Läser i SvD och DN idag att den där mamman från Bromma som misshandlade sina barn inte gjorde det "avsiktligt". Hon hetsbantade och det ledde enligt henne till att hon försummade sina barn. Misshandeln gjorde barnen mot sig själva och varandra. Jo... oj, vad vi tror på dig. Hon dömdes till ett år och fyra månader i fängelse. 58.000 kronor i skadestånd till vart och ett av barnen. Intressant... med tanke på att en religiös idiot fick 60.000 kronor för att han inte fick jobb för att han vägrade skaka hand med en kvinna häromdagen. Låter det rätt?!

Typiskt i Sverige idag. Någon uppför sig som ett psykotiskt rövhål och sedan ska det smitas från ansvaret genom att skylla på olika saker.  I hennes fall var det hetsbantning och barnen själva som blev hennes ursäkt. I andra fall så är det tråkig uppväxt, andra människors fel eller... tja... vad som helst som nu går att skylla på. Små äckliga människor gör så här.

Är man ett as får man ta sitt ansvar. Kort och gott. Hon kan säga att hon gjorde fel... hon kan underkasta sig behandling... men hon får aldrig säga att "det var på grund av..." för precis där försöker idioten smita undan. Att skylla på bantning (som hon själv underkastade sig) och att skylla på barnen visar bara vilket jävla stolpskott till människa det handlar om.

Det finns inga ursäkter för grymhet. Lås in henne någonstans och släng bort nyckeln.

Ett år och fyra månader... fy fan... en enorm förolämpning mot barnen.

Hon heter förresten Mikaela Öberg och ni kan läsa om henne här.

DN -

Skriv en kommentar

Kom ihåg, Pezster...hon behöver vård! Inte som de där psykotiska galningarna i Turkiet som håller på med hedersmord! Detta är MYCKET mer humant! Heja Sverige, wooo!

Pezster 
· Svar till Özgür Kurtoglu (www.whatsupsthlm.se/worldsapart)

Vård? Hon behöver en fet smäll och en cell. DET är vård.
Humanism och Pezster går INTE hand i hand.

Håller med om den mkt skumma kontrasten mellan hur olika brott bedöms, blir ständigt irriterad på sådana saker. Trodde först att jag läste fel att Brommamamman hävdade att hetsbantningen orsakade alltihop.. man upphör aldrig att förvånas. Själv tycker jag längre fängelsestraff och eventuell vård INOM fängelset, inte antingen eller.

Det riktigt tråka med det här är att barnen med stor sannolikhet kommer få problem i vuxen ålder, de med. Kanske börjar de misshandla sina barn. And around we go.

Klart hon ska ha sitt straff (och även vård), tror dock inte att det hjälper vare sig henne, samhället eller framförallt barnen att du (och sidan du hänvisar till) hänger ut hennes namn och dåvarande adress.

Jag som förskte hitta henne på FB,,,, fail....... :D

Det sköna är att om man skall adoptera skall man kreditprövas, lögndetekortestas, genkollas, skattrevideras, psykologsnackas och gastroskopiundersökas. Om de bara är fertila får vilka idioter som helst skaffa barn den "naturliga vägen".

Man får vara bra bränd i kolan för att inte begripa att man misshandlar sina barn. Vems fel var det att hon hetsbantar. Åh, vänta, det är förtåss Lindex, HM och... Visa hela »

Läste sida du länkade till. Helt jävla sjukt. Tycker att mamman aldrig någonsin borde få återse barnen igen. Sätt dom i en omtänksam fosterfamilj istället eller adoptera bort dom.

Förresten, om du orkar läsa om fallet på fb:

www.flashback.org/t942745

Em - jo, misshandlar eller våldtar man barn SKA man fan hängas ut. social utfrysning är ett långt mer påfrestande och långvarigt straff än lagen någonsin skulle ha potential att åstadkomma. och vissa brott ska svida länge.

Om Mö är den kvinna jag tror att det är så är hon inte vem som helst utan en person med mycket kontakter "som ingen öppnar ord mot "

Hon behöver få någon slags vård för det tror jag att hon är behov av.

Kommentera