Nu skriver SvD att framtiden ser mörk ut för fetmapiller. Bra. Kan vi begrava tanken på ett piller som gör att man slipper ta tag i sitt liv nu? Kan vi gemensamt inse att det inte kommer att fungera?

"Bantningspillrens historia är kantad av bakslag, katastrofer och skandaler, samtliga knutna till svåra och svårhanterliga biverkningar." (SvD)

Bantningspillrens historia är kantad av KATASTROFER?! WTF?! Hahahaha... flippigt. Så Haiti berodde egentligen på massor av tjockisar på piller som plötsligt fick för sig att leka "små grodorna"... *sjunger små grodorna* *hopp!* *BADABOOOOM* SHIIIIIIIT... EARTHQUAKE!!!!

Skämt åsido. Kolla här:

  1. Ät mindre.
  2. ÄT MINDRE!
  3. Ät nyttigt när du väl äter.
  4. Motionera.
  5. Sluta köp piller! Lägg pengarna på ett gymkort!
  6. Lägg ned den där chokladkakan! ÄT MINDRE!
  7. Motionera!
  8. Nej. Det är inte ok att gå in på McDonalds för en belöning för du har gått 500 meter.
  9. Skyll inte på gener eller benstommen.
  10. Gå till punkt 1.

Upprepa ovanstånde. Skicka sedan 100 spänn till Dr. Pezster för varje kilo du blir av med. Detta är de senaste rönen som jag själv kommit på på mitt hemliga forskningsinstitut i en hemlig grotta någonstans i Alperna. Jag kommer bli rik på mina punkter ovan! Pezster - ViktGurun! Att ingen tänkt på att säga detta till folk tidigare!!!


"Öh... vad sa du, kära flickvän? Jaha... du säger det alltså? Du menar att folk redan känner till att det är så här?! Allvar? Men... men... de tror ju på piller... de köper ju piller?... VA!? Vet de innerst inne om att man måste äta mindre och röra på sig? Men... pillrerna... varför köper de pillerna?... kommer jag inte bli rik på min idé? ..."

*flickvännen kramar en förtvivlad Pezster*

"Så, så... jag vet... världen kan vara obehaglig ibland" säger hon.

"Men... de..."

"Ssssch...." säger hon och vaggar honom i famnen.

SvD - SvD -

Skriv en kommentar

nja, pillren ska mer vara en hjälp en en lösning, problemet är att folk använder det som lösning. polare hade provat det mesta, lagt om kosten, äter inte skit, långa hurtiga promenader i hunden. men pga tidigare bruten nacke och pajad höft har möjligheterna till träning varit något begränsade. när hon började med pillren trillade vikten av snabbare. att hon dessutom tidigare lidit av ätstörningar spelar också... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Tinky

Tja... Säg de där högt sp det till slut sjunker in...
Har läst på forum om besvikna som ätit lika mycket, inte motionerat och som:
"Det fungerar ju inte! Varning! Det är bluff!!!"

Haha, har du halkat in på fetto-spåret de senaste dagarna? :D Men jo, alltid sorgligt att läsa om "fettopiller", "fetmamedicin" o.s.v....

Pezster 
· Svar till Björn

Jupp. Det är lite av mitt signum tror jag...

*Väntar snällt på att arga tjockisar ska anlända*

Pezster 
· Svar till Jebus

Hahahahahahahahaha! Priceless...

Då får du vänta ett tag. Det är ju jobbigt att gå från post till post. :)

Pezster 
· Svar till Björn

Hahahaha...

Förresten, apropå något helt orelaterat, tror du vi kommer få se samma snyftrubriker som om Annika "Östberg" om detta?

www.aftonbladet.se/nyheter/article6925915.ab

Pezster 
· Svar till Björn

Jamen... han som suttit så länge... jisses...
Fan... 12 år i fängelse ska vara 12 år och livstid ska vara livstid... daltande...
Varför ha ett straff som heter livstid om man kan komma ut efter 18 år?
Är det inte lättare att döma dem till då... ni vet... just 18 år?

En kul grej det här med benstommen är att alla feta människor faktiskt har kraftig benstomme. Men fetman beror inte på benstommen, utan benstommen beror på fetman. Benvävnaden anpassar sig efter belastningar i kroppen, även om det är en långsam tillpassning (det tar 10 år för hela benvävnaden att förnyas/bytas ut). Jag skulle kunna skriva massor om generna och andra saker de skyller på utanför sin kontroll, men nö... Visa hela »

Utdrag ur kvalitetsserien Fat Camp USA:

"So you're telling me that if I eat like sallad, and excercise more, I loose weight?"
"Eh, yes, that's exactly what I am saying."
"Doesn't seem reasonable. I don't believe you."

Hej Fat Camp!

Kan du definiera exakt hur mycket MINDRE är?
Kan du definiera exakt vad NYTTIGT innebär?
Kan du definiera exakt vad OKEJ och INTE OKEJ innebär?

Kan du definiera detta varje vaken sekund i alla sammanhang du befinner dig i?

Du verkar ju sitta inne på hela konceptet.

Fan vad trött jag blir på alla amatörforskare som poppar upp så fort en tidningsartikel skrivs.

Vad är det som får dig att sätta... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Förbannad

Vad är du för ett hjälplöst jävla mähä?! Behöver du veta exakt hur mycket mindre för att du ska sluta ösa in mat i munnen? Behöver du gå i skolan för ta ta reda på vad som är nyttigt? DET ÄR DITT JÄVLA LIV! Kan du inte ta hand om det så sitt där då och var fet… men kom för fan inte och gnäll över din övervikt en enda jävla gång hos mig eller någon an... Visa hela »

Förbannad: Japp.
Mindre = mindre än det du ätit tidigare när det lade sig på höfterna. Ät inte efterrätt varenda gång eller så att du känner dig proppmätt.
Nyttigt = Borde vara allmän kunskap by now, men ok: grönsaker, nötter, kött, mat som inte innehåller mycket socker, mat som är så ren som möjligt, dvs utan en massa E-nummer och skit, icke friterad mat, tja listan kan göras r... Visa hela »

Hahaha, jag tänkte skriva något långt och spydigt, men jag tror det mesta redan är sagt. Av Pez och Candy såklart, men kanske lite roligare av Ricky Gervais.

Enjoy! www.youtube.com/watch?v=RXTq2_3LfXM

Om inte tjockisar fanns, vilka ska ni då känna er överlägsna? Vilka ska ni skratta åt ?

Pezster 
· Svar till Arachne

Åh... Tjockisarna kommer inte ta slut. Någonsin... Så det där är det inte ens lönt att spekulera...

Arachne: Svagbegåvade och volvoraggare.

Definiera. Varför ska det behöva definieras hit och dit? Hur svårt ska det vara... Det är väl bara att bränna mer kalorier än vad man proppar i sig. Vill man äta mycket, onyttigt eller både och får man röra sig där efter också.

Förbannad: din uppgift att ta reda på vad som är bra för dig och inte. inte alla andras. men som alla säger så är det mer eller mindre en regel att det bara är att bränna mer kalorier än du sätter i dig - med enstaka undantag, typ folk med genuina ämnesomsättningsproblem.

det svåra är oftast viljan. Men den kan ingen annan ge dig, den måste du bygga upp och ha själv. Man tappar vikt och släpper... Visa hela »

Anonym: Jag har alltid tänkt mig tjockisar som en viss typ av människor med en viss sorts mentalitet som i stort sett går ut på att om det skulle finnas ett sätt att äta hur mkt som helst och inte behöva röra sig alls, då är det det bästa alternativet. Det spelar ingen roll hur logiskt det är, bara NÅGON (utan nån som helst källkritik) säger att det funkar.
"Ett barn på lekplatsen sa att bantning... Visa hela »

Pezster: Du tycks fortfarande inte kunna svara på mina frågor. Antagligen för att de är omöjliga att svara på, då de är beroende av så många faktorer. Det var just det som var min poäng. Du sitter och häver ut dig att de feta är ett problem för dig men du kan inte definiera begreppen i dina lösningar:
1 Ät mindre.
2 ÄT MINDRE!
3 Ät nyttigt när du väl äter.
.
. Visa hela »

Pezster 
· Svar till Förbannad

Jag ska absolut inte svara på några av dina frågor. De får du lista ut själv. Du har väl själv blivit fet? Inte mitt problem. Vill du inte gå ned i vikt? Inte mitt problem det heller.
Så länge ni anpassar er till samhället och inte tvärtom är det lugnt.

Jag själv kommer aldrig bli tjock. Skulle jag börja gå upp så tränar jag... eller what the fuck som nu krävs... för fet hade... Visa hela »

@Förbannad:
Är du blind?? Analfabet?? Går fortfarande i första klass?? För annars förstår jag inte hur du har kunnat missa alla de svar som har rullat in till dig.
Det är inte omöjligt att svara på eftersom vi har gjort det.

Lösningen är: (och ljuda dig nu igenom stavelserna)
att göra av med mer kalorier än du stoppar i dig.
Då går du ner i vikt... Visa hela »

förbannad: har du läsproblem? Annars fattar jag inte hur du kunnat missa alla svar du fått. seriöst.

svaren du söker klassas mer eller mindre som allmänkunskap. klättra ur din lilla stolthetskartong och diskutera konstruktivt istället för att ta spjärn där du redan bestämt att det inte finns några svar eller lösningar.

Det gör mig förbannad att förbannad tillåts ha rösträtt.

Pezster 
· Svar till Alexandra

hahahaha

Kommentera