Att det står illa till med beteendet bland killar/män bland kultureliten är ingen större nyhet. Dessa småpåvar är så fulla av sig själva att de blir tjuriga och otrevliga när de får nobben. Tyvärr leder deras äckliga närmanden faktiskt rätt ofta till något mer. Mestadels pga av ett gäng riktigt jävla korkade tjejer/kvinnor som av någon anledning går med på inviterna. Om det är pga av att de tror att de kan få en del av stjärnglansen (hahaha... what?!) eller kanske få en chans att lyckas eller få jobb är bara tragiskt. Det är just de här tjejerna som gör att de här misslyckade gubbarna fortsätter. Om de fått nobben varje gång så hade de ändrat beteende.

Gubbslem försöker ligga... och lyckas med det tillräckligt ofta för att fortsätta försöka. I min värld finns det alltså två jävla äckel i ekvationen. Det första äcklet är gubbslemmet. Det andra äcklet är unga tjejer som ligger med gubbar pga av pengar, makt eller tron att de ska få ett jobb. Båda är riktigt äckliga ursäkter till människor. Inget problem här kanske man kan tro? Jo... faktiskt. När vanliga människor med sunda värderingar råkar ut för dem.

För när det där äckliga aset till gubbe tafsar och gör klumpiga närmanden på en intelligent och vacker tjej/kvinna så blir hon upprörd. Aset slår sönder hennes bräckliga personliga zon och gör intrång. Klart som fan hon blir upprörd. Med all rätt. Man ska väl kunna röra sig ute utan att behöva oroa sig för idioter som kladdar på en? Jag har själv tappat räkningen på alla gubbar jag öst undan från yngre väninnor. Så beter man sig inte.

Tyvärr är många män så där pinsamt klumpiga. De ligger inne med en social kompetens som hade fått en full apa att se städad ut. När jag läser i kommentarsfälten ser jag män som kommenterar trakasserierna med att "tjejen borde känna sig smickrad!" eller att "det är väl trevligt med uppvaktning!" osv. Jag suckar och tar mig för pannan.

Fast det är rätt kul med gubbslem. Finns inget roligare än att hugga tag i ett sådant as när de närmar sig en kvinnlig bekant och sätta stopp för det. Eller snällt påpeka att "därborta finns några kvinnor i din ålder... du borde kanske gå dit." Fattar de då inte får man hjälpa dem på traven rent fysiskt. Då brukar det till slut polletten trilla ned även hos den mest korkade primat.

En av min flickväns väninnor gjorde en skön grej när ett gubbslem slemmade sig fram mot henne. Med äcklig min och kåta ögon försökte han förföriskt säga:

"Hej... ska vi dansa lite..." och gjorde någon höftrörelse som i en annan situation varit riktigt komisk. Hennes väninna tittade på honom, såg chockad ut för att sedan brista ut i ett hög skratt och sa högt:

"VA! NEJ! Ewwwww! Du är ju gammal! Du kunde vara min pappa! Ewwwww! ÖRK!"

Varpå slemmot försökte se sårad ut (man riktigt såg hur åldersinsikten träffade hans hjärna som ett tåg), kom helt av sig och avlägsnade sig själv fort som fan. Lysande. Mer sånt! Vissa tycker säkert synd om killen som blev så där riktigt bränd... hahahaha... men vet ni vad? Är man 60 bast och försöker ragga på en 25-åring är det smällar man får ta.

Och tjejer... säg ifrån mer! Varje gång ni bränner av en snuskgubbe minskar risken att han gör om det. Killar/gubbar är korkade som fan. Att ni ler besvärat, agerar lite avvärjande och snällt påpekar att ni inte är intresserade räcker inte. Säg ifrån, tydligt och bestämt. Som ni skulle gjort till ett barn som inte förstår bättre.

AB - AB - AB - SvD - AB - DN -

Andra bloggar om , , , , ,

Skriv en kommentar

Jag håller med dig i sak såklart kära P, men däremot håller jag inte med dig i rubriksättningen.

Nej, jag skäms inte som kille, för jag anser mig inte vara av samma skrot och korn som vidriga människor. Aldrig att jag tänker säga att jag tillhör samma grupp som dem, och framförallt inte på grund av att jag fötts in i samma kön.

Pezster 
· Svar till Roger

Du har en poäng... får ändra det där. Tack för input!

Pezster 
· Svar till Roger

Erhm... totalt hjärnsläpp här... rubriken tillfälligt ändrad...
HJÄLP!
;)

Wow! Det där var verkligen dagens mest patetiska icke-jämställda, sexistiska och chauvinistiska inlägg. Ledsen att sticka en nål i din bubbla luft men du är lika mycket slem som personerna du "skyddar" tjejerna från.

Och det finns hur många exempel som helst på kvinnor i den åldern som valt och velat haft män i den åldern. Så det finns inget som helst stöd för din lilla "teori" i verkli... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Erik

Oj... arg? Skumt. Jag läste din kommentar och förstod inte någonting av de där bokstäverna du blandade ihop till meningar. Skumt, va?

Erik, jag tror att du behöver lite "anger management"...
Låt oss inte blanda ihop PK och verklighet;
faktum ÄR att det finns ett ganska stort gäng patetiska och förvirrade män (?) där ute, som sitter fast i en slags pubertal loop och som har en ganska skev bild av hur en uppvaktning ska går till. Det gäller förvisso både unga och gamla, men just i det här inlägget handlar det om äldre, av vilka man kan fö... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Manuel

Hahahaha... svar på tal och sedan rättar du svenskan dessutom... ajajaj...
;)

Erik: Bara för att din kompis har berättat att han har en vän som känner en person som har en bekant som är tjej som gifte sig med en äldre herre som är socialt efterbliven betyder inte det att det är sant. Och om den nu skulle vara det så kan jag garantera dig att hon är en flicka med daddy issues, för det är den typen av kvinns som är med sånna gubbar. Punkt.

Pezster 
· Svar till Jebus

Hahhahaaha

Erik : och hur är man slem för att man tycker att slemmande gubbar och osäkra tjejer är en tråkig grej...?

Pezster 
· Svar till Tinky

Jag är nog ett slem eftersom han nog själv är ett slem som kände sig träffad och därför projicerade tillbaks till mig att jag var ett slem.
öhh... nej? va? Jag behöver kaffe.

Jebus: nja, alla unga tjejer gubbar är inte daddy issues - vi har en del unga thai-importer också, men det är en annan femma iof.

Pezster 
· Svar till Tinky

Var de inte en artikel nyligen om alla dessa importerade fruar? Har för mig det? Skulle vara kul att se snubbarna som importerar fruar. 100 spänn på att de lever ensamma i ett hus i skogen.

Erik du borde nog inte uttala dig i den här frågan.

Åh, Pez, bra skrivet. Ibland kan man glömma bort att det faktiskt finns trevliga, smarta och oäckliga killar där ute. Jag borde definitivt säga ifrån mer men när det har hänt ute att nån äckelgubbe tagit tag i arslet på mig så har jag blivit så chockad att jag inte hinner med. Och sen står man där å känner sig dum. Usch å fy!

Pezster 
· Svar till Cia

Din reaktion är nog den vanligaste. Liksom:
"HÄNDE det där precis?!"
Usch... jag blir så jävla förbannad på sådana idioter. De pajjar ju lite för oss mer normalt funtade killar.

MEN AGH. satt och läste kommentarer på DNs artikel om det här och blir vansinnig på folk som tycker att de som blir utsatta gnäller för "lite uppvaktning". Det där är inte uppvaktning. Det handlar till viss del om dominansproblem och att anse sig ha rätten att bestämma om vad ska hända med någon annans kropp när man oinbjuden ska kladda. arrogant och slemmigt kåtbeteende är inte detsamma som att bli uppvakta... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Tinky

PRECIS MIN REAKTION!
Jag fattar inte hur dessa idioter tänker. Tror de på riktigt att en kvinna ska bli glad när de kommer och tafsar?!?!
Helt jävla sjukt.
Speciellt när man tänker på hur vissa av de där gubbarna ser ut...
Tror du har HELT rätt när du säger "dominansproblem"... uppblandat med lite gammeldags ointelligens med ett stänk av ett jävla apbeteende.
Idioter.

also, snubbe med kopplingar till min chef har dratt hem thailändskor (minst 2), senaste är strax över tjugo bast. bör nämnas att snubben är 40 , fet, luktar svett, och har ett lindrigt fel i huvudet. Det är inte tillräckligt off för att vara uppenbart, men det märks när man väl känner honom - och det är antagligen det som gör att det inte funkar med svenska tjejer. Men jag kan inte säga annat än att han ÄR... Visa hela »

Tyvärr, vid 50-strecket finns det en tendens för många gubbar (och gummor) att tro att de är oemotståndligt charmiga. Vi får väl se om vår generation lyckas minska kladdet när våra egna barn är tjugoåringar.
Men man behöver inte ha fyllt femtio för att kunna aspirera på en "slem"-titel.
När skådisar skriver inlägg som syftar på att det "finns kärlek i en sprä... Visa hela »

Varför pratas det om gubbslem som att det var något åldersrelaterat? Jag skulle säga att en 25-åring kan vara nog så slemmig och äcklig som en 60-åring. Jag skulle säga att det är minst lika viktigt om inte ännu viktigare i så fall att tjejer vågar säga ifrån till dessa killar än äldre män vilka troligtvis är förhållandevis harmlösa ändå.

Pezster 
· Svar till Anonym

Jag vinklade det så eftersom det framgick av artiklarna att det var äldre män. Du har HELT rätt i att slemmiga snubbar finns över hela åldersregistret.
Självklart måste tjejer blir bättre på att be idioter dra åt helvete. Då:
1. Blir det bättre för tjejerna.
2. Idioterna KANSKE lär sig att så gör man inte.
3. Vi som vet hur man uppför oss slipper göra "damage control" n... Visa hela »

På tal om idioter och gubbslem, lyssna på dessa klippen:

nrj.se/?underpage=165.30841&bloggId=3064&bloggId=3064

Eddy. Vilken förlorare!

Pezster 
· Svar till Jebus

Hahahah... kan inte någon som vet vem Eddie är "outa" honom. Så jävla roligt!!!

Jebus: Oj jösses! Fan vad jag sitter och blir arg här.
Vilken narcisist den där Eddie verkar vara:
Mikaela: - Du är ute ur mitt liv, kom och hämta dina jävla äckliga saker från min lägenhet - MIN lägenhet.
Eddie: - Men... slänger du ut mig?
Mikaela: - Ja!
Eddie: - Men... vart ska jag bo då?
Mikaela: - Du, det skiter jag ett stort stycke i!

Heja Mikaela! Killar som Eddie borde hängas ut någo... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Candy

Hahahaha... se där. Det finns en jävla tåga hos tjejer! Sprid det allt vad ni kan! Det behövs!

Du som har en så stor blogg kan väl hjälpa till. Eller är det inte Pezster-style?
Du brukar ju spy galla över sånna typer så varför inte denna gången? :)

Pezster 
· Svar till Jebus

Jag har just nu typ tolv inlägg som ligger och myser... beslutsångest! Återkommer!

...eller så är man lite väl mediakåt som ber radion sända när man dumpar sitt ex.

Pezster 
· Svar till Guran

Den tanken slog mig med...

Apropå mediakåt...
www.youtube.com/watch?v=Pn4oJxa7Ivk
(Snubben skulle behöva ett snack med "Tombosto ;)

Aproå mediakåta kvinnliga svin...

www.youtube.com/watch?v=1cjTTNMn1OY&feature=related

Pezster 
· Svar till Guran

Första klippet:
Killen är fan kung. Helt jävla chill och bruden flippar ännu mer. Hahahahaha!

Andra klippet:
Vilken apa till tjej. Usch.

Pezster - idag 00:27
Ha ha...Jo han är grymt skön. Sitter och WoWar när tjejen ringer. "Ämen det är ju inte en sån stor förlust..."
En annan rolig grej är att tjejens Stockholmsdialekt helt plötsligt försvinner när hon börjar lacka.
Freddan vs. Sara 1 - 0
Väldigt roligt!

Pezster 
· Svar till Guran

:D
Jag gillar när man riktigt hör hur blodet börjar rusa. "Du bryr dig inte?"
"Nä... lyssna på hur du låter."
Hahahahaha

Guran: Eller så ville hon få den ultimata hämnden?

Ni är svin båda två.

Pezster 
· Svar till Jebus

men Jebus... pratar vi om samma ljudklipp nu? Tjejen som ringer och gör slut med snubben som knappt bryr sig?
Hon lyckas enbart med konststycket att äga sig själv i Radio...

12. Jebus - igår 19:07
På tal om idioter och gubbslem, lyssna på dessa klippen:
nrj.se/?underpage=165.30841&bloggId=3064&bloggId= 3064

15. Guran - igår 23:07
...eller så är man lite väl mediakåt som ber radion sända när man dumpar sitt ex.

Pezster - idag 00:08
Den tanken slog mig med...

---

Jag har inte lyssnat på ljudfilerna Guran postade.
Jag skickade ett ma... Visa hela »

Va märkligt att Guran då kommenterade MITT inlägg och skrev att bruden var mediakåt, och du höll med.

15. Guran - igår 23:07 (<- Postat ÖVER Gurans kommentar som inkluderade ljudfilerna, alltså pratade ni INTE om bruden i dom senare ljudklippen, utan om Eddie-klippet.)
...eller så är man lite väl mediakåt som ber radion sända när man dumpar sitt ex.
Pezster - idag 00:08 (<- Här håll... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Jebus

Ok... nu börjar jag fatta vad det här handlar om...
Jag läser massor av kommentarer i en ström INNAN jag publicerar eller slänger dem (slänger alltså bara spamkommentarer). Jag var helt säker på att han menade youtubeklippen. Nu (när jag tar mig UT från adminbiten) och kollar kommentarerna förstår jag vad du menar.
Ska försöka ha mer koll på i vilken ordning jag kommenterar.

Meningsfullt att godkänna mina kommentarer när du raderar dina egna. Då blir det ju helt osammanhängande..

Pezster 
· Svar till Jebus

Chilla nu för helvete. Jag har undrat vad du pratar om... hittade förresten orsaken till att vi pratar om varandra... har redan postat den.

Alright.

Pezster 
· Svar till Jebus

hmm... får faktiskt lära mig av det här om jag ska vara ärlig. Det blir lätt ett massa stök när man svarar och kommenterar inom admin... inte så lätt att veta:
1. Vilket inlägg kommentaren ligger på.
2. I vilken ordning.

Får väl hitta ett system i framtiden. Sånt här är ju lite jobbigt.

Det är ok.

Att ringa upp en radiostation för att be dem sända när man skäller ut/dumpar sin kille är extremt töntigt och omoget. Oavsett om killen är en idiot. "Ultimata hämden"...Sorry, men att hålla på att hämnas genom att ringa upp radion är fjortisfasoner. Bättre hämnd vore att hiva ut hans prylar på gatan, även om jag tycker att hålla på och hämnas när det gäller parrelationer ä... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Guran

Jag fick en bild av att hon står och öser ut skiten genom fönstret. Kläder, Xbox, ja... rubbet... hahaha... fan vad skönt det hade varit.

Ska du och Jebus fightas nu?

*sticker och köper popcorn*

Fjortisfasoner. Well, det är ganska fjantigt att spänna på andra brudar i parets säng på alla hjärtans dag för att, citat: "Du va ju inte hemma, wääääähhh! Jag tänker på dig hela tiden, därför måste jag knulla med andra när du inte är i närheten, dubbelwäääh!"
Så det är väl inte direkt relevant hurvida det är fjortisfasoner eller inte. Han ä... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Jebus

Men vad fan... sa han så där?!?! Jag måste lyssna om... vilken otrolig jävla idiot.
Kan man inte få reda på vem han är?

Klart som fan han ska "outas" :D
Så slipper tjejer honom...
"Nej, vänta nu här... du är ju HAN!!!!"

Ja, fast han sa inte wäääh. ;)

Pezster 
· Svar till Jebus

Nu har jag lyssnat om. Lyssnade ordentligt den här gången.
Hahahahaha... shit. Vilken idiot.
"Du ska ut ur min lägenhet!"
"Men var ska jag bo då?" säger han EFTER att ha varit otrogen i hennes lägenhet på alla hjärtans dag.
Hahahhaha... Sveriges absolut största looser.
Priceless.

Att killen är en idiot är väl ingen som ifrågasätter. Kommentarer som "men du var ju inte här ju" och "men om jag skickar blommor" och slutligen den fenomenala "Vart ska jag bo då?" ger väl en ganska tydlig bild på att det handlar om en första klassens nolla.
Men om man lyssnar på samtalet så har han ju tydligen, och med hennes vetskap, knullat runt rätt duktigt tidigare. Så hon må... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Guran

Bra. Man blir ju helt nervös här.

Bortskämd fjortis? ;)

Men Pezster. Det där om att han skulle ut ur lägenheten skrev jag 1876 på hösten. Du får ju läsa kommentarerna och lyssna ordentligt på länken! ;-)

Och Guran: Jag tycker det är bra att det sändes för då får man höra vilket svin han var. Om hon hade berättat det hade ingen trott på henne. Här fick man verkligen höra extakt vad han sa och hur. Tycker inte att hon är mediakåt - hon ville bara få fram hur hemsk han var. Heja Mikaela!!

Guran: Du kan säga vad du vill. Tycker ändå det låter som ett typiskt fall av "Kvinnor ska så säga ifrån, men dom måste göra det tyst."

Ok. För mig låter det mer som : "kvinnor ska få säga ifrån, men man behöver inte ringa upp radiokanalen NRJ och be dem sända när man dumpar sin skithög till pojkvän."
Men visst. Om jag får säga vad jag vill så får du tycka och generalisera om "typiska fall" som du vill.

Nä, du får inte säga vad du vill. Gå och spela banjo istället och rör dig sakta men säkert bort från 2010, tillbaka till medeltiden.

Pezster 
· Svar till Jebus

Men hallååååå?! Lugna er nu. Ni tycker olika bara men är ändå mer eller mindre på samma sida.

Medeltiden? Jo, jag förstår att jag är sjukt ohipp som tycker att vuxna människor kan sköta sånt här privat istället för att använda sig av media.
Haft en dålig dag eller? Eller har du ett allmänt problem med att folk inte tycker exakt som du i alla lägen som tvingar dig till personangrepp? Även när det gäller en skitsak som den här?
Jag orkar inte tjafsa mer, ha ett bra liv killen.

Pezster 
· Svar till Guran

Suck... ni började tjafsa... fan... ;)
PS, Jebus är inte en snubbe... :D

Kommentera