna går fria! Stackars hasan var en snäll kille som aldrig skulle gjort nån illa. Alla hans tidigare domar är rasist domstolar som dömts felaktigt. Han har blivit oskyldigt dömd för han inte är svenne!!! Poliserna går fria för... Visa hela »

Jag har ett bättre förslag:

Politiker som Pertoft vilka kommit med så idiotiska förslag att det står bortom allt rimligt tvivel att de är svagbegåvade, måste få sina öron målade lysorangea med permanent färg. På det viset ser man direkt vid en TV-intervju att denna människa är imbecill och därmed kan ignoreras.

Givetvis måste frisyrer av typen kulturkommunist-page och miljöpartist... Visa hela »

www.svd.se/nyheter/inrikes/upprop-pa-natet-mot-nedlagd-utredning-om-polisskott_7818826.svd

AMENFÖRFAN! Motdemonstration för MER polisskjutningar av IDIOTER!

Pezster 
· Svar till Carl G

Jag försökte läsa artikeln men allt "hen" gjorde mig förvirrad...

Blir så jävla trött på detta trams. Idioter som tycker att det borde spela roll för agerande om det är replikor eller ej. Särskilt när vapenexperter säger att det är i stort sett omöjligt att se skillnad på replikor och riktiga vapen, om man inte får undersöka dom närmre.

de kutar in med falska vapen brevid en polisstation.... snälla. folk ringer in och säger att de har automatvapen... vad fan tror ni polisen gör?

klart de skjuter. de kan ju inte precis vänta på att rånarna *kanske* gör det. polisen gör inte alltid rätt, men i det här fallet.... vem fan hade gjort annat?

helt korrekt agerande, synd att hand blev skjuten i huvudet. annars kanske han hade ändrat något... men... nej. po... Visa hela »

Det roligaste är att snubben inte bara pekade bössan mot polisen, han sköt också! På en av filmerna hörde man tydligt polisernas PANG och rånarens 'puff' från hans soft airgun. Hur tänker man då?

Sen är inte intelligensnivån mycket högre hos alla miffon som står runt omkring och tittar/filmar.

Oh oh oh - tack till Wikipedia för detta guldkorn som bara måste tilläggas, låt oss kalla det en kvalitetsstämpel och ett bevis på vår gode riksdagsledamot Mets Pertoft har djup insikt i de utmaningar som vårt moderna samhälle står inför: karln sitter även som ledamot i Elöverkänsligas Riksförbund! :-)

En tanke som slår mig. Hur kan elöverkänsligas riksförbund ha en hemsida? Vem kan administrera och vem kan titta på den? Tar de sedan fram en iPhone/Android app då har vi verkligen tagit dem med byxorna nere...

Men Joey...doh!!!
Klart de kan administrera den sidan men bara i 5 sekunders intervall, och endast iförda den speciella foliedräkten tillverkad av tuggat bröd, folie och bubbelplast!
Tuggat bröd för dess fantastiska förmåga att isolera och avleda strömningar frön galaxen smurrrk!
Folie...ja...det är ju som alla vet en fullgod rustning mot det mesta som kan vara farligt...
Bubbelplasten...för dess otroliga egenskap att inte... Visa hela »

De kanske likt riksdagen har installerat vattenvirvlare? www.faktum.se/2012/08/obalans-i-riksdagen/

Pezter, du ska nog ta din blodtrycksmedicin INNAN du går in på länken...

Tror att dessa vattenvirvlare i riksdagen har diskuterats här tidigare. Jag vill minnas att det var i samband med någon folietomte som försökte tvinga folk i sin omgivning att återgå till ångtelefoni...

Här nåt att kolla in, är det sant eller är det satir? Svårt att veta i Sverige... ;-)

Vad fan hände med länken? Glömde jag eller försvann den? Jaja, här kommer den i alla fall för så jävla rolig är inte min blogg...

feministiskgryning.wordpress.com/

Kommentera