Recension av Restaurant Aubergine – av Denny S.

Här skulle det vart bra om det fans en bredare skala att betygsätta på. Når inte upp till en fyra, men bättre än en trea. Det fick bli en trea.

Jag var här på tryffelveckorna, tryffel är ju förjävla gott. Kanske inte är helt rättvist att dömma en resturang efter en speciell drive. Men så vart det ändå.

Kom in och möttes av en skönt avslappnad bartender. Han slängde ihop en riktigt schysst alkohålfri drink.
Efter det hamnade vi tyvärr vid bordet närmast baren. Och där var det så trångt att jag var tvungen att flytta mig flera ggr för att folk skulle kunna komma förbi. Vilket var ganska störande.

Vi bestälde in tre förrätter, hummer omeletten var ganska tråkig. En helt ok chark och ost bricka(tryffeldeli). Till slut en liten fläsksideslider som var riktigt god.
Huvudrätten... en gödkalvsentrecote som var god på riktigt. Mört fin kött, smakrikt permasansmör och grymma pommes. Det var så klar tryffel inslag på den med.
Créme brulée till efterrätt vart en höjdare.
Tycker att det var schysst att jag tog mig hit och var ändå nöjd när jag gick där ifrån.