Det här med bilar som kör omkring och tar bilder på gatuvyer har ju varit omnämnt några gånger i media. Google har fått kritik för att det tullar på integriteten osv... men man måste ju komma ihåg humoraspekten med!!!

Knalla in här (länk till Eniro) och klicka sedan på "Gatuvy". När du gjort det ska du leta upp den moonande killen i fönstret. Det kan vara så att du får klicka på vägen så du får en bättre vinkel när du ska leta upp honom.


Jävligt lysande helt enkelt.

Det måste finnas hur mycket kul som helst förevigat på dessa bilder! Posta mer om ni hittar eller känner till andra lysande gatuvyer :D


Skriv en kommentar

Lysande!!!!

Sambon såg att en sån däringa kamerabil körde förbi honom när han cyklade till jobbet. Han misstänkte att han kanske skulle komma med. Och nu när vi går - voila! där är han på sin cykel. Tycker att det är lite roligt att han fastnat på bild. : )

Tror mig komma ihåg att jag fick en länk (eller läste jag det här?) med bilder de inte kunnat ha med eller fått ta bort (eniro eller google) där folk pippar, någon som bajsar bakom en bil, fyllespyr etc....

Som Niel Patrick Harris skulle sagt.
Legen... wait for it... dary.

Off topic, men ganska intressant ang hela det där projektet.

Inte så konstigt att vi har så många paranoida människor i det här landet när vi blir bevakade till 100%
Zoomade just in min lägenhet, och där satt min katt och slickade sig mellan benen. Kul.

Pezster 
· Svar till Jebus

Hahahaha... för mycket informatiooooooon typ :D
De hade väl ändå blurrat ansiktet på katten?! Annars kan det ju bli jobbigt. :D

Kommentera