Ett produktionsbolag har kommit på en värdelös programidé. De vill ta ett gäng tjockisar, sätta in dem i ett fängelse, ge dem träning, coachning och de ska inte släppas förrän de gått ned i vikt. Tyckarna därute är snabba att såga idén. Det är inte värdigt. Det är förnedrande. Öh... hallå?! Det är väl för fan frivilligt att vara med? Det är inte så att en specialstyrka kommer kidnappa tjockisar och tvinga dem vara med? Men jag håller med tyckarna... det är världens sämsta idé. Varför undrar ni? Pezster som brukar vara så mot tjockisar?!

Det är jag fortfarande. Problemet är att ett sådant program bygger på frivillighet. Det kommer finnas några som inte pallar. Man kan inte hålla folk inlåsta för att de inte vill/klarar gå ned i vikt. Alltså kommer varje program vara en orgie i ursäkter och gnäll. Orka.

Nej. Lägg det på en ö någonstans med lite mindre lagar. Det ska vara frivilligt deltagande men gör klart för dem att från och med nu är det andra regler som gäller. I utbyte med att de lämnar över all kontroll på sitt liv så GARANTERAR man att de inte bara kommer gå ned i vikt... de kommer att vara i toppform dessutom!

Tjockisar som inte vill springa har inget val när man släpper lös hundarna på dem. Elchockshalsband som ger dem en stöt när de nallar i kylskåpet. 5 mil svår terräng mellan sovplatsen och maten gör att de måste röra på sig. Fullt med experter ser till att allting går rätt till men det är alltså ett TVÅNG helt utan kryphål att gå ned i vikt och nå fysisk topptrim för att komma ifrån ön. Det spelar ingen roll hur mycket man gnäller eller ångrar sig. Varje person som lyckas ta sig ifrån ön får dessutom gratis hjälp med att snygga till sina kroppar med överskottshud och annat som kanske behövs efter alla kilon som försvunnit.

Det roliga är att trots det låter hemskt så kommer inte en enda tjockis ångra vistelsen på den där ön. Jag lovar. Flera av dem kommer att ha upptäckt nya sidor hos sig själva och deras liv kommer för alltid att präglas av att de lyckades ta sig igenom helvetet och kom ut starkare och friskare på andra sidan.

Fan... någon som är sugen på att hitta en ö någonstans?  :D

Slutligen... SLUTA GNÄLL på bolaget Zodiak. Så länge det är frivilligt så är det fan inget problem. Om någon sedan är korkad nog att gå med i programmet så är det väl deras ensak. Det är så typiskt Sverige... ta hand om alla idioter istället för att belöna de som faktiskt anstränger sig.


Skriv en kommentar

Hmm ö säger du.... kan vi inte köra ut dem med lastbilar till öland droppa av dem med gaffeltruck och sen när vi är på fastlandet spränger vi bron, problem solved :D

Pezster 
· Svar till Vegetal

Hahahaha... jo. Men min idé var ju till ett program...
Jag vill ju hjälpa tjockisarna! erhm... vänta nu här... det lät fel... jaaa... jag menar jag vill tjäna pengar på dem!
Phew... nästan så det blev fel där.

Haha, och där kom det! Räknade timmarna. :P

Pezster 
· Svar till Björn

Hade missat den om det inte vore för dig. :D

Jag vill döda rubriksättaren. Det är allt.

Pezster 
· Svar till Fredrik

Tjock?

...Robinson finns väl redan? bara att byta deltagarna mot tjockisar. samma slutresultat men under falsk förespegling.

:>

Pezster 
· Svar till Tinky

hahahaha... fast de kan bryta när de vill... det är INTE planen i mitt "fat camp"...

Glad att vara till hjälp. :)

Jag tror Fredrik menar rubriksättaren på Aftonhoran:

"Tjocka kan hamna i fängelse"

Seriöst...

Pezster 
· Svar till Björn

Ah... jaha... oups. Sorry isåfall Fredrik!

fast om de inte TROR att de är där för att bli smala utan för att vinna cash och bli låtsaskändisar så hänger de antagligen kvar längre än om de tror att de bantar?

Pezster 
· Svar till Tinky

Hahahaha... antagligen...

Alltså... jag är fullständigt övertygad om att reality shower fördummar befolkningen. Min kommentar är kanske lite offtopic,. men a) varför vill man kolla på eländet b) hur får de tag på deltagarna och hur kan de med att vara med? Finns det ingen självrespekt?
Men speciellt a). VARFÖR kollar folk på det?

Polaris: fördummar? Tvärtom jag känner mig jävligt smart av att titta littla. Känner mig som Einstein.

Jag säger bara "biggset looser" kolla bilden nedan, helt sjuk! man kan inte tro att det är samma person

bellaonthebeach.files.wordpress.com/2009/01/blog-biggest-loser-ali.jpg

Lägg in mej...jag klarar det inte själv.

Kommentera