I lilla landet lagom där vi en gång i veckan firar mediokerhet i form av idioter som inte kan dansa, andra idioter som inte kan (men vill) sjunga, Idol, Melodifestivalen och all annan komplett jävla skit som existerar så vill jag... nej, MÅSTE jag slänga upp en video igen (hade den på bloggen i juni -09).

Så här blir det när man har rösten, känslan och talangen... Kära medier... kom igen när ni visar upp folk som faktiskt HAR talang, HAR rösten och HAR förmågan. Då kanske jag tycker det här med tv är en bra idé igen.

Sia Fuller heter hon... låter heter "Distractions" och den här inspelningen är unik. Finns inte att få tag på utanför Youtube. Se den... njut... och sluta klappa händerna när idioter på tv utan talang visar upp sig.

Skriv en kommentar

Nice, påminner lite om min nya favorit - Melody Gardot.

Inte riktigt min musiksmak, men hon har ju mer talang i lilltån än vad alla jävla B-kändisar i melodifestivalen och idol iallafall. Blir så trött på alla som hyllar artister som inte ens klarar av att skriva egna låtar. I min värld ska man inte få kallas "musiker" om man inte skriver sitt eget material.

Låter inte helt olikt Fiona Apple.

Sia är inte helt okänd. Sjöng bl a in flera låtar åt Zero7...
Hon är helt fenomenal!!!!
Älskar hennes video 'Buttons' - checka!
www.youtube.com/watch?v=uUkje1lw4cA

Hennes musik och röst är såå otoroligt bra. Där har vi någon som inte låter som alla andra jävla fabriksmusik som spelas på tv och radio.

Hennes låt Breathe me är helt underbar. Rekommenderar starkt att du lyssnar på den med :)

Och gillar du hennes musik så kan jag även rekommendera Lamb.. Go musik där med!

Inte för att vara sån, men är det en felstavning från din sida eller är Sia Fuller och Sia Furler olika personer? Wiki till Furler: en.wikipedia.org/wiki/Sia_Furler
YouTube till Sia Furler;s Distractions: www.youtube.com/watch?v=EmuvGeUXPcE

Pezster 
· Svar till Darkling

Oups... Lite bråttom där...

Jag försöker komma på om hon är full eller hög....... fast vissa skulle kanske säga att det är en hårfin skillnad.

Musiken har trevligt sound, hon klämmer fram ljud med grym känsla, men hon sitter ju och mumlar värre än en tandbedövad Ozzy Osbourne....

Du har rätt att man inte alltid kan höra texten, men skön röst har hon och texten ÄR bra om du letar upp den i skriven form...

Kommentera