Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

M.O.A.S - Meat on a Stick

3,3 • 12 recensioner
M.O.A.S - Meat on a Stick

Älskar du kebab? Då har du kommit rätt. M.O.A.S drivs av en tvättäkta kebabentusiast som har rest land och rike runt på jakt efter det perfekta exemplaret. Här förser han stockholmarna med den populära snabbmaten så som han själv tycker att den ska smaka.

Den lilla kebabrestaurangen M.O.A.S, eller Meat on a Stick, öppnade på Roslagsgatans krogstråk under stor uppståndelse 2016. Bakom stället står Jiray Seropian som håller i Kebabspotting, ett känt Instagram-konto helt ägnat åt kebab. Med M.O.A.S vill han erbjuda den uråldriga snabbmatsrätten lagad från grunden, utan omvägar och halvfabrikat. Här handlar det alltså inte om någon ”sunkmat”, som kebab ofta har blivit förpassad till, utan om en lite lyxigare och fräschare snabbmatsvariant.

Glöm det typiska gatuköket. Inredningen hämtar moderna influenser från länderna runt Medelhavet. I lokalen samsas mosaikgolv och mosaiktak med industriinspirerade glödlampor och rappade väggar. Menyn innehåller kyckling, lamm, fläsk och falafel i ett gäng olika varianter, alla döpta efter en varsin stad. Som tillbehör serveras pommes, och det går även att kombinera sin kebab med ett glas vin eller en öl. Eller varför inte en baklava-shake?

Användarbilder på M.O.A.S - Meat on a Stick

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Adam L.

Först och främst, otroligt snyggt koncept rakt igenom, från tak och golv till inredning och menyer. Man kan ju lugnt säga att det måste vara Sveriges snyggaste kebabställe, även om konkurrensen inte är så hård. :)

Matmässigt så... Visa hela »

Nils H.

Utan tvekan den bästa kebaben jag ätit i Stockholm, dock är konkurrensen inte direkt mördande. Personalen är glad och trevlig, köket (och kebabrullarna!) är häftigt att beskåda och såväl kött som bröd håller hög kvalité... Visa hela »

Ulf K.

Går inte att välja lägre än en stjärna. Maten är helt enkelt inte särskilt god, smaklöst kött (oavsett vilket du väljer), dressing och såser känns som de är kryddade av en mellanstadieelev på hemkunskapslektion och brödet... Visa hela »

Ludvig P.

Riktigt bra kebabställe. Bra utbud och skön stämning. Fyran var inte given men lyxkebabens fina koncept gör att det väger över

Klas R.

Inte alls bra! Var där och åt.. Dyrt och lite med mat. Ingenting var speciellt...

Fredric E.

Grym kebab i fräsch förpackning.

Joe C.

Översätt till svenska »

What kinda crazy shit is this. You lure me in with your delicious food then close and don't inform me. I have drove every day into dissatisfaction.put up a bloody sign or somthing

Rich S.

Kebab i kvarteret!!

Kanon!

Minst 1 gg i veckan.

Peter E.

Var där, i lördags, på öppningshelgen och åt en fantastiskt god Kebab.

Jag slog till på Palermo som var, som sagt, riktigt god.

http://meatonastick.se/wp-content/uploads/2016/03/moas-meny-webb.pdf

Vad är det som är gott då?
... Visa hela »

Qamilionaire B.

OMFG! 1 stjärna är för mycket!!!

Efter att ha läst alla tidningsartiklar som skriver om hur MOAS säljer slut på 3 timmar och inte kan ha öppet en hel dag hade jag relativt höga förväntningar. Att ägaren dessutom skryter med att han har... Visa hela »

Frederic P.

Gott, men inte mer än så. Lite smaklöst, salt och kryddor saknas. Soggiga pommes. Tryffelmajonäs som smakade vitlöksmajonäs.

Peter P.

Grym Kebab som måste upplevas

Så tycker pressen

4 av 6 · SvD Mat & Vin · 2016-05-26

“Få restauranger har varit så hypade som Moas - Meat on at stick, redan innan öppning.”