"Politiker nobbar Twitterkontakter" är rubriken i DN. Hahahaha... klart som fan de gör. Skönt förresten att se att det är något som politikerna faktiskt gör (eller i det här fallet inte gör) som verkar vettigt.

Twitter... vem basunerar ut vad de gör hela tiden? Vem är intresserad? Vem pallar skicka meddelande till en politiker via Twitter?! Och vem i helvete förväntar sig svar på det?

Vet ni vad... ring valfri politiker nu direkt! Får du inte tag på honom/henne? Hmm... överraskad? OJ! Vad konstigt! Varför svarar de inte på ditt telefonsamtal?! Skriv genast en arg artikel om att de inte svarar när du ringer.

Det här med att folk är så kåta på sociala nätverk och att alla ska mer eller mindre TVINGAS in och använda skiten är rent tragiskt. Vissa av oss har liv och integritet nog att inte hoppa på varenda jävla liten IT-fluga som ploppar upp. Har ni inget liv så kolla på Blocket eller något... finns säkert någon som säljer ett.

Twitteranvändare är missfoster. Det är nu bevisat.

Skriv en kommentar

Twitter...är det ljudet från någon vårfågel..?

Pezster 
· Svar till Eduronflux

Hahaha... det är bra Eduronflux! Dig är det fan ordning på :D

Suck, Twitter är den fånigaste trenden sedan magväskan...

Pezster 
· Svar till Guran

Jupp.

Hörde på radio om en kille hur han dissade en politiker på just Twitter. Skitkul! Hon bad om lite tips vilka frågor hon skulle ta upp på ett möte. Killen svara så klart på ett ironiskt sätt och indirekt att det är hennes jobb att komma på frågor att ställa, att hon borde sköta det jobbet istället för att twittra på arbetstid....

Kommentera