En 62-årig äcklig gubbe från Sverige åker till Kambodja och förgriper sig på småpojkar. Detta ger 6 och 1/2 år i fängelse. Det låter inte mycket. Jag hoppas att fängelset är ett riktigt vidrigt ställe. De borde öppna Pol Pots gamla S-21 fängelse och ösa in alla peddos där.


Fortfarande lite för mysigt ställe för en pedofil...

 

Jag tycker vi ger Kambodja lite pengar från svenskt håll så att de håller kvar pedofilen där. Det är en schysst affärsidé dessutom. De kan använda alla pedofiler i fängelset som slavarbetskraft! T.ex vid arbete i farliga gruvor, medicinska experiment (experimentera fram en snabb och enkel metod för kastrering) och liknande arbeten.

 

Fast jag antar att lite fängelse... som dessutom ska avtjänas i Kambodja... får räcka tills vidare. Bara inte en dum jävel i vår regering får för sig att vi ska ta hem svinet som de gjorde med Annika Östberg. Efter 3 år i en fängelsehåla kan jag ge mig fan på att det är någon som börjar tycka synd om honom...

 

Men pedofiler är det aldrig någonsin synd om. Jävla idiot.

SvD - DN - AB -

Skriv en kommentar

Det varsta ar att de fortsatter sa fort de kommit ut fran fangelset. Kastrering ar nog den enda effektiva metoden for att halla svinen borta fran barn. Det kanns forjavligt och otroligt jobbigt att veta att det gar massa ackel fria omkring pa gatorna och att inget barn gar helt sakert. Vet inte vad jag skulle kunna ta mig till om jag upptackte att min lille son eller nagot annat barn for den delen, blev utsatt for overgrepp. Jag dor lite inombords varje gang jag laser om barn som far illa :(

Pezster 
· Svar till Linda

Håller fullt med!
Jag förstår inte problemet med det här om jag ska vara ärlig.
Kastrera dem! POFF! Problemet löst.

Problemet är väl om personen visar sig vara oskyldig. Då är det ett väldigt stort problem. Men det kan man ju lösa med kemisk tvångskastrering som kan avbrytas om det nu skulle visa sig att den åtalade är oskyldig.

Pezster 
· Svar till Oliver

Ok... kemisk kastrering vid första domen... fast händer det igen ska hela apparaten av.
Och bara kemisk kastrering om det är någon som kommer hem till personen och sätter sprutan i vederbörande. Sådant ska absolut inte skötas av den dömda själv som är fallet i dag.

är också för en andra gången gillt-kastrering. åka fast felaktigt en gång, möjligtvis. Kan hända att man är oskyldig. Men två gånger? Njä.

det finns ett par problem med kemisk kastrering, dels det där med att de sak göra det själva, dels att den inte nödvändigtvis har önskad effekt på alla.

Pezster 
· Svar till Tinky

Ok... kemisk kastrering under övervakning... fungerar det inte så superlimmar man kuken intill låret. Ännu ett stort problem löst :D

lim och tejp löser allt

superlim är ju en lysande idé, så får de stå i en bidé för att kunna pissa...

Kommentera