Klicka på bilden

 

Hemkommen igen efter 5 hektiska dagar i New York. ITVA - International Trend Vision Awards är frisörvärldens Oscarsgala. Alla stora är på plats. Jag hade förmånen att få åka i år igen med Wella som anordnar eventet. Det här är andra gången jag är med på galan och det är en cirkus utan motsvarighet. Aldrig samlas så mycket talang under ett och samma tak i frisörsammanhang.

 

Vinsten gick till Kina i Color Award (se bild) och Sverige lyckades inte denna gång att placera sig i toppen. Det nordiska pressteamet (se bild) och jag hade en riktigt kul helg tillsammans. Alltid lika inspirerande att träffa mina nordiska kollegor, höra hur de jobbar. För att inte glömma världspressen som också var på plats. I år var det många bekanta journalister både från Kina, UK, Tyskland och USA som jag sprungit på under tidigare event.

 

Dessutom fick jag chansen att träffa och intervjua glödheta, toppliste-aktuella Jason Derulo (se bild) efter hans uppträdande. Detta nya stjärnskott har legat högt på listor världen över med sin hit Whatcha Say. Han var riktigt trevlig och ödmjuk.

 

På bilden har jag min nya klänning från Diane von Furstenberg. Love it!

Skriv en kommentar

Nice dress Ricki!!!!

Verkligen snygg!

Vilket kalas. ITVA ser ut å vara en stor grej.

Vilken hottie han var. Snygg klänning verkligen. Håller med de andra.

Kommentera