Jag fick ett mail av en kompis som köpt en "FPS Freak" till sin Xbox360 kontroll. Hahaha... runt en hundring för en liten tillsats som gör en spak lite längre. Vilket medför att du får mer kontroll... speciellt i spel som Modern Warfare 2... och speciellt på spaken som du siktar med. Krävs alltså mer rörelse för att röra den, vilket gör att du kan öka känsligheten och få mer kontroll... sikta bättre etc.

 

Intressant... trodde inte riktigt på det... blev tvungen att kolla in... men vem fan pallar vänta på ett paket i flera dagar när man är nyfiken? Så jag gjorde en räd in i flickvännens prylar i mitt badrumsskåp... hittade någon skum ögonkrämstub i schysst storlek och snodde korken. Limmade fast den på en kontroll och - hepp! - done!

 

Till vänster orginalet... till höger... mitt mästerverk... :D

 

Fungerar det då? Efter en timmes inkörning så... ja. Förvånansvärt bra! Löjligt bra! Nu blir jag inte ägd av snoriga brittiska tolvåringar med gäll röst längre. Nu jävlar är det tvärtom och numera förnedras pipiga småfjompar på löpande band när jag spelar. Hahaha, vilken nörd jag är. Jag har alltså "pimpat" min spelkontroll... geez...


Erhm... ska du göra detta... så kolla först med flickvännen så du inte tar korken på en dyr jävla ögonkräm som jag råkade göra. Det är INTE poppis med en bit plastfolie som provisorisk kork på favoritkrämen. Jag blir nyfiken... jag menar... jag är inte insatt i krämer etc... Hur påverkar korken resultatet? Gör korkens nya jobb... att krämen inne i tuben fungerar sämre?

Tydligen är det så.

 

Skriv en kommentar

Haha du äger inte bara ungarna med korken. Utan också de som lägger pengar på att tillverka exklusiva designade "spelkorkar" :D

och haha tjaaa. mer det att det ofta blir gulnad päcklig kräm kring tuböppningen och att krämen torkar ut en hel del om det inte är ordentligt tillsluten. och fan vad smink och shit kan kosta. Ögonskugga med högre grampris än näscola etc.

Pezster 
· Svar till Tinky

Hmm... jag såg en gång vad en slags sminkpenna för ögonen kostade. Fortfarande i chock efter 4 år...

Ha ha. Vadå? Krämen gick på 200 spänn eller?

(Annars blir det fin fina Hajk-poäng om du slipper ersätta krämen)

Bengt Alsterlind skulle varit stolt! / Tjipp!

Pezster 
· Svar till Guran

Ah... nej... jag tror det är lugnt med krämen... fast man har ju lärt sig något...

Ah, Pezster Pezster Pezster... Man kan tro att detta handlar om korken, men det gör det inte.

Alla kvinnor är crazy. Det gäller att hitta en kvinna som är så lite crazy som möjligt, alternativt hitta en kvinna som är lika eller mer attraktiv som hon är crazy.

Hahaha, dagens garv. du är ju så sjuk alltså

Gissa om min kille kommer att bli glad när han får reda på detta :P är det taskigt att inte säga tro? *going crazy*

FPS på konsol? Det gååår aldrig *bräcker på närkingska*
PC är det enda som är korrekt vid FPS :D

Pezster 
· Svar till Vegetal

Fniss... du sa PC...

haha. Jag har fan fördomar mot mac själv. iof består min enda erfarenhet av mac av en polare som envisades med dem. han mögade allid sönder dem med skumma applikationer och onödiga program, plockade isär och mixtrade med den så de höll aldrig mer än ett år :D.

FPS PÅ DATORN. inte på konsoll. å behöver man inte döda några ögonkrämer. och snart kanske jag har pengar över till l4d2. m... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Tinky

PÅ KONSOLL! Alternativet är att ha en Microsoftinfekterad dator i hemmet...
Brrrrr

Sorry Pez, men FPS på konsol suger. Faktiskt är det just att kunna lira FPS-spel som jag installerade XP på min mac. Annars kan man ibland bli tvungen att ta till *host* *host* andra små trick:)
(Börjar på "ko" och slutar på "rk")

Pezster 
· Svar till Guran

Jag hör er... fast enda sättet är att ha en PC hemma och det går helt enkelt inte.
Sedan är det inget fuskande heller och aldrig mer stul med någon jävla drivrutin som har en dålig dag och inte vill vara med längre. Fördelarna överväger med andra ord nackdelarna...
:D

förutom att man generellt sett siktar som en hamster på crack med en konsoll.

Pezster 
· Svar till Tinky

Nejdå... när man bara vänjer sig är det lugnt. Förresten är jag en sådan irriterade jävel som smyger runt med kniv...
Åh, det är även fruktansvärt skönt att ligga som en banan i soffan och spela... inte sitta vid ett bord framför en skärm och se dum ut. :D

jag lämnar herr crackhamster till sitt stilla bananande i såfall :D

Pezster 
· Svar till Tinky

Hahaha... tackar.

Hahaha...du vet väl att skönhetsbranschen satsar multum för designutveckling av sina förpackningar. Man betalar för förpackning och varumärke, innehållet är inte så viktigt (funkar ändå inte...).

Kommentera