Jag hatar mainstream när det kommer till musik. Jag kan lyssna på radio i flera år utan att gilla en enda låt. Så ikväll, när jag kände för att lyssna på lite schysst musik så var det bara att dyka ned bland ettorna och nollorna på gamla diskar. Gissa om jag hittade guld...

ROUGE BAGEL - bara namnet får mig att må bra :D Att låten sedan är ett mästerverk i psydub är en annan sak. Vilka minnen man ligger inne med till den här låten... När tjejen börjar sjunga... tja... nice.

SIGNALS FROM BOB - Än en gång... man måste bara gilla låtens namn. Den här gången ett sanslöst mjuk dub sound som är ren honung för mina öron... suck... 5 minuter och 45 sekunder in i låten så sticker mitt medvetande iväg på en trippig resa. Otroligt bra. Kan somna till den här på hög volym utan några som helst problem.

Artisten kallas OTT och är en klar favorit. Hittade mappen på min gamla dator och har spenderat en timme eller så att bara njuta.


Skriv en kommentar

När jag hörde introt till första låten och tänkte att nu har han nog rökat på så här mitt i arbetsveckan....me sen när plin-plånget lagt sig blev det riktigt bra. Hade jag inte varit fastklistrad i soffan hade jag kanske sväng mina "jeans-i-stövlar". : )

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Man behöver inga droger med den här musiken. Man trippar ändå ;)
Jag gillar soundet... väldigt ovanligt...

Grymt skön musik. Tack för tipset!

Pezster 
· Svar till Musikvald

AH! Fan, vad roligt att du gillade!!!
:D

uhhh, det här kunde jag visst inte lyssna på i det sinneslag jag för tillfället är i. Ser redan prickar och zebraränder överallt som det är, vill inte hamna i musikkoma. Mer sömn, mindre arbete. Coolt dock.

Å det fanns på Spotify dessutom, kan nog vara det som gör den här arbetsdagen tillslut...
Happy times.

Yo,

om du gillar OTT så känner du säkert redan till Simon Posford och Hallucinogen, men om du inte gör det så är plattan 'Hallucinogen - In Dub' ett säkert kort, där OTT är med på ett hörn. ;^)

Pezster 
· Svar till Fredmeister

"Hallucinogen - In Dub" - klassiker! :D

Kommentera