Klicka på bilden


Snacket är redan igång - få har kunnat undgå den nya Stockholmsbaserade serien, Elsas Värld. Ikväll på TV3.se visas det första avsnittet kl 18:00 och intresset kring filmatiseringen av Sofie Fahrmans bok är enormt.

 

Det är jag som är ansvarig stylist för Elsas Värld och i den här serien får vi följa huvudkaraktären Elsa under många galna upptåg. Modeaspekten är extra rolig i en serie som handlar om just modevärlden. Elsa Gustavsson är ju 21 år och kommer från Borås. Efter en tids festande och spenderande i New York är hon nu tillbaka på svensk mark, pank och bestämmer sig för att prova lyckan i huvudstaden.

Eftersom jag själv har en bakgrund i modebranschen och skriver idag om både mode och Stockholm, hade produktionen inte kunnat hitta en mer entusiastisk person till jobbet. Det här projektet samlar liksom alla mina kunskapsområden i en och samma produktion och det har varit roligt att få styla serien med kända Stockholmsställen som grund.

Följ med framöver här på bloggen där jag kommer att skriva om allt spännande som händer bakom kameran på inspelning. Som vanligt kommer jag att dela med mig av heta modetips och bra skönhetsprodukter.

 

Missa heller inte Elsas egen blogg på TV3.se. Läs den dagligen här.

 

Nya avsnitt visas varje torsdag kl 18:00 i 20 veckor.

 

Vintern är räddad för alla mode-junkies där ute - Elsas Värld kommer att hålla oss varma och underhållna!

 

/Ricki

Skriv en kommentar

Shit va spännande. Jag kommer va bänkad

Yeees, äntligen

Bra första avsnitt

Bra första avsnitt!

Kollade just Elsa-bloggen. Kul forum! Kul serie också för den delen.

Ser slaviskt!

Kommentera