Galleriamingel är den nya flugan och nu vill Stockholmarna stå med vinglaset i ena handen och shoppingpåsarna i den andra. MOOD Stockholm, Brunogallerian och Sturegallerian är de populäraste tillhållen.

 

Ikväll väntar aw (afterwork) med tjejerna. Givna slagord som Riche, Riche, Riche eller S-T-U-R-E-H-O-F har på sista tiden sakta men säkert ebbat ut. Mailkonversationen under veckan har gått i stil med:
'Nej, inte det stället igen. Bara trötta gamla män där med ostrukna skjortor.' Eller, 'vadå, serverar de ens en bra Chablis där längre?'. Tjejgänget verkar onekligen trötta på våra intrampade, gamla stråk.
Däremot ljuder plötsligt nya termer som 'shoppingöl', 'torghäng' och 'galleriamingel' på flera håll. Vem jag än tycks prata med på sista tiden så föreslår alla i vänskapskretsen stans gallerior som mötesplats för awn.
Inte mig emot, och ska jag dricka vin i galleriamiljö så får det gärna bli på en av dessa 5 favoriter:

 

1. Boqueria, Mood Stockholm
2. Ljunggren, Brunogallerian
3. Tures, Sturegallerian
4. EAT, Mood Stockholm
5. Imperiet, Skrapan

Skriv en kommentar

Kommentarer

Jaaa, Brunogallerian är toppen. Lite avslappnad stämning sådär.

Det är ett riktigt bra tips till småbarnsföräldrar dagtid också, eftersom det finns gott om utrymme mellan borden. Och god kaffe latte ;)