Sluta nu stör er på Odells uttalande. För allvarligt talat... han har rätt. Så in i helvete rätt. Det här vet sossarna om och därför spelar de ut gråt-kortet istället.

"– Det är ren Tobleronepolitik. Man tar det på kortet och skickar fakturan till svenska folket, sade han, citerad av TT."

Den rödgröna smeten av politiker vill som vanligt skapa "jobb" i kommuner och landsting... jisses  etc... alltså vill de skapa jobb som inte kan finansieras... för jobb inom kommuner och landsting kostar pengar och genererar inte någon intäkt. Var kommer då pengar ifrån? Jo, företagen. Vem ska vi ta då fokusera ännu mer på om vi vill ha mer pengar i samhället? Jo... företagen! ALLA pengar i samhället kommer från företag. Så här:


Utan företag som går bra... inga pengar... och utan pengar... ingen välfärd.

Sedan ska man väl inte bli överraskad över att de tar upp Tobleroneaffären? Va? Det är valtider! Ni kör med milt sagt lika fula knep... skillnaden är bara att Odell har rätt!

Skyll er förresten själva när ni sätter Mona Sahlin som frontkvinna! Var det den bästa personen ni kunde dra till med? Ojojoj... då är det mer kris för sossarna än vad jag trodde...

Typiskt sossarna att gnälla för övrigt. Gnällgnällgnällgnäll... så fort någon från det rödgröna lägret yttrar sig så låter det bara gnäääääääääällgnällgnällignäll. Gnälliansen.

"Vad gråter du för?"

"Buhuuuuu, jo... allting började med att han där slog tillbaks..."

Nej... nu får det fan räcka med idiotiska och ogenomtänkta utspel för att fiska röster. Jag tycker vi byter ut hela riksdagen på en gång. Smack och poff! Tänk på det som ett lavemang för regeringen. Ut med allt och så börjar vi om från början. Tills dess så röstar jag på Piratpartiet.

Fast, det ska nämnas, att min röst på PP kan snabbt ändras till en blankröst i valet om de inte slutar kärringkäbbla inom partiet. För om de inte gör det så faller hela deras trovärdighet ihop som ett korthus.

Uppdaterat: Hahhaha... nu ska de höja skatten på bensin med. LOL. Idioterna som bor mitt i Stockholm inser väl inte att bilen är enormt viktigt utanför städerna. Men det är skönt och se de rödgröna sittandes i båten och alla hjälps åt att sänka den. Otroligt. Sabotera sin egen valrörelse... konstig strategi. Den här gången är det miljömupparna som är igång.

SvD - DN - AB - AB - SvD - DN - PP - Exp - DN -

Skriv en kommentar

Fan vad jag hatar Thomas Östros...mindre sympatisk och mer gnällig människa får man leta efter.

Om rödgröna vinner funderar jag seriöst på att lämna landet. Jag skulle må fysiskt dåligt varje dag och inte klara av att se den där Sahlin i rutan varje dag..

Pezster 
· Svar till Erika

Ja... om de gör det så tror jag att jag med sticker. Många kommer tänka så och kvar i Sverige kommer det bara finnas obildade drönare som inte förstår varför det går åt helvete med landet.

Tobleronepolitik är vad socialdemokraterna har bedrivit de senaste decennierna. Förresten, menar du inte "riksdagen"?

Precis. Och det känns som att de bara blir värre och värre och vill göra det helt omöjligt att lyckas och skapa något bra för sig själv. Jag är sjukt taggad med mina olika företag och Alliansen har gjort en del för att underlätta för oss företagare. Det kommer ju inte hända mycket på den fronten om rödgröna och deras sömniga anhängare tar över. Och lyckas jag sen efter 24 timmars slit/dag i... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Erika

Sjukt är det. Fast problemet är långtgående större än enskilda partier. Det FINNS fan inget parti jag har förtroende för. Det gör maktlösheten desto större.
Kort och gått... det går åt helvete med det här landet.

Vinner de rödgröna skiter jag i det här landet.

Lycka till med att bli förmögen i det här landet... du kommer behöva det.

Jag drev föret... Visa hela »

Bra inlägg. Jag HATAR socialdemokrater. Snacka om kortsiktigt tänk.

Pezster 
· Svar till Anonym

Jupp. Sossarna och Miljöpartiet är fan rent ut sagt farliga med sina idéer.

Om Sahlin och de andra rödgröna kräkorna blir valda i höst kan de räkna bort en medborgare nästa år iaf. Inte en skattekrona mer från mig...

Pezster 
· Svar till Roger

Precis. Jag känner rätt många företagare som idag njuter av utlandsvistelse och enklare regler. Sverige har blivit något de besöker på sommaren bara.

Varför hata Thomas Östros? Mannen skulle ha medalj!
Hade inte hans reptilhjärna agerat igår så hade begreppet "Tobleronepolitik" försvunnit i mediabruset - men nu agerade Thomas efter arne ankas devis "att tänka innan man talar är som att torka sig i r*ven innan man sk*ter".

Höga brösttoner och stor indignation fick allt fokus på fru Sahlins fiffelfingrar - som tycker att det är ett personangrepp. Det... Visa hela »

SWEDEN THE LAND OF FREE SPEECH....AS LONG AS YOU DO NOT SAY THE WRONG THINGS

Faktum är att jag på skoj hävdat att jag ska flytta utomlands om Sahlin blir statsminister. Sen blev det vår och jag tänkte att det är ju så fint här. Så kände jag mig lite fånig och avfärdade idén som nys och dumheter.

Sen såg jag Sahlin i partiledardebatt.

Jag ångrade mig genast. Min profil på monster har aldrig varit mer aktiv. Hej soliga Spanien!

Pezster 
· Svar till Roger

Hahhahaa... bra där.

Hahahaha! Så jäkla bra, var bara tvungen att kolla den här bloggen med den rubriken. Klockrent! "Det ÄR ju tobleronepolitik!"

Kanske därför de blev så upprörda, därför att någon vågade säga ifrån och beskriva saker vid dess rätta namn.

Pezster 
· Svar till mange

Precis... alla argumenten tog slut och då var det bara att gråta ut i media kvar...

Peszter!
Du borde ta dig en seriös funderare innan du kastar bort din röst i höst på piraterna, som om några år kommer att vara lika bortglömda som Ny Demokrati är idag. Du måste ha jävligt klart för dig att en röst på något annat än ett alliansparti är i vart fall en halv röst på Mona et consortes. Tänk noga på det, riktigt jävla noga!

Pezster 
· Svar till Johan

Öh... det finns inget parti inom Alliansen som jag är ok med att rösta på. De kan fara åt helvete hela högen... de gav mig Ipred och de gav mig FRA-lagen... du tror väl inte att jag är så jävla korkad att jag röstar på dem då?!?!?!

Ja, de förslag vi har blivit delgivna av de Röd-Gröna är riktigt sjuka och orätvisa. Nu har vi ju redan en extra straffskatt på utbildning, värnskatt kallas visst den. Hur kan någon vara så jävla sjuk att föreslå ett änne högre straff på utbildning. Jag blir också så jävla förbannad på er svenskar. Ni måste ta mig fan ha ett kromosonfel hela bunten. Denna extrama avundsjuka finns ju... Visa hela »

Sune: Jag kollar i skrivande stund på Cayman Islands.. Verkar vara ett fantastiskt ställe för företagande i naturskön miljö.. :)

Pezster 
· Svar till Erika

Under förutsättning att du verkligen skriver dig där. De har numera avtal och delar glatt med sig till myndigheterna i Sverige.

Säg eller skriv Toblerone en gång till och jag ska definitivt rösta på Mona i sept.
F d FP

Pezster 
· Svar till monika

Du gillar toblemona?

Hej sossar !
Kan vi fattiga oxå få ett tobleronekort.

Kommentera