Ni vet det där fallet i Bjästa? Den där unga killen som våldtog två tjejer och som mer eller mindre hade hela samhället i ryggen efteråt? Den där killen som lyckades att få ett helt samhälle göra ett enda gigantiskt självmål?

Nu anmäler han SVTs uppdrag granskning för att broderns liv blivit förstört!

Öh... du... lille våldtäktskillen... vem fuckade egentligen upp din brors liv? Var det media? Eller kanske det faktum att du våldtog två tjejer? Och dömdes för det? I en domstol. Jobbigt för dig och din familj? Tja... trist. Du kanske skulle tänkt på det innan?


"Buhuu... jag våldtog två tjejer och åkte dit. Nu är det jobbigt för nu vet alla om det och tycker jag är dum... och min brors karriär är över tack vare allt det här..."

Låter som om din bror egentligen borde stämma dig då, ditt riksmongo! För det hela hade inte hänt om du hade uppfört dig som folk. Du kan gott lida lite... eftersom två flickor har blivit våldtagna av dig... vilket är lite värre än vad du och din familj nu går igenom.

Förresten... var det inte så att du och din lilla knassläkt använde Internet rätt friskt för att ge er på flickans trovärdighet? Och nu får ni smaka på er egna medicin? Så, vad är problemet? Ja, utöver det att det blev jobbigt att hela Sverige fick reda på vilka stolpskott till människor ni är?

SvD -


Skriv en kommentar

Problemet är ju att det är många som blir indragna i hatprocessen genom opålitliga anhängare, som kan resultera i ren mobbning. Se alla anhängare som ställde sig på våldtäktsmannens sida. Men i mina ögon är det ett klassiskt fall av ignoranta idioter som inte vågar eller är mentalt kapabel till att ta egen ställning utan gör som alla andra ignoranta idioter gör. Det finns ju ren och skär ondskefull hat... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Neurotiska Hanna

Håller med.
Nu är inlägget omskrivet eftersom jag fick tydligen rasisternas guinessrekordförsök i att lämna små rasistiska kommentarer ang. Landskrona i det förra.
Ber om ursäkt ifall ni kommenterade där i onödan.
Jag blev helt enkelt förbannad och trött på alla "jag är inte rasist men"-kommentarer.
När det blev 50 stycken så pallade jag inte mer och bestämde mig för att... Visa hela »

Hehe, ja snabbt undan gick det också. Turbofingrar på tangentbordet eller?

detta daltande med brottslingar., speciellt vålds- och sexbrottslingar gör mig spyfärdig!

Nämen, tog du bort ett inlägg Pez?! Jag var ju intresserad av din kommentar.

Pezster 
· Svar till Roger

Tja... Vi var i stort överens... ;)

inte fan tycker man synd om fjanten iaf...

Pezster 
· Svar till Tinky

Nej. Det gör man verkligen inte. Just med tanke på att de själva mobbade över nätet gör ju att den där grejjen med att "äga sig själv" blir aktuell ;)

Men seriöst...jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Det är ju för fan den galna kärringjäveln själv och storebrorsan som SJÄLVA satte igång bloggen friadennis och hängde ut honom med namn, bild och allt, samtidigt som de båda våldtäktsoffrena hånades. Men NU passar det minsann att gråta ut? Nej, Marita, Dennis och Alexander Häggström förtjänar all skit de får.

Det roliga är att hela familjen verkar vara ganska dum, för de drev själv bloggar och annat på internet där de skyddade förövaren och hånade offret, detta gjorde att de outade sig själva. Så lände det blåste medvind för dem gick det bra, men när sanningen kom fram så hade dom redan blottat sig och får nu smaka på sin egen bittra medicin.

Så man bäddar får man ligga, och det gä... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Kent

Hahahaha... Precis!
Snacka om att få smaka på sin egen medicin!!!
Jävla idioter är vad de är. Små svaga mobbare, typ.

Håller helt med Björn o Kent. Brorsan och Morsan har ju gjort bort sig något så otroligt på olika bloggar, facebook, flashback e.t.c.
De får verkligen skylla sig själva. Detta var dessutom länge innan Uppdrag Granskning tog upp saken.

Jag brukar inte göra det, men i det här fallet tycker jag nästan synd om den yngsta sonen. Vem vet hur man själv hade blivit om man hade växt upp i en sådan sjukt dysfunktionell familj?

Mycket bra sagt av dig , blogginnehavare !!
Jag kunde inte sagt det bättre själv !! En totalt underlig familj han har denna Dennis , eller vad han nu heter !? Zigenare kanske ???

ena offret står ut ett år, förövaren klarar inte två veckor av hot och nätmobbning...

Sår du vind får du skörda storm. I Bjästa fick några lära sig att det fanns en större pojke på skolgården.

Den familjen (våldtäkts"mannens" alltså) illustrerar begreppet dysfunktionell på ett strålande sätt. Och hela byhålan i fråga visar ju upp alla tänkbara negativa drag som är vanliga i ett svenskt lokalsamhälle på landsbygden, befolkat av inskränkta, okunniga och inkompetenta människor. ´

Men killen tar själv priset... "Ni har förstört mitt liv"... tjena, det gjorde han... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Chris

Hahaha... Bjästa... bredvid ordet dysfunktionell i ordboken. ;)

Ja för fan... Tror strongt på detta med karma, ger man skit och förstör andras liv så som dessa personer gjorde mot flickorna och inte verkat ha fattat problemet ens efter TVÅ domar i både tingsrätt och kammarätten utan hävdar på att rättsväsendet har fel o bla bla bla måste bedriva hat kampanjer på internet mot offren i frågan.

Nu fick de smaka på sin egen medicin och vips är det så... Visa hela »

Sällan har jag läst något som så exakt överensstämmer med mina egna tankar och åsikter. Bra där!

Kommentera