Tidigare idioters bild... ser ni båten? Inte? Då är allt som de ska...

Tydligen finns det ett gäng idioter som springer fritt bland Turkiets berg och letar efter saker...

"En grupp kinesiska och turkiska kristna (efterblivna) upptäcktsresande tror att de har hittat Noaks ark på berget Ararat i Turkiet. "Det är inte hundraprocentigt säkert, bara 99,9 procent"

Hahaha... hur i helvete kan seriösa tidningar ta upp sånt här? En grupp kristna flummar omkring och snubblar över några pinnar på marken och... tadaaaaa... ARKEN!

NEJNEJNEJ! Det är inte självklart inte lilla båten Arken eftersom... håll i er nu... den är en fiktiv pryl i en sagobok!!! Suck... snart är det väl någon tomte som hittar Conans svärd eller Harry Potters trollstav någonstans.

Åh, titta där på marken! En konformad sten? Kan det vara... ja, det är det nog. Jag måste ringa tidningarna... jag tror jag har snubblat över Jesus buttplugg! Det här är stort.

DN, SvD, HD, GP, Sydsvenskan, VLT, Skå, Dagbladet, BH, eK, BLT, LTZ, ArB, ArB2, GD, GD, ST, TA

Skriv en kommentar

Mycket tokigheter hittar de på men den här bilden visar att jesus existerar där man minst anar det
twobluecrabs.com/?p=1437 :P

Pezster 
· Svar till Vegetal

Hahahahahaha.... så jävla bra... och passande liksom...

Lägg av din tönt!
Det finns många seriösa vetenskapsmän som ser på saken utifrån ett rent vetenskapligt perspektiv. Ditt förakt avslöjar bara okunskap alt. osäkerhet

Pezster 
· Svar till Benny

Hahahaha... öh... nej? Det finns inga vetenskapsmän som ser seriöst på det här... vetenskapsmän håller på med vetenskap... och ingenting med religion kan kallas för... wait for it.. vetenskap.

Comprende?

Pezster 
· Svar till Benny

Och mitt förakt är baserat på just kunskap.

Eftersom ALLA fakta stödjer att det inte finns någon gud... inte ett enda bevis för hans påstådda existens har lagts fram...

Så vem är det som sitter bakom en slöja av okunskap?

Hahaha.... knäppskalle.

hahaha! folk alltså. Låter som små barn när de går på dinosauriejakt i skogen och hittar alla möjliga spår och bevis för att de fortfarande finns överallt :D.

med skillnaden att dinosaurier funnits, iof...

Pezster 
· Svar till Tinky

Dinsaurier är nice... jag hade haft mer respekt för folk som hade dyrkat dem istället för en sagofigur.

"Hör vår bön du allsmäktige och arga T-Rex..."

Benny: åhå? Så det finns vetenskapsmän som rent empiriskt kan föra i bevis att en gubbe på ett par 100 bast byggde en båt och slängde på två av varje djur på den? REALLY? (men förbehåll om att tydligen diverse havslevande fåglar och fiskar inte behövde straffas).

eller menar du att det bara finns skäl att tro att det var en rejäl översvämning någon gång och nån lang... Visa hela »

Storyn med Arken kan ju naturligtvis ha en verklig historisk förankring utan att det för den skull vare sig bevisar eller motbevisar något om vad bibelanhängare tar för att vara sant. Skulle det visa sig att det är en båt de hittat där uppe så är det ju oavsett vilket ett ganska coolt arkeologiskt fynd.

Pezster 
· Svar till Tarenkoppkaffe

Jupp... men tro mig... det är ingen båt.

Klart det är en båt! Så här gick det till:
www.funnyexamanswers.com/image/whatdayisthetest.jpg

Pezster 
· Svar till Fredrik

Hahahaha... asbra.

Om man nu vill kasta in vetenskap i det den här befängda historien så finns det nu för tiden en ganska väl underbyggd teori om att historierna om syndafloden grundar sig i att Svarta Havet förr var en insjö vars yta kan ha legat så mycket som 100m under medelhavets. Ca 5600 år innan nån snubbe blev fastnaglad på ett kors forsade plötsligt medelhavet in i och enorma markytor kring Svarta Havet lades under vatten på ganska kort... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Jaanus

Teori ja... och så räknar vi lite på de vattenmängder som krävs för att föra upp en båt till den höjden som det här fyndet handlar om och så inser vi tillsammans att det är en rätt löjlig teori.

jag förstår att du tror att detta är bullshit, det skulle förmodligen dom flesta göra om dom tänkte att allt var logiskt, jag är kristen och du får gärna tycka att jag är dum i huvet, det kan jag oxxå tycka ibland men vad finns det för mening med att snacka skit om folket. är det för att du vill känna dig mäktig eller är du bara allmänt töntig?

Pezster 
· Svar till awdawd

Ledsen. Jag pratar inte skit om folket. Jag bara säger som det är.
Ledsen att du är kristen... häng kvar bara... snart kommer det nog piller...

För att inte tala om dumheten om att han langade in ett par av varje djursort. Om han hade gjort det hade det suttit två jävligt tjocka och lite ensamma lejon när vattnet var borta.

Och Benny om du nu fortfarande tror på det där: Måste ha varit en vääääldigt stor ark om han skulle få plats med alla djur plus att det är helt omöjligt att samtliga djur i hela världen härstammar från ett enda par. Ta... Visa hela »

"Hör vår bön du allsmäktige och arga T-Rex..."

Så T-Rex var arga?

Men som kommenter till ditt inlägg vet jag inte riktigt vad jag ska säga. Arkeologiska fynd har ju visat sig stämma med bibliska berättelser ett stort antal gånger. Jag vet inte om du har kunskap om detta eller struntar i det?

Pezster 
· Svar till Tony

Hahaha... Har de? Verkligen? Nämn ett.

Det är inte en lika befängd idé som den att Gud, för att förlåta oss för att vi brytit mot lagar han själv satt upp, inkarnerade sig hos ett gäng lantisar och blev korsfäst som ett offer till sig själv, för att han själv skulle förlåta oss för de där synderna vi begått....nä då sätter jag hellre mina pengar på bigfoot eller den avskyvärda snömannen =)

Pezster 
· Svar till DNME

Sant. Snömannen är i alla fall plausibel.

Jag skulle LÄTT kunna tänka mig att ge mig upp i bergen och bygga en båt bara 'for the hell of it', plantera badkar i öknar etc, allt för att jävlas.

Pezster 
· Svar till Jay

Ring mig så sticker vi iväg och lever rövare...

helt galet vad många tidningar som hade skrivit om det? tror aldrig jag sett dig länka till så många i nåt inlägg..
Så underbart citat också, "Det är inte hundraprocentigt säkert, bara 99,9 procent"

Pezster 
· Svar till Kris

Lite därför jag blev lite sur... varför skriva om sånt här trams? 2010 liksom... suck.

en.wikipedia.org/wiki/Biblical_archaeology

Kolla där och läs lite info från båda sidor.

Det är det som är ditt problem, du är obildad inom detta område. Ungefär som när du säger att T-Rex var arga. Du tror på vad du tror på, utan att veta vad du vet.

Pezster 
· Svar till Tony

Hahahaha... sluta nu. Vetenskap och bibeln kan inte vara i samma rum. Det fattar väl vem som helst.
Och det där med T-rex tänker jag inte ens kommentera.
Verkligen... kristna idioter har jag inte tid för.
För vem fan är "bildad" inom ett område som definierar "obildad"? Va?

Tro på sagor etc... för fan... väx upp.

Awdawd: Hahahahahah.
Intressant kommentar, framförallt stycket:
"jag är kristen och du får gärna tycka att jag är dum i huvet, det kan jag oxxå tycka ibland"
Kommentar på detta är överflödig.

Tony: Inte riktigt va... Det är nog snarare så att man har valt att tolka de arkeologiska bevisen så att de stämmer in på vad som står i bibeln. Men du får gärna överbevisa mig.

Geez... Du lyckas verkligen dra till dig alla sorters idioter till din blogg. Är det inte socialister eller cykelfascister, så är det religöst fanstyg. Den enda gången det är vettigt att vara religös, är när ens ex skall på den där företagspicknicken, och man ber till vädergudarna om regn och åska :D

Pezster 
· Svar till Antropos

Ibland får jag in dem hit så vi alla kan njuta av dem ;)

Tony: har ögnat den typen av forskning förr - och den bevisar egentligen inget i religiös mening. att vissa platser, personer och företeelser som nämns i bibeln existerat råder det inte särskilt mycket tvivel om historiskt sett, däremot finns det inget som pekar på att det är helt tillförlitligt för att kunna ses som fakta, bara mer eller mindre bevisbara teorier. När man går inför att leta efter spår med ett vis... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Tinky

Ren jävla rock 'n roll Tinky...

:D

Va inte så negativ till gud. Om syndafloden kommer då skulle du nog vilja checka in på noaks båt.

Pezster 
· Svar till bloggare på icedaniel.se

Jag är negativ till allt som våldtar klena människors hjärnor.

Ahh underbart pez du attraherade lite kristet-patrask, så nu känns din blogg lite som att gå på kolmården och se apor äta bajs!

Att tro på Noaks ark... är ni helt ärliga eller är det någon oskriven ironi-taktik från er sida? Lyssna på er själva för en stund och tänk logiskt...om ni kan........en gubbe som är 600 år bygger en båt som hushåller alla världens djur, det ä... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Vegetal

Ah... just det. Surfa dödsvågen. Bra idé.

Själv ska jag skaffa en hjälm. Man vet aldrig när kometen kommer. :D Jag vet att hjälmen inte skyddar mig... men jag har en bild av mig stående med min lilla hjälm på huvudet, två envisa fingrar i luften mot kometen skrikandes:
"Bring it, bitch!!!"

Gawdamned!

Jag vill inte på nåt sätt ge bilden av att stödja religion i någon form - anser att det i sig är ett mentalt handikapp - men med tanke på vilka som läser det här inlägget känner jag mig tvungen att skriva det i klartext. Sådär.

För att förekomma ytterligare så baserar jag min syn på att det är ett mentalt handikapp på oförmågan att applicera deduktiv slut... Visa hela »

Hellre att dom religiösa härjar runt bland berg i Turkiet än sprider sin dynga här bland oss. Jag tycker vi skickar alla religiösa till Ararat för lite båtletning. :)

Pezster 
· Svar till Alexandra

Hmmm... det där är ju en alldeles lysande idé!

Alexandra: de hittar säkert några fler :D

Pezster 
· Svar till Tinky

Snart kan vi läsa om en grupp som har hittat grus som med 99,9 procents säkerhet har en gång suttit under Jesus högra sandal.

Tinky och Vegetal: jag vrider mig av skratt!!! Tack!

Bokstavstroende kristna fundera vidare på det här:
- hur mycket mat och vilken sort man skulle ha med sig åt alla miljoner arter djur...
- om syndafloden skulle täcka all land, så tar det rätt lååååång tid innan växtligheten skulle återhämta sig, vad skulle vegetarianerna äta av de närmaste månaderna? Knapra på arken?
- hur... Visa hela »

Kommentera