South Park... som driver med allt och alla ska stoppas i Sverige! Inte serien i helhet, men ett dubbelavsnitt (200-201) där de avbildar profeten Muhammed ska inte sändas via svenska Comedy Central!

"För att de är rädda för säkerheten för sina anställda". säger de.

Fegt. Låta religiösa idioter styra vad jag ska få kolla på eller inte. Far åt skogen, säger jag bara. Om en sur religiös idiot har problem med vad jag säger i ett FRITT LAND kan den idioten komma till mig och yla, försöker denna med hot så ska jag personligen slå den personen hårt i ansiktet. Jag har dessutom redan sett avsnitten och nej - det är inget att skrika om där inte. Däremot är det roligt som tusan.

Sluta dalta med de här idioterna säger jag bara. Sänd avsnittet. Sänd det om och om igen. Jag blir så otroligt förbannad när man lyssnar på religiösa och gör precis som de vill av rädsla för hoten. För är det något som de fanatiska anhängarna av vilken religion som helst är bra på så är det att hota folk. När argumenten tryter så är det bara våld som gäller. Primitivt. Så här:


"I ett uttalande på hemsidan Revolutionmuslim.com varnas männen bakom den satiriska serien, Matt Stone och Trey Parker, i förtäckta ordalag.

"Det de gör är idiotiskt och de kommer troligen att sluta som Theo van Gogh för att ha sänt det här programmet" hette det i uttalandet. Det illustrerades av ett foto på den nederländske filmaren som mördades 2004 av en muslimsk extremist sedan han gjort en film med budskapet att islam stöder våld mot kvinnor. "

Ge inte efter för knäppskallars hot! Vad fan är det med er?! Är ni rädda för människor som är så korkade att de tror på gud!? Jag får hjärnblödning av sånt här...

Du där!!! Kolla på avsnittet här genast eller ladda hem det från Pirate Bay. Skicka länken till alla du känner så alla får skratta hårt åt lille profeten i björnkostymen, åt Tom Cruise som "Fudge packer" och allt annat lysande roligt i det här avsnittet.

Varje gång fega människor ger efter för hot så lär sig extremisterna att det lönar sig att fortsätta hålla på med det beteendet.

Nej, bara för det här ska jag ut och knuffa in religiösa människor i taggbuskar resten av dagen. Hos mig dras alla religiösa över en kam.

AB - AB - SvD - SvD - DN - DN - Exp - DN - SvD - GP -

Skriv en kommentar

Enligt mig var avsnitten väldigt snälla mot hur de har drivit med andra religioner, personer, sexuella läggningar och annat.

Pezster 
· Svar till Dr.Dum

Ja... jag funderade inte ens över det efter jag sett det första gången... inte förrän tidningarna började skriva det.

Så sjukt roligt avsnitt :D

Pezster 
· Svar till Anonym

Sant!

Redan censurerat på x-episodes-De blev väl hotade...

Pezster 
· Svar till Mobwoof

WTF! Jag kollade ju precis... fan. Jaja... Pirate Bay... de kan man lita på iallafall. :D

alltså... det är ju inte BARA mohammed med i avsnitten! Jesus, buddha och alla andra får man driva med (som även nämns i ena avsnittet) men inte just DEN? Snacka om att vara våldsamt ömfotad. meeeeeeesigt. Är man säker i sin tro och position pysslar man inte med sånt här.

Pezster 
· Svar till Tinky

De lyckas nog med att trampa på rekordmånga fötter i det här avsnittet. Sjukt roligt!!!

Det är höjden av feghet. Vad är det som händer här i landet, vart tog yttrandefriheten vägen. I mina ögon kommer alla gudar alltid att vara fantasier och profeten Muhammed en pedofil. Punkt.

Som du sa, TPB. Så vem bryr sig om de officiella kanalerna? Vill man se avsnittet så finns det ingenting som hindrar en. Ska faktiskt ta och tanka ner det nu...

Pezster 
· Svar till lol

Det gör du rätt i.

Ofantligt fegt. Sluta enabla de religiösa idioterna!

Pezster 
· Svar till Robbert

Exakt. De ska knappt få luft enligt mig.
Det absolut sista man ska göra är att lyssna på dem.
Usch... det hela är så korkat att jag får ont i huvudet.

Grejen är den att det inte ens är Muhammed i dräkten, det är jultomten. Lite väl fegt av svenska kanalen, men vad innebär det i praktiken? Vem följer en tv-serie via tv idag?

Pezster 
· Svar till 9

Hahaha... iofs är det lätt att se den ändå... det här handlar mer om själva principen.

Och tomten kanske ÄR Muhammed? Eller tvärtom... eller inte alls :D

Det är lätt att säga att folk är fega och att de minsann ska göra A eller B. Frågan är om du varit lika tuff om det var din familj och du själv som riskerade att mördas om du fattade beslutet att visa avsnittet. Retas man med några andra s.k "profeter" så är det lugnt, i värsta fall blir någon sur och säger nåt elak. Retas man med muslimerna så kommer de försöka döda dig, och i vä... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Illwill

Det gäller att stå på sig. Ingen har någonsin påstått att frihet är billigt.

Religion hör INTE hemma i ett modernt samhälle. Det ska bort.

ELLER så omyndigförklarar vi alla troende. För tror man på fullt allvar på en gud så är inte JAG bekväm med att de får lov att rösta.

"Hey is that fudge packer tom cruise?" :)

Pezster 
· Svar till asdf

Hahaha... den är så jävla bra.

"I'm not a fudgepacker!"
"But you're packing fudge..."

Varför drar du alla över en kam? Nu råkar det faktiskt att vara så att de enda mycket militanta är musilmer -- radikala sådana.

Du verkar alltså också vara inskränkt, och det på ett sätt som alls inte kan undvikas misstänkas vara spelat av hänsyn till islam.

Pezster 
· Svar till Magnus Andersson

Spelar ingen roll. Tror man på gud så räcker det för mig.
Då är man inte klok.

Pezster 
· Svar till Magnus Andersson

Och inte inskränkt. Man är inte inskränkt för att man inte vill ha NÅGOT SOM HELST med religion att göra. Man är upplyst och har lämnat den där skiten där den hör hemma... nämligen i medeltiden.

Fy h-e vad förbannad jag blir. Sluta ge efter för fanatiker, eller så kan vi lika gärna döpa om sverige till Al-swed-istan.

Pezster 
· Svar till Micke

Ja... när de pillar på tecknad satir har det fan gått alldeles för långt.

Pezster 
· Svar till Antropos

NEJ! Någon annan får klicka sedan berätta mer här.
:D

Snart får man hota och spränga bomber för att de inte ska censurera...hot och våld och bomber vinner - alla lägger sig flata för religiösa cry babies - tacka vet jag Pat Condells Goodless comedy.

Censuren är här - det enda man får är Islam...Grattis världen grattis...kan man inte deportera den där jävla skitreligionen till månen - det är trots allt en månreligion.

Pezster 
· Svar till Haha

Njae... månen låter rätt nära... längre bort ffs!!!

finns avsnittet utan det censurerade talet i slutet? jag trodde det var avsiktligt som ett skämt, men tydligen blev det censurerat av tv-bolaget i usa?

Pezster 
· Svar till Kris

Vet inte hur The Pirate Bay versionen är... finns det ocensurerat så ligger det någonstans. Den som hittar postar det här så lägger jag in det i inlägget med ett litet tack :D

Man får snart dra en motion om att lagstifta mot att religion inte får påprackas någon under 20 - hellst ska individen ha växt till sin emotionella mognad vilket kan dröja upp till 25 år...även ska man ha en lista över alla religioners krig och massakrer för att varna för religionerna.

Pezster 
· Svar till Dags att agera

Är man inte myndig ska det vara i lag förbjudet att exponeras för religion.

Pezster 
· Svar till Dags att agera

Och varningstexter på alla biblar!!!

"Varning! Kan leda till krig, ointelligens och annat tjafs."

WTF, why the face

Pezster 
· Svar till Roger

öh... va?

Fascistfasoner att censurera! Tur internet finns så att deras censur ändå inte hindrar dom som verkligen vill se.

Pezster 
· Svar till Någon

Ja... än så länge tills någon får för sig att ge sig på nätet med... eftersom "det finns bilder på Mumammed där".

Jag ska ringa Comedy Central också!
alla bör göra det, som skämtar ju om judar, kristna, svarta, homosexuella, jag ska ringa till Comedy Central VARJE DAG nu med klagomål att deras serier förolämpar min folk grupp.

HAHA Sverige 2010. Så komiskt.

Pezster 
· Svar till Svart homosexuell jude med muslim pappa

Jag ska ringa dit och fråga varför de diskriminerar mig. ;)

Extrem-islamister har fan ingen humor. Det skojas ständigt med Jesus, Buddha och andra men skojar man med Muhammed blir det världens liv.

Pezster 
· Svar till Recoil

Därför är det viktigt att vi skämtar mest om Islam. Tills de förstår att yttrandefrihet är just det... yttrandefrihet.

"Fegt. Låta religiösa idioter styra vad jag ska få kolla på eller inte. Far åt skogen, säger jag bara. Om en sur religiös idiot har problem med vad jag säger i ett FRITT LAND kan den idioten komma till mig och yla, försöker denna med hot så ska jag personligen slå den personen hårt i ansiktet."

Men nu är det INTE DU som säger något utan skaparna utav South Park som har gjort avsnittet så... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Tim

Öh... i förlängningen drabbar det här mig.
Man ska inte ta hänsyn till religiösa idioter... tvärtom ska det göras ännu mer karikatyrer och så vidare... tills idioterna lär sig att hålla käften.

Sedan är det inte dem utan det svenska Comedy Central som fegar ut.

Jag skiter fullständigt i vad du säger... du är väl en sådan som går undan och håller truten... mao en pe... Visa hela »

Pezster: Grejjen är att man inte kan dra alla religioner över en kam.
I dessa avsnitt så får man se Buddhs snorta koks, Jesus tittar på porr, Moses är en korkad superdator osv..och Muhammed får de inte ens VISA, och ändå så blir de hotade till livet.
Kom det några andra hot från någon av de andra religiösa grupperna? Inte ett knyst, och då skall man tänka på att det var betydligt mer "krä... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Leif Kielan

JAG anser alla religioner vara lika värdelösa samt människorna som tror på skiten.
Fast jag är helt med på att man måste driva lite extra med islam. För deras fundamentalister fattar ingenting av vad som ingår i begreppet "modernt samhälle".

Problemet med islam är att den in grunden inte gör skillnad på det andliga och det värdsliga. Detta har vi inom kristendomen lärt oss att göra, mycket tack vare att våra heliga skrifter inte är något absolut rätt för oss, vi medger att dessa är skrivna av människor för människor.
Koranen är Allahs ord direkt nedsänt till Muhammed. Varenda liten stavelse är guds befallning, alltså kan man inte i... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Leif Kielan

Du har givetvis en poäng. Jag menar dock att jag inte kan göra skillnad... jag går på minsta gemensamma nämnare här... nämligen att tro på ett tänkande, allsmäktigt väsen som skapat världen etc.

Störtlöjligt.

Det förbjuds ju inte av myndiheter utan av en tv-kanal som värnar om sina anställdas säkerhet. Islamister kan göra de mest oväntade och ogenomtänka terrordåden så jag förstår de ansvariga på tv-kanalen. Sorgligt att en efterbliven mördarreligion ska ha något påverkan på det fria samhället.

Pezster 
· Svar till Henrik

Jag hör dig. Men alla har sitt ansvar för friheten. Det är inte myndigheterna som skapar frihet... det är folket. Det involverar dock ibland att stå upp för den.
Det är därför jag anser att det är fegt.

Pezster 
· Svar till Henrik

Lika sorgligt är det att några räddharar viker sig.

Håller med helt o hållet! E ju helt jävla stört att dem stoppar dem här 2 avsnitten! vad fan hände med det fria Sverige?? De e banne mig dags att förbjuda islam i sverige!!! dem e ju helt jävla korkade!! vem fan bryr sig om nån som levde för flera tusen år sedan, han e ändå säkert bara påhittad!!

Tvserier idag, fläskkött på ICA imorgon.
Stoppa fundamentalismen innan det är försent!

Pezster 
· Svar till Egon Kramp

Allt med religion ska bort. Kristendom, islam, hindu... allt.

Egon Kramp, din fjant.
Du är sverigedemokrat va?
Ditt inlägg är väl att ta det en liten smula för långt va?

Pezster 
· Svar till Candy

Tja... vem vet... kanske är det någon som stör sig på grisköttet i diskarna efter ett tag... jag menar... vem fan skulle tro att ett svenskt företag skulle välja att INTE sända ett avsnitt av South Park... har man sett det inser man att det dessutom inte ens är kontroversiellt.

Och det är helt okej att Buddha snortar coke framför 9-åringar eller? :S

Pezster 
· Svar till Almira

Ja... Det är bara roligt. :)

Det proklamerade (av islamisterna) religionskriget är i fullgång, men ingen vill använda denna term.

De kristna har lärt sig att vända andra kinden.

Att vända andra kinden tolkas av islamisterna som en svaghet, och med missbruk av det som vi kallar för mäskliga rätigheter, har de sin ammunition så att ”kriget” kan gå vidare.

Tänk om vi skulle åberopa att vi har mäskliga rätighete... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Jerry

Det är därför jag bara vill förbjuda allting med religion. Bort med det.

Piratebayversionen är censurerad också :(

Pezster 
· Svar till Pirate

Fan...

Ja. Fyfan för att Comedy Central gav efter...religioner ska inte få någon slags fribiljett i dagens samhälle. Inte heller Islam.

Pezster 
· Svar till Björn

Snarare tvärtom. Religion ska inte ens ha en helgdag. Jag är helt ok med att byta ut samtliga religiösa helgdagar till något annat.

Pezsterdagen låter bra på en... ;)

Det värsta är inte censuren utan att man i blindo censurerar av rädsla för en religion. För det är inte Muhammed i dräkten, det är jultomten och man vet ens inte om det är Muhammed bakom censurskylten då man aldrig får reda på vem det är pga extrem censur i självaste avsnittet.

Pezster 
· Svar till Candy Man

Precis! Man censurerar något som inte ens SKA uppröra någon.

Antroposkafton är en given dag i slutet av mars.

Seriöst så är det en strålande idé att skippa alla religiösa helgdagar. Då kan man sprida ut helgdagarna lite mer jämnt, alternativt lägga in några extra helgdagar runt sommaren. Den första "religiösa" helgdagen att försvinna borde bli den som tillhör den värsta sekten av alla, kommunismen. Inte bara helgen utan hela j-a dagen skall bort. 30 ap... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Antropos

Hahahaha... 1:a maj i soptunnan! Till och med datumet! FAN! Jag gillar den idén!!!

:D :D :D :D

Pezster 
· Svar till Antropos

Du har vi alltså Pezsterdagen som inträffar första soliga vardagen i juni. Och Antroposdagen i slutet på mars.

Fler?

Tja, Steak & Blowjob day finns ju redan inofficiellt så varför inte göra den till en helgdag?...

Fast valborgsmässoafton härstammar ju från en väldigt gammal tradition: "På hednisk tid firade man i Norden en äldre högtid som var kopplad till de döda. Gränsen mellan de levande och de döda ansågs vara svagast under just denna natt." Redan de gamla vikingarna firade in våren och det måste man ju gilla. Plus att det är en jäkligt mysig tradition tycker jag. Det markerar att vååååren... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Candy

Ja... alltså... kan den räknas som religiös måste den bort. Fast den verkar vara mer... flummig bara? Ingen gud involverad? Bra. Då behåller vi den.

It's all just...gay fish.

Jaha så hedersmord är OK men inte Southpark? Ska vi verkligen låta ett gäng kvinnoförtryckare, bögmördare, Judehatare diktera våra liv som vi lever här i Väst? Om dom inte vill visa dessa avsnitt i Pakistan so be it (vem bryr sig)men hemma hos oss gör vi väl som vi själva vill? eller?

Pezster 
· Svar till stressassasin

VA?! VAAA?! Är hedersmord ok?! Öh... återigen... va?

Candy: Vilken planet bor du på? Muslimerna i Sverige ställer redan krav på att vi skall ha separat gymnastik/simning i våra skolor. Dom ställer även krav på fläskfri mat i skolmatsalerna. Det börjar med dom små och det är därför Muslimerna brer ut sig i den omsträckningen som dom gör: Dom HJÄRNTVÄTTAR sina barn ifrån tidig ålder. Och att föda barn är dom ganska duktiga på eller?... Visa hela »

Pezster 
· Svar till stressassasin

Så här... religiös är man i hemmet. ALLA andra religiösa idéer som speciell klädsel, eller krav på visst uppförande etc ska bort.

INGEN någonstans ska behöva rätta sig efter en religiös människas villfarelser.

Du har helt snöat in på Islam. Jag vill bara påminna dig att jag är emot ALLA religioner. Det vill säga att om jag får som jag vill så är det slut med ky... Visa hela »

Stressassasin:
Jag bor i Malmö och har jobbat på Rosengårdsskolan vilket innebär att jag förmodligen har jävligt mycket bättre koll på muslimer än du någonsin kommer att ha.
De ställer inte krav på fläskfri mat i skolan, det är skolan som ordnar fläskfritt alternativ om det serveras fläsk en dag eftersom det är viktigt att barn äter. Hade skolan inte gjort det så hade barnen fått l... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Candy

Det här... alltså... mitt inlägg... min ståndpunkt... MIN... är att ALLA religioner är lika idiotiskt.

Islam, kristendom, Hindusim, Buddhism, Spaghettimonstret, Judendom... ALLA är primitiva och ska ösas in i ett mörkt rum någonstans. Med STORA lås på dörren.

Tanken på att vilken religiös grupp som helst "ska ta över jorden"... det är fantastiskt att vissa knäppgökar t... Visa hela »

Kommentera