Efter att ha fått några riktigt fina hatmail till min mail (puss till er allihopa!) efter mitt förra inlägg om tjockskatt på flyget så förstår jag att det är uppenbart att det finns några fetton därute som är arga på mig. Till er kan jag bara säga att jag hör vad ni säger men tyvärr skiter jag i vilket. Nu gjorde ni mig bara arg. Vi snackar inte om mulliga människor som ska betala... inte ens småtjocka utan de där riktiga USA-fetknopparna. Det är DE vi pratar om.

Överviktigas Riksförbund har varit ute och gnällt:


De nya reglerna väcker vrede hos Överviktigas riksförbund.

– Det är diskriminering av feta och borde enligt lag vara förbjudet, säger Stefan Wallerek, tillförordnad ordförande för Överviktigas riksförbund syd.

– Man skyller på säkerheten, har de inget bättre att komma med? Problemet är att sätena inte är anpassade för dagens människor. Och det vill man kompensera på de fetas bekostnad. Det är fel. Flygbolagen får liksom Saab och Volvo bygga om sina säten.

Stefan är fan inte riktigt klok. Bara för att feta människor inte kan sluta stoppa käften full med mat och svälja... eller generellt sätt verkar tycka att motion är en väldigt dålig idé... så ska vi bygga om hela jävla samhället så att de slipper ta tag i sina egna liv?! Banta för helvete! Ingen säger att det är enkelt, men för tusan, det är heller ingen raketvetenskap.

Stefan Wallerek är inte alls förvånad över att sjuttio procent av Aftonbladet står på flygbolagets sida i frågan. Attityden, menar han, beror på att hälsoindustrin pumpar ut nya bantningsmetoder med löftet att det är lätt att rasa i vikt.

– Så man lägger hela skulden på den feta. Så enkelt är det inte. Anlag och sjukdom står för en stor del av fetman.

Vad tycker du är bästa platslösningen för feta på flyget?

– Att man bygger om och byter ut sätena till bänkar utan karmar. Det fungerar jättebra på bussar och tåg.

Vänta nu här... det är en stor jävla minoritet av de överviktiga som ärligt kan säga att det beror på anlag eller sjukdom. Resten försöker använda samma argument, men det fattar en efterbliven skorpion att inte det är sant. Nu sist var det "fettbakterier" som gjorde folk feta... jo, godmorgon på er... skönt med det beskedet för er va? Bara att luta sig tillbaks i soffan och sträcka sig efter ännu en chipspåse.

Förresten... har du anlag för att lägga på dig vikt så får du äta smartare och motionera mer! Men deeeeet går ju fan inte! Det är ju jobbigt! Så jo, Stefan, de flesta tjockisar verkar vara lata, pallar inte, orkar inte eller har inte den mentala styrkan till att ta tag i problemet. Slå upp det själv så ser du hur sällsynt det är med "riktiga" skäl till att man blir fet som en frustande gris.

Avslutningsvis tycker Stefan att man ska bygga om flygplanen pga en hord fetknoppar som inte har vett att ta hand om sig själva. Fan heller! Här byggs jävlar i mig inget om. Tillverka era egna fettoplan och starta "Fat Airlines" istället... fast det kräver ju en del ork iofs... just det, glöm att jag sa det.

Alla små hatmail som jag fått (puss och tack igen för dem), alla kommentarer, en och annan blogg som försökt gett mig på käften för att jag säger det som alla tänker, har gjort mig övertygad. Tjockisar är experter på ursäkter. För någonstans måste man ju fan sätta stopp! Det är väl inte så att man - poff! - vaknar en morgon är och fet?! Knappast... och någon gång framför spegeln kanske man borde inse att kroppen är på väg åt helvete. Då tar man tag i det! Gör man inte det... tja... då får man finna sig i att anpassa sig efter samhället och inte gå och gnälla.

Kort sagt.. banta eller håll käften.


De som har en verklig sjukdom eller annat som ligger till grund ska givetvis inte behöva betala extra avgifter. DÅ hade det varit diskriminerande.

Skriv en kommentar

Amen to that!

Hahahahahahaha! Blev någon förbannad?

Pezster 
· Svar till Tomak

Ja... JAG. Det var ju fan att folk gillar ursäkter för att slippa ta tag i sina liv. Det är fan Sverige 2010 det...

Tja, då kan man väl fetmaanpassa allt. Varför inte?

Wall-e, säger jag bara :D

Pezster 
· Svar till Tinky

Hahaha... Ja just det! Vill vi verkligen dit!?

Jag kan hålla med om att det är dags att bygga om lite dock. Men det har att göra med att vi blir allt längre. Lite svårt att få plats med benen nämligen. Och längd har ju inget med vad man äter att göra - det är helt genetiskt.

Pezster 
· Svar till Candy

Jo... men inte för tjocka. De får fan gå ned i vikt.

men mer seriöst - han tror alltså att man helt enkelt kan byta stolarna mot bänkar på flyget som om det vore ett tåg...?

För de har ju verkligen samma säkerhetsstandard...

tänker mig luftgropar när det inte finns armstöd. WUPP!

Pezster 
· Svar till Tinky

Jag vet inte hur - eller om - han tänker.

Candy- nej längden är inte 100% genetisk. Den är däremot begränsad av generna. får man för lite näring under sin uppväxt blir man kortare än vad man har genetiska förutsättningar för.

Jag kan lätt hålla med dig där, vet själv hur det är att bli inknödd på spårvagnen av någon som inte verkar inse sin storlek, Alltid mysigt med möjligheten att inte kunna andas eller röra på sig.

Pezster 
· Svar till Nicole

Iiiisch!

Tinky: Ja, ja. Men hur ofta händer det i Sverige. Hur som helst har vi svenskar blivit längre...

Hörrödu, Pezster, jag har kommit på något revolutionerande...idag, så fick jag faktiskt för mig att liksom röra på mig...utan att jag måste. Coolt, va? Jag gick ut och joggade i ett spår här utanför, och det kändes bra! Nu känner jag mig extra hungrig, det måste väl betyda att jag gjort av med energi? Fatta vilken bantningsmetod! Detta borde jag få nobelpriset för!!

Pezster 
· Svar till Björn

NEJ!? Allvar?! :D
Björn, du är något stort på spåren. Jag fattar inte att tjockisarna har kommit på det där själva! Bra jobbat ;)

Helt underbart att det finns så många klarsynta och att den politiska korrektheten inte påverka alla beslut. Feta är lata och har dåliga ursäkter för det.

Pezster 
· Svar till Michael

:D

Klockrent. Helt i linje med vanligt folkvett.

Pezster 
· Svar till Omnidream

Eller hur!

Jävligt bra blogginlägg!

Pezster 
· Svar till nisse

Tackar!

Helt rätt, bra skrivet!

Pezster 
· Svar till Chris M

Danke!

Hmmm, jag har skrivit om detta många gånger och varje gång känner jag mig lite elak, även om jag vet att jag har rätt. Men du sammanfattade detta så oerhört rakt, tydligt, hårt och elakt att jag blev mållås. Genialt på sitt sätt måste jag tillstå.

Jag blir så oerhört provocerad av personer som skyller övervikt på anlag och gener. Eventuellt har de ärv något, men det ä... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Den förvånade pappan

Tack för din feedback. Har nog sällan läst en kommentar som fick mig att fundera över vad jag skrivit så mycket innan.

Ha,ha,ha,ha.......
Det här inlägget var om möjligt ännu bättre än det förra! =)
Lycka till i livet nu när du tydligen har fått tjocko-maffian efter dig *L*
Det otroliga är dock att jag tror att deras lobbyister kommer att få igenom kraven hos diskrimineringsombudsmannen gällande större säten och avstånd mellan raderna. Och jag klagar inte för det är klart att det är gytt med större utrym... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Einar Berg

Tjocko-Maffian jagade mig hela 5 meter när jag kom till jobbet imorse. Sedan föll de ihop av utmattning. Jag hörde ambulanserna komma precis innan jag smet in på kontoret. :D
Men jag tror som du att de nog får igenom det hela. Samt offentliga toaletter med stöd för valkar på sidorna :D

Eh, på vilket sätt är "anlag" en ursäkt? Sjukdom visst, men anlag? Då är det väl ännu mer skäl till att man tänker på vad och hur mycket man stoppar i sig. Om du motionerar och äter sunt och trots detta inte kan gå ner i vikt har du mina sympatier. Allt annat är skitsnack.

Pezster 
· Svar till Guran

Intressant påpekat och givetvis helt rätt. Tack.

Hahaha, jag tycker det är fantastiskt. Såg någon dokumentär om nån snubbe som vägde 350 kilo och hade panik. När kommer man på att det håller på att spåra ur? Man väger 200 och bara, äsch, jag är lite mullig.

250 - Det spänner lite i kläderna, men det är ok.
275 - Gå är besvärligt, men varför inte.
300 - Wooo, jag ser inte mina fötter men mat är gott
350... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Roger

Hahahahaha... skitbra! Grymt rolig bild jag fick i huvudet när jag läste detta.

Skitroliga danska serieparet Wullfmorgenthaler har skissat lite på problemet.
Nej, jag översätter inte, lite danska får ni fan träna.

wulffmorgenthaler.dk/strip/2010/01/17

Touché and well put sir.
Just nu är det dessutom så att fetman ökar i Asien i samband med att den västliga matkulturen (läs bl.a. snabbmat) sprider. Men jag antar att detta är en slump och att också beror på "anlag och sjukdom".

Pezster 
· Svar till Johan

Precis... de där "sjukdomarna" sprider sig snabbt. Snarare ett virus i hjärnan... typ. ;)

Varför har man börjat anpassa världen efter allt som är fel (onaturligt, ohälsosamt), när naturen i sig kämpat så hårt i tusentals år för att rensa ut de individerna.

Fortsätter vi så här, kommer naturen iofs att vinna och ordningen bli återställd då vi kommer att ha död på oss själva, men jag förstår inte behovet av att ge näring åt alla som känner sig k... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Ulrika

:D Inget hade egentligen förvånat mig med tanke på hur knas världen är idag :D

HAHAHA :D. Jag tror Pez är föga rädd för att få fettomaffian EFTER sig, ÖVER sig.... ja det är dock en helt annan fråga.

Men liksom vad ska de göra, springa ikapp han? Så länge Pez rör på sig och aktar sig för att klämmas in i hörn ska det vara lugnt. Om han dessutom bor och jobbar i byggnader med tillräckligt många trappor (typ mer än fem) så kan han räkna dessa som fristad. Visa hela »

Pezster 
· Svar till Tombosto

Hupp... tänkte inte på det... tänk om någon sätter sig på mig? Fan...
Tack för strippen! Skrattar fortfarande här... :D

taskig kvalité på inspelningen, men iaf;

www.youtube.com/watch?v=5ZNS0Os7ZBk

jag tycker att det är rätt! jag bor i frankrike o brukar flyga med airfrance när jag ska hälsa pa i sverige.. brukar bli rätt mycket packning o ibland maste man betala avgift, typ 15 euro per kg!! da blir jag faktiskt förbannad! att jag som är 160 lang o väger 50 kg ska betala för att jag har 2 kg för mycket, när vissa personer väger dubbelt sa mycket som mig och mitt bagage... DET är orättvist!!!

Nathalie: Det finns en Rick Brookes strip där det du talar om är illustrerat. Killen vid incheckningen har precis fått beskedet att han ska betala extra för sitt för tunga baggage och han står och pekar förtvivlat och frågande på det duktigt överviktiga paret som checkade in innan honom: "But, but, but...?!"

Nej, jag vill inte direkt gör mig lustig över överviktiga. Men jag håller till fullo med dig PEZ. Jag anser att det är ett sorts missbruk - ja, det ÄR SVÅRT att ändra livsstil, precis som alkoholism etc etc.

MEN, ett stort MEN, det du gör här är att inte utmåla överviktiga som OFFER. Det är nämligen där skon klämmer. En missbrukare ser sig själv som ett offer och tar därför inte ansva... Visa hela »

Med ovan sagt: hur fan kan man ens i sin vildaste fantasi försöka eller ens vilja klämma sig i de små sätena med en övervikt större än 150?!!!!

Sedan kan vi även diskutera SÄKERHETEN. Om ett plan ska evakureas snabbt, inte vill någon sitta inklämd innanför gången eller att gången ska blockeras av en jätte!? Jag är i alla fall inte beredd att riskera dö, bara för att någon annan inte... Visa hela »

Sjukt bra jämförelse som någon gjorde med vikten på bagaget.

Pezster for president

Förstår mig inte på dessa ursäkter, faktum kvarstår dock (genetiskt eller inte) ATT om man intar mer energi än vad man gör av med så sparar kroppen det i formen av fett. Gör man av med mer energi så bränner kroppen fettdepåerna och voilá man går ner i vikt, var ligger problemet? ITS simple logic.

Sen finns det självklart de som har lättare att gå upp i vikt än andra och vice versa, tough... Visa hela »

Pez, om jag vore du skulle jag inte mucka med fetton, kolla bara här:

Hon satt ihjäl sin pojkvän
www.aftonbladet.se/nyheter/article6475457.ab

Och vissa har lättare fastna i missbruk av alkohol, men inte fan får en påverkad borda ett plan!

hahaha, miranda, tack för länken! Det är vad jag kallar leathal weapon!!!!

Frasen "sitt on my face" bör hädan efter användas med större försiktighet....

Geniusloci: Rick Brookes verkar inte vara sa dum han! :) Han borde göra en uppföljare...
jag star där med mitt baggage o har 2 kg för mycket, da öppnar jag väskan o äter upp nagra par strumpor och magen fylls ut.. Slänger upp baggaget för att väga det pa nytt och utbrister: "NU DA!?" hehehe ;)

Det är rätt taktik!!! *ASG*

Pez, du som älskar fetton, kan du inte göra nåt kul på detta: www.aftonbladet.se/wendela/article6453372.ab ? :) Här är ett tänkvärt blogginlägg om det hela, www.rebekah.se/2010/01/21/sa-hyllar-vi-fetman/ , men jag skulle kunna dö för att få läsa det med dina ord istället. :D

Återigen.. Hear hear! :)

Jag kan bara inte förstå att folk har mage (höhö) att argumentera emot! Att erkänna att "ja, jag är en tjock fan men jag orkar inte engagera mig för bättre hälsa" och sedan hävda att allt ska byggas om för att passa feta människor är ju enbart pinsamt. Klart som fanken att man skall betala för två säten om man nu inte ryms inom det ena.

Pezster rules!

JAHA! Där kom ett offer för passiv fetma....i nästa "Outsider" följer de en kvinna som har fobi för feta människor. Hahahaha! DET måste jag bara se...
....nu räcker det inte med att betala för två stolar. Det blir skadestånd om en fet visar sig ute.

Mitt förslag är att väga objektet tillsammans med packning och sen ta betalt enligt formeln
Vikt x Sträcka = Flygpris
Rättvisare än så kan det inte bli ;)

Pezster 
· Svar till Fun to Men

Ah... perfekt.

Ah, vilken bra blogg du har! Har bott i USA de senaste 10 aren och kanner igen mig i det dar med USA-fetman. :O Folk ar sa javla feta har att de knappt kan ga langre. Och det ar ju tyvarr det de behover... Tack for en underbart bra blogg - ser fram emot att lasa mer!
Karin

Hylla rökare och dissa tjockisar, sila mygg och svälja kameler....

Pezster 
· Svar till Hallåååå

Va?! Är du tjock, eller?!
Rökning är ett val... man gör det själv... och betalar dyr skatt för det.
Att bli fet är ett val... men betalar de något extra för det? Nope.
Idiot.

När man inte kan längre kan fälla sexistiska eller rasistiska kommentarer, så måste man tydligen få utlopp för sina aggressioner. Det är inte förvånande i en fråga med så mycket åsikter men så lite konkreta fakta. Det enda konkreta fakta som finns, talar emot alla dessa åsikter: Nästan alla överviktiga som försöker gå ner i vikt, och behålla den låga vikten under längre... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Härligt

Ja... samtliga överviktiga antagligen? Eftersom det knappast är någon som TVINGAR dem att äta mat.
Jisses... fetknoppar får ta sitt ansvar för sina egna handlingar och sin kropp. Du bevisar i din kommentar hur jävla snett ute du är. Jisses...

Men Gud du kränker ju verkligen männsikor med dina inlägg ,helt otroligt men vad kan man begära av en dryg männsika ,förmodligen har du själva varit Fet ,eftersom du lägger så mycket kraft på detta men håller med dig man skall få utrym för sina åsikter så jag kan använda dig i min blogg

Pezster 
· Svar till patrick

Wääwäääwäää... fan vad alla blir kränkta hela tiden.
Lär dig korrekt svenska istället... du skriver som en jävla idiot.

Tjenare, detta var helt otroligt bra. Folk säger att de blir kränkta har bara insett sanningen och blivit ledsna, så skyller de på andra för att de är lata och dumma. Det förefaller sig helt otroligt att någon som väger 200 kilo blir förvånad över att bli kallad fet. SPEGEL SPEGEL PÅ VÄGGEN DÄR, SÄG MIG VEM SOM FETAST ÄR.
www.aftonbladet.se/nyheter/article6703550.ab

Läs och skratta... Visa hela »

Ni kan aldrig gissa vilka de senaste forskningsrönen är.. Självklart är det ju inte de tjockas fel att de är tjocka, utan det är bakterier vilket även kan smitta: www.aftonbladet.se/kropphalsa/article6721695.ab

Jämförelse. Rökning: det finns hur mycket forskning som helst som stödjer att rökning leder till sjukdomar och en för tidig död och vad jag förstått så minskar antalet rökare i Sverige.
Fetma: Även här finns det mycket forskning som tyder på att sjuklig fetma (dessa skulle jag klassa som att de behöver två säten på flyget) leder till sjukdomar och en för tidig död. Dock ökar vä... Visa hela »

En idé: Tänkte på USA då de officiellt sett anses tävlingsinriktade och pengakåta, tänk om staten kunde sätta in lite morötter (program som Biggest looser fast utanför TV, där folk kan vinna pengar om de går ner mest i vikt) så skulle de kunna spara in på framtida sjukhuskostnader och på så sätt kanske minska deras enorma framtida budgetunderskott.

Är det där en spelkonsoll bredvid teven? Vad i helvete?

Jag håller med i sak, Fast kan det inte vara svårt att bevisa att det är en sjukdom som ligger bakom fetma.

dina argument är rimliga, men människor;) dra ner på svordomarna. Det ger ett outbildat intryck.

regards

Fett kul! :)

Oj, vad mycket folk tycker. Ganska intressant. Men du, Carl på nr 48, det heter "ett obildat intryck"...
En sak till, till dig Pezster, som tycks angripa till höger och vänster, det heter "generellt sett" - man SER på en sak till skillnad från "på sätt och vis" t ex.

Pezster 
· Svar till Förstagångsläsare

Paragrafryttaren som missade budskapet eller?

Här vältrar vi oss också i en twistad människosyn! Feta människor som inte lider av sjukdomar ska INTE ha en massa tröst och lull lull på flyget eller någon annanstans MEN ska samtidigt slippa hånas av människor som inte vet ett dyft om hur det känns att vara överviktig och kämpa med detta. Även om man inte förstår kan man åtminstone vilja försöka se det från båda hållen. Precis... Visa hela »

Nä, Pezster, ingen paragrafryttare som missade budskapet... Däremot en som inte gillar all dålig svenska (alldeles för många fel gör inte saken rätt) och en som försökte vara lite ironisk - men det var visst DET som missades... (Skojigast tyckte jag det var att läsa Carls inlägg, faktiskt så fick det mig att skratta högt - och då har ju i alla fall någon människa i universum blivit road för en stund. Tä... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Förstagångsläsare på besök igen

Ironi är lätt missat i textform.

Håller helt med dig, Pezster. Vad jag dock inte förstår är att jag aldrig lyckas lära mig att komma ihåg att inte vara ironisk i text på nätet. Det funkar aldrig! :o)

Pezster 
· Svar till Förstagångsläsare till sist

Du... jag vet om den men försöker fortfarande ändå... går alltid åt helvete vid något tillfälle ;)
Ironi är otroligt roligt men även enormt svårt att få till i text.
Ha en bra dag!

*stånkar in med en påse chips i näven*... vem fan vill flyga? *rapar högljutt*...

Jag väger 120 kg, jag är fet, jag har inga anlag för fetma, jag har ingen mysko sjukdom MEN jag tränar (styrke och löpning i en timmars pass) tre ggr i veckan plus att jag simmar 2km varje lördag medan min dotter simtränar, jag äter måttligt, mina enda laster är snus och öl. Min kompis väger minst tio kg mer än mig och tränar oftare eftersom han jobbar som gyminstruktör och badvakt under somrarna. Eftersom det tydligen ä... Visa hela »

Pewe. Om du bränner mer energi än du tillför och samtidigt inte tar av reserverna så är du en evighetsmaskin. Gratulerar.

Pezster 
· Svar till Sudden

Jupp.

Nu vet jag ju inte riktigt hur dom har tänkt..... Att man är tjock är liksom inte samhällets fel. Jag, som rätt bra överviktig _vet_ att det är mitt eget fel. Jag har rört mig för lite och ätit fel. Thats it. Om jag inte kan tackla detta, ska jag då bli irriterad på omvärlden för att jag inte tagit hand om mig:

Pewe: Jag ger mig fan på att du har gjort samma fel som många av oss andra som varit vält... Visa hela »

Parallellen mellan rökning och övervikt är uttjatad och puckad. Jag som rökare gör ett aktivt val att göra något som jag inte måste varje gång jag köper ett paket cigaretter. Mitt val, jag gjorde det, end of story. Äta måste alla, och för många är det inte solklart att de måste ha hälsosammare livsstilar än deras smala latmaskar till kompisar. Det blir uppenbart efter ett tag, ja, och då kan man... Visa hela »

Vad som mer är på väg att spåra ur är våran syn på hur mycket som är normalt att äta. Allt ( eller näe inte allt, inte den nyttiga eller ekologiska maten, den säljs fortfarande i små förpackningar) är på väg att bli större. minns när chips bara fanns i 200g påsar.. sen blev dom 300g och ja nu kan man ju slå på stort och köpa en 400g. Tänk sen hur goda dom är om dom var... Visa hela »

Pezster 
· Svar till MLi

46 kilo?! Vad är du? En smurf?

HAHAHAHHAHHAHA
För att inte få arga folk på mig som tycker att jag saknar rätt att uttala mig om ärendet för att jag inte förstår hur det känns att va tjock kan jag tillägga att jag var mobbad för att jag var just tjock upp till sjätte klass så jag vet... Men jag gjorde något åt saken.

Som sjukligt fet och sedan med hj av op. "bara" överviktig gick jag till min stora fasa upp över 15 kg igen. jag tränar så mycket min kropp tillåter. Det finns en gräns, pga skador jag själv inte rör över. Sedna fick jag byta medicin och har nu på ung ett år rasat ner dessa 15 kg.
Min slutsats: Det finns orsaker till övervikt och fetma utöver sådana vi själva rår över. En stor orsak är s... Visa hela »

Jag har för mig att Viktväktarna har en "empatidräkt" på X antal kg för att ge en inblick hur det är att vara fet. Du borde testa den innan du häver ur dig en massa skitsnack och fördommar.
Det svåraste är inte att gå ner i vikt, det är att inte gå upp igen. Ty fetma är ett missbruk där den fete har tappat kontroller över sitt matintag och rör sig för lite. Men att vara fet innebär... Visa hela »

Pezster 
· Svar till bragd

Varför skulle jag bry mig ett enda dugg om hur det är att vara tjock? Folk får gärna lov att vara tjocka bara de håller käften om det och inte vill bygga om allting i samhället bara för att de själva är för lata för att göra något åt det.

"Varför skulle jag bry mig ett enda dugg om hur det är att vara tjock?"

För att få lite perspektiv på tillvaron. Men tyvärr tror jag inga argument i världen kan få dig ändra uppfattning, för det är du alldeles för inskränkt och empatilös för. Men om du inte bryr dig om feta männsikor så undrar jag varför du skriver ett blogginlägg där 90% är smutskastning av andra mä... Visa hela »

Pezster 
· Svar till bragd

Jag reagerar på att tjocka människor vill att alla ska anpassa sig och visa hänsyn för att de inte pallar äta mindre. Finns inget snällt att säga om det.
Vill man inte bli tjock... så ser man till att inte bli det. Enkelt.

Fy fan vilka människor det finns. Du är en riktig mobbare, Pezster. Känns det rockstjärnigt att dra ner lite skönt medhåll från övrigt patrask genom att trampa på andras självförtroende? Testa medmänsklighet och tolerans så blir du större som människa!

Pezster 
· Svar till Mobben

Eller äta mer... då blir jag större. Men det vill jag inte.

Förresten är det inte att mobbas... det är att tala KLARTEXT.

Undrar om du är född dum i huvudet (dåliga gener), eller om din mor tappat dig i golvet för många gånger. Du är lika rolig som analklåda.

Pezster 
· Svar till Anti-Pesto

Jag är inte tjock = bra gener samt sunt jävla förnuft.
Fetlnoppar blir alltid lite griniga när sanningen smälls upp i ansiktet.
Detta var inte meningen att vara roligt. Detta är sanningen om fetknopparna.
Hur kul det är med analklåda vet jag inte. Vad säger du som verkar vara expert på området? Är det kul?

Angående Anti-Pestos kommentar. "Vanliga orsaker till analklåda: ökad svettning och fuktighet p.g.a. sittande arbete, _fetma_ eller täta åtsittande kläder."

Pezster 
· Svar till Fredrik

Hahaha... I knew it!

Ursäkta mig men va f-n håller ni på med.. BARA de som inte varit överviktiga kan uttala så j-la klumpigt som ni.. Vaddå; Jag kan inte hjälpa att jag blivit så låååååång? Det beror OCKSÅ på din kost (ehh, Mammas o pappas)! Varför har vi annars börjat bli så j-kla långa? I-iot! Det finns väl en förklaring till längden likväl som till vikten, eller...?! Tjockisar; S... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Svenorsk

Hahahahahahahaha.... så kul... Du menar alltså att det är lika genetiskt att bli lång som att bli fet? Hahahahahahahahaha... roligt!

Ta ett chips till och vila dig efter att ha skrivit alla de där orden.

Anlag in my ass. My far är tjock, min bror är tjock. Jag själv, atletisk, 184cm och 100kg. Tränar som en gnu. Alltid enkelt att skylla på sjukdomar och anlag. Visst finns det dem som lider av sjukdomar mm, men det är en liten % av alla tjockisar.

Jag hatar, att för mina skattemedel, få bekosta folks magsäcksoperationer och sjukhusvistelser och mediciner. ÄT RÄTT OCH RÖR PÅ ER.

Tre fakta för er som säger att det är såååå svårt och jobbigt att gå ner i vikt, jag har:
1. Vän 1, fick gastric bypass vid 20 års ålder..sjukligt överviktig? Nej, 112 kg..
2. Vän 2, fick gastric bypass vid 22 års ålder..sjukligt överviktig? Nej, 120 kg..
3. Jag, inte fått någon operation, har heller ingen önskan om det..har gått ner 12 kg med Viktväktarna..vä... Visa hela »

Nu börjar det hända något men gratis blir det inte.
www.dn.se/ekonomi/flygplanstillverkare-infor-tjocksaten

Ytterligare ett fetto som gnäller.www.aftonbladet.se/nyheter/article15096861.ab

Efter att kollat runt lite så är det helt klart så att denna Wallerek inte är en verklig representant för Överviktigas Riksförbund. Har "driver" en delförening som aldrig betalt avgift till varken Riks eller HSO Skåne.

Kommentera