I mitt jobb springer jag ibland på människor som... erhm... varit lite för entusiastiska med att "fixa till" sitt utseende. Det här med att korrigera sitt utseende har blivit mycket vanligare nu för tiden. Senast igår såg jag en 18-20 åring med nyfixade bröst.

I min värld är det rätt enkelt. Folk kan korrigera och ändra sitt utseende bäst de vill... till en viss grad. För så fort det syns att det är "tillfixat" så är det en enorm turn-off. Det säger en del om den där stackaren som så förtvivlat vill vara något annat än sig själv att de opererar sig en gång för mycket och blir en slags freakshow istället. Det räcker med en bröstoperation som är uppenbar för att jag ska nästan känna förakt för människan ifråga.

De små egenheter vi har är det som gör oss olika. Det är det som t.ex. gör att min flickvän är just min flickvän. Hon liknar ingen annan. Det finns ingen som hon. Det finns bara en... och hon är min.

Sedan läser jag givetvis att den största ökningen av operationer sker i Sthlm. Hahaha... inte en enda person i hela Sverige är överraskad. Många tjejer i Sthlms uteliv eftersträvar något slags "Sex and the city"-liv. Jag fattar inte varför... för om en tjej opererar brösten, putar med nyopererade läppar, dansar på bord och gör allt för att visa upp sig så är det en enda sak som killar tänker på och det är att sätta på dem. Verkligen... det är den enda tanken som infinner sig. Allt annat är rent ljug. Tro mig på den här punkten.

Vi vill definitivt inte dejta dem, inte ha dem som flickvänner... utan just - kort och gott - sätta på dem. Ett hack i kolven, en trofé till väggen... that´s it. Wham, bam, thank you ma'm. Det där gör vi killar som fan under ett tag (eller eftersträvar det för de killar som inte kommer till) och sedan ändras vi plötsligt när det börjar kännas tomt.

Vi letar plötsligt efter mening och utbyte i en relation. Så vi hittar den där söta, lite annorlunda tjejen med intelligens, personlighet och sedan lugnar vi ned oss tillsammans med henne. En, enligt oss, "riktig" flicka.

Bakom oss står det ett gäng tjejer med stora bröst, opererade läppar, botox i pannan, partydrinkar i handen som undrar var fan alla "bra" killar tog vägen. De undrar... varför vill ingen ha dem? Varför blir de alltid lämnade? Varför hittar de aldrig rätt?

Livet hände för oss killar. Insikten om att ytlighet är skit. Känslan att kunna ha en vettig dialog med en människa som man älskar. Det var det som hände. Det är inte brist på killar... det är vi som inte vill ha ytligt skit när det blir allvar.

I ärlighetens namn, så var ni aldrig aktuella för ett förhållande... tre sekunder efter vi mött er, kollat in era tillfixade kroppar, så fort vi sett vad det är ni vill visa upp och om det där anspelar det minsta på sex... så hamnade ni i det där facket "hon skulle jag vilja..." och de tjejer vi killar placerar i det där facket är inte flickvänsmaterial. Någonsin. Vi kan ljuga och säga att ni är det... men det är bara för att få ligga. Lita aldrig på en kåt kille.

På sikt...

Intelligens är viktigt. Bra värderingar är viktigt. En kvinna som bryr sig om sitt utseende till den grad att de överopererar sig är en jävligt tydlig indikation på vilka värderingar som rör sig i skallen på henne. Den insikten gör en kvinna "ful" i en killes ögon. Ja... om det inte är så att vi bara vill sätta på henne. För då är det en helt annan sak. Då skiter vi ett stort stycke i hennes värderingar samt vad hon tycker och tänker. Då är det till och med bra om hon ser ut som ett slags porrfilmsideal. Vi bara håller klaffen, nickar medhållande, stödjer veganism, tycker kommunism är en bra idé.... vad som än krävs... och undrar hur lång tid det ska ta innan vi får komma till.

På fem minuter kan vi bli er soulmate... om det är "lillhjärnan" som bestämmer.

DN - DN - Exp -

Andras åsikter om: , , , , ,

Skriv en kommentar

bra inlägg. håller med.

Pezster 
· Svar till Anonym

tack!

Så jäkla rätt! Klockrent inlägg. Så här är det ju verkligen :-)

Ha en bra dag önskar den icke-opererade-minus-50-tanten

Pezster 
· Svar till Tanten

Danke. Hahaha.. jag vet! Fast det är många som inte vill tro att det är så här... men det är det verkligen. Det är det som gör det hela lite tragiskt.

Instämmer i allt. Bra skrivet.

Pezster 
· Svar till Antropos

Tack!

Sant, så sant. Jag känner igen mig i den beskrivningen.

Man undrar lite stilla, var gick det snett? Dessa (företrädesvis unga) tjejer har ju gått i förskola/skola som sägs utveckla självständighet och tillit till sin egen förmåga. Men ju längre den skolan fått hålla på tycks tjejerna bli mindre och mindre fyllda av självständighet och självtillit. Det är sorgligt.

Vem hade anat... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Blogo

Det borde finnas pillar som ger folk lite självkänsla som vi kan dela ut.
Jag är ok med att folk opererar sig... det borde fungera.
Den här exhibitionismen har antagit löjliga proportioner.
Såg på tv när de intervjuade några 18-åriga wannabe-bimbos om vad de ville bli:

"KÄNDA!"
"Jaha, för vad?"
"vaddådå?! bara kända!"

Suck...

Nae du, det där tyckte jag nog verkade lite väl generaliserande. Fast vad vet jag, jag är varken väldigt opererad eller kille.

Pezster 
· Svar till Nicole

Jupp. Så här ÄR det. Tro mig. Jag är kille och så här är det verkligen. Kanske det finns ett litet undantag någonstans... men jag har inte stött på det någonstans under mitt liv.

tja. jag är väl inte 100% nöjd med mitt utseende, men vem fan är det? inte fan har jag orkat operera mig för det. Menar - hade jag haft cancer och tappat ena tutten så är det en sak. Men varför "fixa" något som fungerar alldeles utmärkt som det är?

Pezster 
· Svar till Tinky

Precis.
Även om jag misstänker att man inte tappar tutten av cancer.

"Oups, är den här tutten din?"
"Ja... tack. Den rackaren trillar av ibland."

... och sä säger det iof en del om självkänslan. En stark självkänsla är attraktiv. Opererade megatuttar vittnar om en ganska usel sådan.

Pezster 
· Svar till Tinky

PRECIS! Synd bara att det är en bristvara med självkänsla idag.

Spot on, tror du sammanfattade mina värderingar på papper, keep it up.

Värsta som kan hända är när personer i sin närhet ger sig in under kniven fast det inte behövdes från första början. Känner en tjej som "fixade" näsan och tuttarna, till det sämre men det säger man så klart inte, hon var nöjd men ack så det ser ut!

Pezster 
· Svar till Vegetal

Usch ja. Vänner som får för sig det där. Kom precis att tänka på tjejen från Dirty Dancing... hon opererade sin näsa och - hepp! - karriären försvann för folk kände inte igen henne längre. Osmart.

Amen! (som i gud, jesus osv trots att jag inte tror på dem)

Pezster 
· Svar till martin

Hahaha!

Så rätt.
Helt otroligt hur dessa utseendefixerade och intelligensbefriade människor totalt tappar själv-kontroll/insikt.
Det som är mest fantastiskt är hur allt ska bli större o större för att bli "bra". Fattar de inte, att när man behöver skottkärra för att transportera runt tuttarna, så har det gått för långt. Det är INTE snyggt o sexigt längre. Bara löjligt.
Bustmå... Visa hela »

Pezster 
· Svar till JB

Sista raden är så sjukt klockren! Bra där!

Du är min nya gud. Raka puckar hela vägen till självinsikt. :D!!!

Pezster 
· Svar till Megalodeon

Hahhaha... neeeej! jag säger bara det som alla killar vet men ingen säger högt.

Sååå sjukt sant!! Jag tänker och funkar precis som du skriver, hehe! Har haft min del av "plastic-fantastic" flickor och är nu ihop med en "riktigt" flicka:)

Pezster 
· Svar till Peter

:D Se där! Ser ni tjejer... det är som jag skriver!
Tack, Peter!

Tyvärr tror jag inte att du nar ut med ditt budskap eftersom tjejerna det handlar om aldrig nagonsin skulle läsa din blogg. De skulle troligtvis inte ens första vad texterna handlar om. Tycker väl att det är helt OK att fixa till sig om det nu är en stor hang-up man har och om det är ett diskret ingrepp, men problemet är att vissa liksom inte vet när det är dags att lägga i handbromsen. "Less is more" är inte nagot de har hö... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Linda

Hahaha... mitt budskap är inte riktat till de där brudarna. De får klara sig själv. Inte så säker på att de ens får lov att använda datorer ;)
Jag försökte väl mer förklara varför vissa inte får killar som stannar.

Vilken tur att jag inte opererat mig än då =P

Pezster 
· Svar till Cia

*phew*
;)

"Unga damer i genomskinliga blusar tror att de kan vinna slaget med sina båda batterier. Alla artilleriexperter kan emellertid tala om för dem att okamouflerade pjäser är strategiskt värdelösa."

Pezster 
· Svar till Ulrika

HAHAHA.... lysande. :D

ROFL!
"The Art Of War" i ny tappning!

En ständigt återkommande dialog med en av mina vänner är "Varför orka jobba häcken av sig för att se ut precis som alla andra?" För oftast ser skönhetsopererade kvinnor exakt likadana ut. Man behöver inte ens operera sig för att bli lik alla andra. Men uppenbarligen är det något man vill här i världen. Det är väl därför det finns trender. Hur kul kan det vara i sängen "Åh An... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Neurotiska Hanna

:D Det är ju så. Det är inte så mycket erkännande som ett konstaterande av fakta. :)
"När lillhjärnan vill något så går storhjärnan på semester" - gammalt nattklubbsordspråk...

;)

helt ärligt.....kan inte du typ börja skriva vett i Aftonbladet ller något :) bra skrivet

Pezster 
· Svar till Tootenator

Hahaha... helt ärligt... NEJ! Inte i AFTONBLADET!
Men tack som fan. Det värmer!

Instämmer med de övriga - Bra inlägg!
Vem vet, kanske du får en ung flicka på bättre tankar.

(pluspoäng till Ulrikas James Stewart citat)

Pezster 
· Svar till Guran

Om så bara en hade tänkt om är det sjukt värt det.

När vi väl är inne på ämnet "konstlad skönhet" så tänker jag genast på ett avsnitt av Aschberg på 8:an, där tre "bloggdrottningar" var med och pratade om den s.k. framgången. Alla vet tydligen vilka de är, jag själv har ingen aning och couldn't care less. De tre ser exakt likadana ut, även om de kanske inte är opererade? ingen aning. Och de säger också att de fördummar si... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Neurotiska Hanna

De kanske är samma person?!
Tjejer som fördummar sig själva är nog det osexigaste som finns...

För den som får för sig att läsa Expressens/Kvällspostens fredagsbilaga (som underligt nog utges torsdagar) så finns där ett exempel.
Heidi Montag heter bruden som nu har opererat sig till oigenkännlighet. Dumt, dels med tanke på att hon inte ser klok ut, dels på grund av att igen kommer att känna igen henne trots att hon tydligen är (var) lite stor i USA just nu...
Brösten, som tidigare hade opererats från A-ku... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Candy

Heidi Montag... bara namnet gör ju att man stoppar in henne i bimbofacket... :D

Heidi är ju ett milt fall.
Alla brudar borde tvingas läsa sånt här i 3 veckor innan de bestämmer sig för att bli fakes:
[warning - scary bilder på alla mäns drömflickor (or so they think)]
ibdreamy.livejournal.com/615489.html

(Det finns en något liknande länk till bröstoperationer som inte riktigt gick som planerat. Skal inte posta den här av hänsyn till känsliga själar. Google vet. Visa hela »

Pez - din usla förrädare, var det nödvändigt att berätta det här? Alla smarta brudar visste det ju redan, så ingen skada skedd där, men tänk på alla killar du förstör sexlivet för om det här kommer ut :-))

Pezster 
· Svar till JSC

Hahahaha... med tanke på responsen undrar jag ju hur den här "hemligheten" klarat sig så länge...

Detta är totalt orelaterat, men hade inte du en bild på den här helt jävla misslyckade ljusstaken förut? Tycker nästan denna bild är mer talande.

media.fukung.net/images/776/xmasbukkake.jpg

Tänk om den stod framme...

Alltså... jag blev nyfiken och kollade upp vem heidi montag var. hade liksom ingen aning... och...

images.huffingtonpost.com/gen/133193/HEIDI-MONTAG-PLASTIC-SURGERY-PHOTOS.jpg

Hon var fan snyggare innan hon blev "lite för entusiastisk".

Hahaha Björn, helt fantastiskt! Hon blir bara bättre o bättre.
På med en burka på henne!

Guran - tackar för plusset i kanten.

Kanske dags att bekänna att jag själv, för några år sen, la till med alla de atteraljer som diskuteras. Från fejkad bränna, till extensions, svanktatuering och nya tuttar. Men som vännerna säger "Ulrika, du är inte som dem, du är ett intellekt i bimbodräkt".

Ja, vad säger man... Hat´s off to Pezster! :) Jag har nog förstått det du skriver om, men det är roligt att läsa svart på vitt vad som egentligen försiggår i huvudet på karlar!

Vore kul om valfri Stureplan.se-blogg eller relaterad "livsstilssite" översvämmas av gråtande blogginlägg efter detta inlägg om hur FEL du har och att de VISST är flickvänsmaterial och att brösten SKA svara 15cm ifrån varandra på höjden och att ankskämten FAKTISKT börjar bli tröttsamma.

Pezster 
· Svar till Özgür Kurtoglu (www.whatsupsthlm.se/worldsapart)

Jupp. Fast onödigt eftersom ALLA killar vet om att detta är fullständigt rätt. Fattar inte att det kommer som en överraskning för vissa bara...

Jojo, VI vet, men tjejerna i fråga vet ju inte, därav flodvågen av gråtande inlägg, som sedan leder till löpsedelstoff hos Aftonbladet och tillslut Debatt Kvällsöppet. Go Pezster!

Finns det verkligen stureplansbloggar?

Ack, mänsklighetens dekadens har ingen ände. :/

För att få en lite mer varierad diskussion här länkade jag hit på någon Tjejer på stureplan-blogg. Hoppas du inte tar illa upp. :)

Pezster 
· Svar till Björn

Hahaha... nej då.

Men Pez: hur fick du till vinklingen i slutet att en blondinbimbo ens skulle ha en politisk inriktning, än mindre KOMUNISM?!! En "vegan-vänster-tjej" är den sista jag förknippar med botox...hahaha...de brukar i högre utsträckning välja NATURLIGT, så naturligt att de faller bort ur många killars urval....

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Inte vet jag... jag ville bara illustrera att vi killar står ut med det mesta för att få ligga :D

Tanken slog mig - tänk om bimbon också bara vill ligga?
"Nu köper jag mig lite snyggare och satan vad jag ska få ligga! Större tuttar så blir erogena zonen större."

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Hahahaha... nej. Inte alls. Hade varit bra... men så är det inte.

Och den dag de förhoppningsvis eventuellt kanske vaknar upp till verkligheten och tar bort inläggen, låter den naturliga hårfärgen växa ut och vill bilda familj...
Då hänger deras utfläkta liv och "sexiga" bilder kvar i deras bloggar och dras fram om och om igen.

tycker det där säger mer om dig än vad det gör om tjejerna som opererat sig.

om du hade haft en lite av socialpsykologiska kunskaper hade du förmodligen insett att de tjejer som opererar sig ofta har en svag självbild och mår dåligt på något vis och INTE är ute efter att bli påsatta av dig eller någon annan kille.

Hon vill förmodligen bara ha bekräftelse på att hon duger, av någon okä... Visa hela »

Pezster 
· Svar till emilystrange

Hahahahahahahaha... så här är det. Det är inget fel, inget konstigt...
Men att du är en bitter fan hörs ju mellan raderna så det ryker om det.
Lycka till med det där.
Tjejer som opererar sig är alltså INTE flickvänsmaterial... säger en kille annorlunda till dig är han antingen från en annan galax eller så är han gay.

Kom igen Emily...Att en tjej fixar till något hon gått omkring och haft komplex för i flera år är en sak. Men att spruta in botox som 25-åring är en annan. Lycka till med "bitterheten". Den har tyvärr en tendens att öka med tiden om man inte tar tag i den.
Helt plötsligt sitter man där i TV och säger att "män är djur".

emilystrange: haha. din kommentar var så bitter att det var roligt. det må så vara att de inte opererar sig för att bli påsatta, men det är generellt sett precis det som händer. oavsett vad du eller jag tycker om saken. "hon" som du pratar om söker bekräftelse på ett destruktivt sätt, och att män känner sexuell åtrå till något avsett att skapa sexuell åtrå är inte mycket att se snet... Visa hela »

emilystrange: schysst att du står upp för bimbosarna...MEN det är faktiskt DU som utmålar dem som OFFER! Att de är så svaga att de inte kan styra sitt eget handlande. Undrar vad de skulle säga om det själva?.....

emily, du är bra strange.
Om en brud opererar sig för att visa att hon duger, så har logiken knäckt någonstans.
Och duger - till vad? Till att bli uppvaktat (och sen påsatt), som de andra bimbos som hon nu liknar till förväxling?
Du får nog hålla igen lite med botoxen, det kan påverka hjärnan, har jag hört.

Woooohoooo!!
Tack!
Man behöver bli påmind ibland att man faktiskt är rätt okej som sig själv! Down with Barbie!
Fram för personlig skönhet!

Jag har länge funderat på en bröstoperation... inte för att se fejk ut utan för att mina bröst tappade formen efter en drastisk viktminskning för många år sen . De har sett förjavliga ut men nu när jag blivit 22 så har de helt plötsligt börjat växa igen och återfå sin form vilket gör mej ärligt glad. Det tråkiga är bara att detta hysteriskt sjuka

Ideal redan planerats i min hjärna och jag fortfarande vill operera mej. Har många vänner som gjort den operationen och det blir inte batteri av att alltid bli jämförd med dessa vackra tjejer... känner mej alltid i underläge och det är jävligt tråkigt. Jag kommer göra operationen men inte till den galna överdrift som alla vill ha. Det ska fortfarande se naturligt och propetiorneligt ut .
Jag tackar verkligen för dagens kosme... Visa hela »

Pezster 
· Svar till johanna

Det låter faktiskt som en operation som kan göras. Rätt orsak liksom. Lycka till!

Klokren Pezster, Klokren

Det som är vacker och åtråvärd kan inte köpas i designer stores eller fås igenom att operera sig eller beteer sig som Sex In The City nolla... Alla har det som behövs, de behöver bara låter sig själv lyser innefrån. Ytor och ytlighet väcker bara kräkreflexet ...

.. måste bara tillägga, smarta kommentär med respekt och humor här. Melikes. Jag är numera en follower av blogget! :)

Pezster 
· Svar till Space§man

Trevligt! Välkommen! Extra trevligt att du creddar alla sköna människor som kommenterar här!
Extra kudos till dig!!! :D

Tack för denna läsning! Vilket öppet och ärligt uttalande.
Känner mig nu aningen mer lättad inför framtiden med min pojkvän :)

Detta är väl ingen nyhet? Såhär har det varit sedan den dagen "Krogen" uppfans.

Att artikelförfattaren har rätt och fick till en bra text som var lättläst även för oss killar ser jag som en ren bonus.

Nu kommer det säker bli ett jäkla liv på alla "barbies" eller förresten de har väl inte tid att läsa en blogg om de nu inte driver en själv. Och än värre lär... Visa hela »

Men låt folk göra vad dom vill...Hur många ggr har inte sk hetro killar närmat sig mig när jag är i drag....tappat räkningen....Är fixade bröst ok? El fixade läppar? Låt var och en bestämma själv..........

Pezster 
· Svar till Angel Monroe

Folk för klart göra vad de vill. Jag bara berättar hur jag (och rätt många med mig) ser på brudar som opererar sig.

Men blir man verkligen sexuellt upphetsad av botox o synligt opererade läppar o stenhårda pattar?

det e nåt läskigt med hela grejen.
om det var möjligt skulle jag tatt "svansen" mellanbenen o sprungit.

När något är perfekt blir det ointressant. Om människor vill operera sig, har jag inga problem med. Men problem kan uppstå om det är någon som betyder något. Blev helt till mig i en tjej jag jobbade ihop med under några år (preskriberat, över tio år sedan). När hon senare opererade brösten och fick en helt perfekt figur försvann allt. o_O Samma underbara tjej, än snyggare. Men näe... Vad hade hänt om... Visa hela »

Det sköna är att killen som vill ha den här typen av tjejer faktiskt existerar. Men han går inte att ha en vettig diskussion med ;) Antar att alla preparat han fått i sig för att skaffa sig "drömkroppen" satt sina spår även på hans hjärna.

Med andra ord så är den här typen av killar och ovan beskrivna tjejer som gjorda för varandra.

Tack för ett grymt inlägg (har i stort sett bar... Visa hela »

Jag har definitivt inte en perfekt kropp, håller på med ändring av kosten och träning för att få bort övervikten (Pezster, vet att du inte gillar tjockisar, inte jag heller, därför vikten ska bort) och vet inte riktigt hur jag kommer se ut när vikten är borta, förmodligen som skit, men jag har tillfredsställensen över att jag gjort det SJÄLV, utan operationer eller nervgifter (vilket botox är..) och det är nä... Visa hela »

Kommentera