Ni har säkert läst om idioterna som plågade ihjäl några kaniner. Tre av dem fick fängelse och en av idioterna fick dagsböter. Milt. Enligt mig tyder sådan grymhet på att det inte alls står rätt till i skallen på dem. Jag vill inte ha sjukskallar springande lösa i samhället.

"Polisen beskriver dådet som ett av de vidrigaste djurplågerimål som den haft. Enligt männen ska syftet med djurplågeriet ha varit att träna upp hunden."

Vi människor är idioter. Vi bråkar, krigar, dödar, slåss och håller på med vår skit dagligen världen över. En människa dödar en annan över något tjafs och det är tragiskt... men samtidigt är vi människor. Tänkande varelser som fattar beslut utifrån det vi faktiskt vet. Våra värderingar kan vara fucked up och det för stå för oss. Som ras i helhet tycker jag inte speciellt synd om oss... vi är de mest ointelligenta intelligenta varelserna på den här planeten.

Men när en människa, högst upp i näringskedjan, plågar ett djur så är det så sjukt att jag inte ens kan förstå det. Ett djur? Vars liv går ut på att äta lite, lattja lite, sova och föröka sig. Fåglarna bygger bon, letar efter partners och lägger ägg. Kaninerna äter, springer, gräver och förökar sig. Det är hela deras liv. Det är enkelt och vackert. De bara är.

Och så kommer det ett förbannat avskum till människa och plågar dem. Why?! Varför i helvete ska ni ge er på ett förvarslöst djur? Hur patetiskt kan man bli?


Aftonbladets lilla omröstning... 7.3% har alltså någon gång plågat ett djur för nöjes skull? Det är rätt många som är sjuka i huvudet verkar det som. Jag funderar på att åka land och rike runt och ge folk på käften.

 

En människa som är kapabel till att för sitt eget höga nöjes skull plåga ett oskyldigt djur är ett solkklart tecken på att personen är sjuk i huvudet. Och sjuka människor låser man enligt mig in och kastar bort nyckel till dörren. Enda gången man öppnar dörren är när man ska ge dem mat eller slå lite på dem.

 

AB - AB - AB - SvD - DN - Exp - Namnen på idioterna

Skriv en kommentar

Har du sett filmen där en kille kastar en hund ned för en bro? Bland de värsta jag sett. Hunden slickar honom glatt i ansiktet när den bärs ut på bron för att sedan kastas 10-20 meter ned på marken.

Pezster 
· Svar till Fredrik

Usch.. nej... sånt pallar jag inte kolla på.
Däremot skulle jag totalt njuta av att misshandla den jäveln som gjorde det.
Fredagsnöje liksom.

Pezster 
· Svar till Fredrik

Hahahaha... Fredrik... postade du precis Facebooklänkar till mig?! Hahahhaha...

Jag vet att du vill gå in!

Pezster 
· Svar till Fredrik

NEJ!

Det finns 7.260.392 svenskar över 14 år. Om ovanstående undersökning skulle var representativ så lallar det runt 530.008,61 medborgare som är idioter.

Kan stämma faktiskt!

0,61:an vet jag inte riktigt hur den ser ut:)

Pezster 
· Svar till Ipse Cogita!

Hmm, jag vet inte... låter lågt...

Ipse Cogita!>
Om det finns 7 260 392 svenskar över 14 år, så lallar det runt 6 897 327,4 medborgare som är idioter.

Pezster 
· Svar till Antropos

DET låter rimligt :D

VARFÖR. Histroiskt sett så har männikan utan överdrift ägnat större derlen av sitt liv till att hitta på olika sätt (och vapen) för att kunna ha ihjäl varandra.
Helst så grymt och hänsynslöst som möjligt.
Tyvärr så är det den mentaliteten våra ungdommar har anamat.
Åldringsrån, väpnade rån, grov misshandel. Mord som inte har någon rationell förklarin. DOM H... Visa hela »

Bara 7.3% har plågat djur, som tex att dra vingar eller ben av en fluga eller spindel. Själv tror jag att det är fler som gjort det som barn. En del kanske inte räknar en sån sak och andra inte och det gör det svårt att dra slutsatser av enkäten.

Pezster 
· Svar till Tjompa

Bra poäng du har där. Det tar jag till mig!

Att ge sig på djur och plåga dessa visar att man är en svag, förvirrad och sjuk människa. Jag kan bara hoppas att de blir mycket fysiskt skadade under sin semester i fängelset, kanske lite bensin och en tändsticka... men då blir det ju plötsligt synd om dem och de får rätt till skadestång för sveda och värk.
Jag hoppas att det trots svensk lag och annat fjolleri finns en rättvisa och att den hinner ifatt dessa sm... Visa hela »

Vem har inte eldat upp myrstackar? :) ...Fast som tur är har man ju växt upp för ett par år sedan till skillnad från dom där.

har sett klippet med snubben som slänger hunden över bron. Fy. Fan. Jag vill se HONOM slängas nedför en brojävel. Se hur han pallar 15 meter.

"Evolution went backwards when some apes became humans" - Citat från mig själv.

Gud sägs ha skapat människan till sin avbild, vilket påvisar hur psykotiskt Gud måste ha varit då illdåd som sånt här är vardagsmat i människans beteende på många håll i världen. Är det inte mot djur är det mot andra människor!
Men jag ser även sånt här beteende som en produkt av samhället!
När man lär sig från barnsben att man ska gå över lik fö... Visa hela »

Det finns inget som jag håller med om när det gäller religion men i detta fall med dessa totalt förvridna hjärnorna så vill jag utropa "an eye for an eye". Jag vill även stryka prefixet att kalla dessa saker för "människor". Det är helt klart tydligt att de saknar grundläggande mänskligt beteende

Alla har stuckit in en pinne i en myrstack. Alla.

Myggor kan med armégrupper av välvillig fantasi räknas som djur, och jag har många gånger låtit dom sätta sig till ro, ge mig en dos antikoagulerande kliande smörja och tagit mitt blod.

Då har jag spänt musklerna utav bara fan så den fastnat med snabeln och på grund av sitt antikoagulerande medel och kapilläreffekten tvingats suga blod tills den sprängdes. Jag har även sträckt mig så lån... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Kaka

Äsch... insekter som flugor, spindlar och myggor är det fritt blås på.

Kommentera