Jag och sonen satt och pratade snö för en knapp vecka sedan. Det blev direkt några "när jag var liten"-historier från mig. Vi skrattade gott åt det hela och sedan var det inte mer med det. Tydligen var en av historierna riktigt rolig och min son snodde idén.

Idag kom det ett samtal om att några kids på skolan hade gjort en grej av att äta gul snö. Oroliga föräldrar slog larm, lärare drog i stora larmspaken, Smittskyddsstyrelsen kopplades in, Svininfluensaenhetens specialister undersökte händelsen och det startades krisgrupper i aulan. Min son var inblandad i detta farliga biologiska terrordåd.

Hahaha... jisses. Tagga ned. Ni blev lurade. Kidsen hällde apelsinjuice i snön, åt den, låtsades som om att kiss var gott och hade sjukt kul åt era reaktioner. Ni blev precis tokägda av några 9-åringar och nu försöker ni rädda ansiktet med att "ooj, vad dumt gjort"-anklaga alla inblandade.

Nej det var inte dumt gjort. Det var tokroligt. Jag skrattar fortfarande. Hahahahaha...

UPPDATERAT:

Vid nytt samtal med sonen fick jag reda på att de hade varit så pass avancerade att de utbrustit: "Det smakar ju SALT! Kiss smakar som havsvatten!" för att ge extra trovärdighet till situationen. Alla vuxna gick på det. Helt jävla lysande!

Skriv en kommentar

*kapar idèn och planterar in den hos min 6:åring*

Hahaha så jäkla roligt!

Pezster 
· Svar till Cian

Visst är det! Jävla hysterikor ute på skolorna helt enkelt.

Hahaha

Pezster 
· Svar till Mobwoof

:D

Underbart, och vi vuxna vi kan göra så här när vi ska äta "gul snö" www.youtube.com/watch?v=00VW47-wwYg

Pezster 
· Svar till Vegetal

Grymt bra reklam :D

Makalöst roligt och, som du säger Pez, vilka fjantar i skolan. Jag kan riktigt se det hela framför mig...de upprörda telefonsamtalen...de förnumstiga minerna och diskussionerna som tveklöst kommer...borde man inte förbjuda....etc etc

Pezster 
· Svar till Eduronflux

Jag gjorde inte ett seriöst intryck i telefonen kan jag säga. Skrattade som fan så fort jag insåg vad det handlade om.
Jisses...

Haha, underbart!
Säg till honom att prova med choklad i morgon.

Pezster 
· Svar till JB

Hahhaa... ät inte brun snö? LOL! "Täckt-i-nutella rush" från toaletten ut i korridorerna... hahaha... ge mig inga idéer nu...

Nästa grej blir att mala ner typ turkisk peppar (eller liknande) till ett pulver, lägga det i en diskad snusburk och skicka med det med sonen till skolan. När tillräckligt många lärare är närvarande tar han fram snusburken och äter "snuset" samtidigt som han säger "det här var inte så gott som jag trodde".

Å andra sidan kanske det inte är någon bra idé efter hela "gul snö"... Visa hela »

HAHAHAHAHAH

På tal om trend :D Carola gör en dödsryckning i aftonhoran idag, lika vag i sin definition som religion själv.....

Om du bosätter dig vid en förkastning så KOMMER jordbävning att inträffa oavsett om det står i en sagobok eller inte
www.aftonbladet.se/nyheter/article6542720.ab

den här dialogen är fan helt priceless :D

– Jag vill inte vara någon domedagsprofet på något sä... Visa hela »

Vissa fundamentalister är allt bra förutsägbara, visste att den här muppen skulle skriva ett inlägg om skitartikeln www.apg29.se/blogg.php?artid=2293

Jag fick ont i huvudet av skratt!!!! Barna ska belönas för sin fyndighet! Hur kunde lärarna tro att 9-åringar skulle äta gul snö, och äta lite till? De äter ju inte ens sina grönsaker....Och vad kan hända. Bara rapportera hem och säga att de ätit och kanske ska kolla mask i magen eller annat på vårdcentralen. Suck!

Tänk vilka historier din son kan dra till sina ungar sedan...: D

hahahahaha! fan vad BÄST. seriöst, bästa på länge!

jag hade fan retats med personalen efter det. spydigt nämna gul snö i tid och otid och fnissa. bara för att bre på ett extra lager genans över den sjukliga överreaktionen. jag är sån :>

Fick en tanke att sonen kunde föreslå att de skulle sälja slush-puppies, gula, för klasskassan.....

LO...elller wtf WAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!

Kommentera