Läser i AB om tjejer som på olika sätt hämnats på sina otrogna ex. Jisses... riktigt sjukt. Hälften borde sitta inspärrade. Inte för att jag tycker synd om killarna precis... som man bäddar får man ligga. På ett sätt förstår jag tjejerna. Men samtidigt... killar som gör samma sak blir ju kraftigt stämplade som sjuka i huvudet... jag anser att tjejerna är precis lika mycket idioter som gör sånt här.

Fast egentligen förstår jag ingenting. Om någon sviker en ordentligt? Varför ens bry sig? Om min flickvän hade svikit mig så hade det i samma ögonblick som det kom fram dött en sak inom mig. Nämligen den där viktiga "du och jag" grejjen mellan oss. Utan den finns ingenting. Personen som har svikit dig blir i det ögonblicket förvandlad till just det... ingenting.

Vem fan orkar då bry sig om att repa en bil, kissa i killens aftershave eller liknande sjukt skit som tjejer i artikeln skrev att de hade gjort? Orka lägga energi på någon som med ett svek förvandlade sig själva till just... ingenting.

Nätet gör det uppbrotten ännu värre. Jag vet folk som sitter och håller koll på sina ex via nätet. Facebook etc. Hur jävla sjukt är inte det? Gå vidare för fan! Hur kan man vara så intresserad av någon som man har blivit sårad av? Snoka runt, kolla bilder på exets nya partner och ha sig... why?! Jag fattar inte.


Själv stänger jag mina dörrar. Kontakt med mina ex är helt ointressant. Jag bryr mig inte ett dugg om dem. Totalt ointresse faktiskt. Vissa säger att man ska lära sig av det förflutna men vet ni vad... man lär sig i samma stund som det inträffar... det finns ingen anledning att återvända till det förflutna och fundera över saker... om det inte är så att man återupplever roliga minnen. Det kan man göra. Man ska dessutom inte tänka för mycket framåt heller... det finns en anledning till att man säger att "livet är det som pågår medan du planerar för framtiden".

Men lägg för fan inte tid eller ork på idioterna. Inte en enda sekund. Jag menar det. Det har du inte tid med när du njuter av livet.

Skräckläsning för psykologer: AB - AB - AB -

Skriv en kommentar

Rubbat.

Jag har väldigt lätt att bli arg och kan förstå känslan att vilja hämnas om man blir sviken. Men som du skriver, varför ödsla tid på en sån idiot. Bättre att bara dumpa å gå vidare, eller bli dumpad å gå vidare.

Pezster 
· Svar till Cia

Precis! Så är livet och mår man inte dåligt i bland så mår man heller inte så där sjukt bra ibland.

rubbat beteende. hämndebegär på den här nivån är bara svagt. de polare jag har kommer antingen överens med sina ex eller också ger de fan i varandra. hämndaktioner ser man i min umgängeskrets snett på.

Pezster 
· Svar till Tinky

"hämndaktioner ser man i min umgängeskrets snett på."

Samma här... det blir gatlopp och annat jobbigt för folk som inte kan uppföra sig.

hämndaktioner gällande relationer alltså.

Pezster 
· Svar till Tinky

Hahahaha... för vissa hämndaktioner är bra :D

Glöm dock inte att det finns skillnader på folk och folk. Vissa är inte som du och förvandlar exet till ingenting. Ibland gör det så ont att det inte går. Sen inte sagt att man måste kissa i after shaven...

Pezster 
· Svar till Candy

Exet förvandlar sig själv till ingenting. Vill man sedan stånka huvudet och envisas med att hämnas och hålla på efter någon gjort en illa är man bara korkad.

Som att det bara är tjejer som gör såna saker! Fan vad jag är trött på trångsynta idioter till män som bara älskar att vrida allt till sin egen fördel. "Åhhh stackars alla oss offer för alla sjuka kviiiiiiiiiiiiiiiiinnoooooooooor".

Pezster 
· Svar till Matilda

VA?! Läs inlägget innan du kommenterar nästa gång ditt damppucko!
Skriver tydligt att det är LIKA ILLA.
Suck.

Heeelt sinnessjukt :D Jag är väldigt tempramentsfull- men det avsäger inte min skyldighet att kontrollera mig, iallafall till den grad att man inte beter sig som ett fulländat psycho. Det är sånna kvinnor som slutar upp med att skära snoppen av sin otrogne älskare! :D Sjukt....man kan nästan förstå varför männen lämnade dem....

Jag gillar folk som ska skriva syrliga kommentarer och verka smarta och så har de inte läst inlägget.

Ja, jag menar dig Matilda.

Men alla kan inte stänga av känslorna bara så där. Och som jag skrev: därmed är det inte ok att hämnas!

Pezster 
· Svar till Candy

Inte så mycket att stänga av... mer att de försvinner... hur kan man ens älska någon som gjort en illa?

Blir man riktigt jäkla sviken så blir det ett sår som måste läkas. Det blir bara ingenting. Det är hårdast att bli sviken av den som står en nära. Nej, jag fattar verkligen inte det där resonemanget att man ska ge fan i att bry sig.
Jag själv blev riktigt sviken en gång (efter säkert hundra gånger innan) och det slutade med att jag blev så jäkla arg och hävde ur mig diverse saker till personen som s... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Elisabeth

Att berätta vad man tycker och tänker är helt ok... man kan vara arg och berätta vilken jävla idiot personen är... men det är inte ok att göra sjuka saker...

Alltså det värsta är väl ändå att aftonbladet ens har kommit på ett sånt ämne att skriva om? det uppmuntrar ju småflickorna till att det är vanligt beteende att hämnas och småflickorna blir stora flickor med likadant beteende! Fanskap!! De fuckar vår värld!

Pezster 
· Svar till Tootenator

DET slog mig med... lättpåverkade småtjejer kanske tror att det är ok att bete sig så eftersom "öööh... det stod ju så i AB..."

Håller med.. Orka lägga ner tid på det. Mest pinsamt är dock när man blir dumpad och snubben som dumpar än beter sig som om det vore tjejen som dumpat honom.. Hänt mig.. *tar sig för pannan*

Ett ord: Palla!

Så finns det ju en sida till av ekvationen. Den som sviker, drar eller vad den nu gör - varför gör han eller hon det? Kan inte vara så kul att leva med ett psyco menar jag- för nog borde det ha märkts innan uppbrottsdags...

Smidigt och lätt att stämpla en som svikare ("för då ser ju jag bra ut") och ibland är det ju så men för det mesta hjälps man nog fan åt att bädda för det.

Det går tyvärr. Folk fungerar olika på den punkten bara.

Matilda Järndotter HAHA!

Som vanligt har du rätt Pez.
Den bästa "hämden" är väl att gå vidare och hitta lyckan någon annanstans. Så klart att det känns att bli sviken, och Elisabeth - det är ok att berätta hur det känns. Det är ingen hämnd.

Det brukar lindra att tänka att den som svikit en inte gjort det för att avsiktligen göra dig illa. De har bara varit egoistiska eller inte tänkt alls. Ingen du behö... Visa hela »

Läst lite på de här artiklarna hos AB. En hämd tyckte jag i o f var fyndig:
"Jag köpte undulater i present till honom från barnen. Han var tvungen att ta hand om dem och han lider av tinnitus."
(Nu skäms jag samtidigt då jag undrar om det är sant. Är djurvän och funderar på vad det blev av barnens undulater....)

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Undulatpaj... eller stuvning... eller helt enkelt utkastade från fönstret.

Genusloci> funderade lite på den. Vad tror mamman att barnen kommer att tycka när de blir gamla nog att förstå? Pappa tog hand om undulaten för deras skull, trots sin tinnitus, medan mamman utnyttjade barnen i ett maktspel.

För att jag inte skall hemsökas av Matildas besvärjelser, så lägger jag in brasklappen att det skulle säkert kunna vara en man som gjorde likadant.

Och en sak lite off topic.

Pezster. Nu har jag väntat på ditt inlägg om mannen som åkte dit för rattfylleri, och vill bli benådad för att han är för fet för fängelse. Har sett fram emot en saftig skrift från dig angående att feta människor och juridisk immunitet.

Pezster 
· Svar till Antropos

Hahhaah.... den är ute nu :D

Jag undrar när du ska kolla din mail? Att du inte kommenterat min länk om killen i bagageluckan som håller släpet...jag är förvånad. Jag flabbade så jag fes!

En försmådd kvinna kan bli väldigt enträgen och fruktansvärt hämndlysten att skada en kille som inte vill ha henne(nu pratar jag inte om direkt otrohet). Speciellt om kvinnan aldrig tidigare blivit nobbad. Mitt tips till killar där är att INTE lockas in något krig. Hur svårt det än är att hålla käften i ett sådant läge så finns det inget som biter hårdare på en kvinna än när en kille... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Stolt kille

Precis som du säger. Tysthet och ignorans fungerar. Inte så mycket för att tjejer får en flipp över det... utan mest för man ska helt enkelt inte bry som om dörrar som stängts bakom en.

Kommentera