Kommer ni ihåg mumammedbilderna? Eller mulammed.... eller muhammed? Who the fuck cares... några konstnärer ritade av den där jävla profeten och de fundamentalistiska dårarna inom islam fick en större flipp av det. Eftersom religiösa människor - bevisligen - är helt sjuka i huvudet så mordhotades konstnärerna, tidningarna hotades med bomber, mordhot delades ut lite överallt, jihad flög i luften... allt på grund av några idioter i skägg har problem med att någon ritar av deras profet.

Och med allt detta i åtanke så vad gör den danska tidningen Politiken då? Jo... de kryper och fjäskar för dessa idioter och BER OM URSÄKT?! WTF!


"Jyllands-Postens ansvarige chefredaktör Jörn Mikkelsen beklagar att Politiken "har lagt sig" i stället för att göra gemensam sak med de övriga tidningarna.

– Politiken sviker kampen för yttrandefriheten, säger han."

Hur fan kan man lägga sig för att fundamentalistiska idioter hotar och skriker? Det är dumt och i längden faktiskt farligt att ge efter för hot eller arga religiösa grupper. Religion är en satans styggelse och ska bort från dagens samhälle fort som fan.


Tre tolkningar av en religiös symbol. Den första är utan skägg. Den andra när han är aktiv och den sista är när han utövar cross-dressing.

Den dagen när man inte får skämta om, avbilda eller till och med göra jävligt osmakliga skämt om religiösa figurer som Jesus, Muhammed, Buddha osv så kan vi lika gärna lägga ned allting med ett modernt samhälle och flytta in i grottorna igen.


Skriv en kommentar

nu minns jag inte vem som sa det, men det var något i stil med att man i islam inte får avbilda Muhammed - alltså borde ingen veta hur han såg ut. men ändå känner alla igenom honom i karikatyrerna på nåt sätt :/

jag vet inte. har inget till övers för religion.

Pezster 
· Svar till Tinky

Hahhahaha... intressant tanke!

Hehe. Lite ologiskt att påstå att "religion är en satans styggelse", om man tänker efter.

Pezster 
· Svar till Antropos

Hahahha... tänkte på det efteråt med... oups tror jag är rätt ord.

Dåligt att de viker sig. Islam borde utrotas från jordens yta. Tillsammans med Kristendom förstås.

Tinky: kul där! Thing that makes you go hmmmm....

Vad jag inte riktigt fattar med den här ursäkten är - varför nu, så långt efter?

Kommentera