Det sköljer en våg av exotiska vårvindar över mitt skrivbord. Designers, klädmärken och skönhetsföretag pratar alla om en vår med straka färger i kanariegult, cerise, korall och lila. Inte mig emot. Är mer än less på beiga toner och svarta kläder.


Bild (f v):


Littmarck - Swedish Treasure & Design. Ett nordiskt smyckeföretag som gör coola accessoarer. Kände inte till dem förr, men redan har jag funnit flera godbitar som dessa färgade läderarmband. (Har en bra webshop, se här.)


Rosa nagellacksfärg från Nail Systems Polish Pro, färgen Fruit Smoothie


Lancomes vårkollektion heter Ultra Lavender och har ett vårigt lilatema. Denna multiblusher med fjärilar är ju bara för het.


Multifärgad scarf från Littmarck

Skriv en kommentar

Gillar färger!! Jag är blond o blek men vill gärna ha roliga färger på ögonskugga eller läppar. Vad skulle du rekommendera för färg som passar mig blekcarro men som också är vårtrendigt? Ingen som är så himla dyrt..

Tack på förhand.

//Blond & Blek

· Svar till Carro

Jag tycker inte du ska vara rädd för att använda färg, men om du är rädd för att se 'sval' ut så kan du undvika kalla färger. Gå istället för guldiga, bruna och varma rosa toner. De nya guliga skuggorna från Maybelline som jag nämner i inägg nedan är både snygga och prisvärda.

Äntligen kommer våren med färger. Jag är så less på allt brunt och svart. /Å

Vad man blir sugen på färg :0)

Bra blogg Ricki! Ett stort lycka till!
Vill gärna följa med på dina jobbdagar, vill se massa makeup och plåtitningar.

Wow!! Fint fint!

Jag längtar också efter färg. Littmarck har jag aldrig hört talas om. Snygga. Tack för tipset.

Färg är verkligen efterlängtat just nu. Har precis uppdaterat garderoben med fräscha färgklickar. Kanske borde göra samma sak med makeup och accessoarer?

· Svar till Rebecca Törmä

Det tycker jag helt klart att du ska. Jag har själv lite svårt att byta ut alla mina svarta och beiga plagg. Men nu är tiden om nånsin. Passa på.

Hej Ricki
Vilken bra och snygg blogg!
Vart får man tag på Littmarck?

· Svar till Lena

Hej. Tack. Du kan köpa dem online på www.littmarck.com

Jag älskar Littmarck! En annan favorit är ICON

www.icondesignliving.se/gallery/lima.html

Trevlig blogg!

· Svar till monica

Tack, kul att du gillar bloggen. Och tack för tipset.

Kommentera