Jag har haft några dagar med annat om man säger så. Så därför har det varit lite tyst från mig. But... anyway...

Den allmänt sugiga filmtjänsten Voddler har stängt... till den 8:e mars. För att någon har hackat dem. De måste tydligen koda om alla filmerna så de STÄNGER tjänsten. :D Hahahaha... så jävla roligt. Roligare blir det när de gör följande uttalande:


"Vi har en extremt fundamentalistisk inställning till att skydda upphovsrättsägarnas material, säger Marcus Bäcklund, vd på Voddler, till Ny Teknik."

Ordet "fundamentalistisk" låter så otroligt kul. Jag får en bild av Voddlers och filmbolagens representanter med skägg, läsandes från "Den stora Upphovsrättsboken" och skrikande om copyright-jihad hit och dit på de onda hackarna.

Jag ska tipsa dig om en liten sak Marcus. Helt gratis eftersom ni kommer bli hackade ännu mer i framtiden, tyvärr. De hackar er för att de kan, inte för att kunna se på era skitfilmer.

Iphone - hackad.

DVD - hackad.

Blueray - hackad.

Samtliga kopieringsskydd etc för spel m.m - hackade.

PS3 - hackad

Ni ser mönstret?

Voddler... lycka till!

SvD - DN -

Skriv en kommentar

Så intressant affärs idé..!

Det är viktigare att inte tjäna något, än att tjäna lite mindre under en period, dvs man stänger ned tjänsten för alla?

Dessutom vill jag minnas att du sagt att de har ganska magert och lite för gammalt utbud i kombination med buggig mjukvara, så vem bryr sig egentligen?

Pezster 
· Svar till Manuel

Voddler suger pung och hade det inte stått i tidningen hade jag inte märkt det... :D

copyright-jihad hahahahahahaha det uttrycket måste jag bara få sno...

jag har alltid undrat varför de bemödar sig med kopieringsskydd på spel..... det blir ändå alltid hackat och är asirriterande för alla som faktiskt köper ett spel/en dvd etc, och bekommer inte dem som låter bli.

suck.

Pezster 
· Svar till Tinky

Det roliga var när jag köpte ett strategispel till pc... fick det fan inte att fungera trots maffig maskin... fick efter mycket tjat pengarna tillbaks... laddade hem det (hackad versrion) och - presto! - det fungerade...
DÅ slutade jag köpa spel till datorn.

själv kör jag med steam om jag ska köpa något. skivlöshet är najs.

Kommentera