Recensioner av Brasserie Balzac

Spontant besök skärtorsdag, dagens lunch lamm med rostade,grönsaker mm
Smakade underbart ! Supertrevlig proffsig personal !
Återkommer gärna och ofta 👍

God mat, superbra service men framförallt otroligt bra stämning! Känns som att man är i Paris och hela lokalen är så fin och trevlig. Man får vara beredd på att det är väldigt högljutt, i alla fall när vi var där en fredagkväll...

Listad i: Middag i Stockholm

Grym mat, grym service och grymma vibes. Vad mer behöver man skriva Bästa krog i vasastan. Hands down.

Varm, härlig atmosfär och bra service! ✨Ostron och champagne✨

Alltid trevligt att luncha på Balzac! Denna gång rotselleri med lökbuljong och svamp.
Höjdpunkten enligt mig är servicen, så trevlig och hjälpsam personal. Elegant miljö också. Maten är vällagad och god, enda kritiken är väl a...

Har varit åtskilliga gånger på Balzac, tycker verkligen att det är ett sånt ställe som återkommer och man lätt hamnar på. Maten är ok men inte så mycket mer. Det är stimmigt och mingligt och väldigt högljutt. Trevligt men i...

Jag tycker att det är svårt att hitta bra luncher på helgen i Stockholm om man bara vill ha en vanlig lunch och inte brunch, men Balzac är perfekt för det! Unna dig en vinlunch här i den livliga och stimmiga miljön. Det är relativt enkelt att få bord,...

Blev matförgiftad av ostronen. Inte kul.

·

Edit 2021: En modern klassiker. Har varit här ganska många ggr nu och tycker verkligen de har lyckats. Sedan min initiala recension 2016 har de även höjt nivån på maten ett snäpp. Sniglarna är bäst i stan tillsammans med Daphnes och entrecoten toppklas...

Listad i: Helglunch

7 personer som fick stora bordet i Chambre Separe. Fin personlig service av vinkunnnig man som läste av gruppen på ett mycket bra sätt. Alla var nöjda med sina val av förrätter och varmrätter. Enda minus var desserten som var ok men inte mer. Ingen av gästern...

Helt okej mat, men ingen WOW-upplevelse. Vi var där på lunchen och det var mycket folk och härlig atmosfär. Bra service och inga problem att göra maten vegansk trots att det inte fanns något på menyn.