RIP lilla ambulansen...

 

Igår var vi hemma på söndagsmiddag hos mina föräldrar. Ibland har jag och lillgrabben projekt med oss dit. Igår var det dags för operation "Spränga Ambulansen".

Det var en stor leksaksambulans som han fick när han var 3-4 år gammal. Den har drivit mig till vansinne några gånger ska jag erkänna med sitt "TUUUTUUUT WAWAWAWA TUUUTTUUT!!!" runt och runt i lägenheten. Timmar åt gången! Tydligen hade även sonen tröttnat på den för när vi pratade om vad vi skulle spränga så kom den upp väldigt snabbt som ett självklart val. Vi gillade helt enkelt inte ambulansen längre. Ambulansen skulle döööööö!

Så... vi borrade ett hål, limmade fast en fyrverkeripjäs, petade ut stubinen genom hålet och sedan limmade vi igen alla dörrar etc... la den på fotbollsplanen och sprang som kaniner därifrån. *fräääääääs* och sedan BOOM!

 

Som Dynamit-Harry konstaterade: "Vilken jävla smäll!"

 

Det ni ser på bilden är kanske 55% av bilen. Resten ligger spritt på fotbollsplanen. Vi pillade en stund på resterna, tog de största med oss för vidare analys <(^^,)> och gjorde en high-five efter ett gott sprängjobb. :D

 

Visst hade vi kunnat sälja ambulansskrället på loppis... men hur kul hade det varit? Ur miljöaspekt var det säkert inte speciellt lysande att spränga den i luften... men ärligt talat... det sket vi ett stort stycke i. Nu är det dags för nästa projekt... och nästa... tills alla överblivna smällare från nyår är slut.

 

Förresten, om ni undrar vad det är i burkarna bakom resterna av ambulansen är det min mammas hemmagjorda apelsinsylt. Den är kriminellt god så den sprängde vi inte.

Skriv en kommentar

haha och själv är man sjukligt nostalgiskt fäst vid alla sina gamla leksaker. Har svårt att alls göra mig av med dem - även om en del på senare tid har fått gå till guddottern :>.

fast spränga saker med pappa är fan sånt man kommer ihåg ett tag. "Jag var nio år... jag och farsan sprängde en ambulans i luften..."

Pezster 
· Svar till Tinky

Även om man är nostalgisk... så tror jag att frågan:
"Ska vi spränga den i luften eller ställa den i källaren?"
Gör valet rätt enkelt för de flesta barn... ;)

Är det bara jag som alltid drömt om hur det vore att spränga grannens cykel?

Pezster 
· Svar till Jebus.se

Hahaha... erhm... ja?

Fast tänk dig minen...
"Vad i helvete har hänt med min cykel?!"

Jag är fullt seriös, det är en dröm jag har.
Dels minen, och även själva processen. Man måste ju ha ganska rejäla saker för att lyckas spränga en cykel. Och sen vart man ska placera gubbarna för bästa resultat. Jag vill ju att cykeln ska sprängas till så små bitar som möjligt.

Min grannes cykel är jätte hitec. Den står inte bland dom vanliga cyklarna. Den har en egen parkering tillsam... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Jebus.se

Hahahahaha... du är ju inte klok! Det gillar vi!
"Mycket roligare att spränga en asfräck cykel än en vanlig ful jävla cresent."
Priceless!
:D

Vad härligt! Jag gillade också att spränga saker när jag var liten...fast för mig var det nog mest tigerskott och leksaksbilar (modell mindre) som gällde. Fruktansvärt roligt!

Haha, inte klok som i att du skulle vilja läsa en bok om mig pga mitt förvirrade sinne?

Pezster 
· Svar till Jebus.se

Exakt så! En tjock bok med referenser, doktorer som uttalar sig och med pyssel längst bak :)
Finns den på Bokus?

Haha, pyssel.. Skriver du en idiotbok om mig så skriver jag en idiotbok om dig. ;)

Pezster 
· Svar till Jebus.se

Alltså... en heeeel bok?! Det är ju... typ... skitmånga sidor!?

Jag hade tänkt såhär: Lägga in utdrag från din blogg, ha en läkare som kommenterar, och pyssel i slutet av boken as requested.

Du kan ju ta några av mina kommentarer, kommentera själv, och sen lägga in bilder i resten av boken.

Pezster 
· Svar till Jebus.se

Ja, nu har jag ett användningsområde för min samling av bilder på handmålade, vilda uttrar.
Skum utfyllnad men wtf... om någon köper den där boken får de skylla sig själv.

Haha! ;)

Kommentera