De senaste dagarna har jag skruvat Ikeamöbler. Jag hatar Ikea. Man tittar på manualen och så ser man bilderna. Oj, så enkelt! Sätt bara in skruven här… och här… och skruva fast dem med den medföljande lilla metall-skruv-helvetets-mojängen och gå till punkt nummer 2 på ritningen.

NEJ! Era jävlar, jag kan inte gå till punkt nummer 2 på bruksanvisningen... eftersom skruvarna fan inte passar! Jag är fast på punkt ett eftersom någon ond jävel i produktionen med vilje verkar ha borrat några millimeter fel i skiten och SKRUVHELVETET GÅR INTE IN I DET DÄR FÖRBANNADE JÄVLA HÅLET!

Sedan sitter man där och dubbelkollar… kanske om jag gör så här… eller så här… sedan inser man till slut att man nog är tvungen att åka dit och byta ut skiten. Ringer kundtjänst…och får:

"Har du följt den inkluderade monteringsanvisningen?" undrar en glad röst i luren.
"Öh… nej… jag har försökt skruva ihop möbelhelvetet på måfå bara och chansar liksom på att det ska bli rätt. Dessutom är jag hög som en giraff på knark och lider av Parkinssons… Klart som fan jag läser anvisningarna! Vad tror du jag är?! Snickare?!?!"


Det löste sig med ett glas sprit och en gammal, väl beprövad metod som kallas för VÅLD!!!

Ikeamöbel - Pezster 0-1

Skriv en kommentar

Pezster 
· Svar till Andreasvb

Det där är bara en dum fan som inte klarar av enkla instruktioner :D
I mitt fall var det FEL på PRODUKTEN!
Jävla Ikea... ska åka dit imorgon och göra fula miner åt de anställda.

Haha. Fick också ett IKEA-utbrott häromdagen. För det första fick jag hamra ihop kvalitetslösa skiten med en bokjävel för att inte slå sönder "träet", vilket inte var så jävla kul som det kanske kan låta. Efter jag skruvat ihop hela hyllan och ska sätta fast sista biten upptäcker jag till min stora irritation att en av hyllbitarna är ungefär 4 cm kortare än alla andra. Därefter slän... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Neurotiska Hanna

Hahahhaa... det var som när en sa till mig att jag skulle använda en gummihammare för att inte skada en möbel...
"Gummihammare? Öh... en hammare? Av gummi? Finns det? Och varför i helvete tror du att jag har en GUMMIHAMMARE?!?!?!" sa jag.

senast jag befattade mig med ett 3dpussel från ikea så bjöd jag över ett gäng polare. bjussa på ett par öl, byggde soffa och sen bjöd jag alla på middag.

orka pussel själv.

Pezster 
· Svar till Tinky

Nästa gång är det jag som pyntar för att få dem monterade på plats av Ikea själv... tänker sitta där och övervaka, med mina polare och dricka öl under tiden...
;)

hahaha- och komma med tips och åsikter :D

Pezster 
· Svar till Tinky

Preciiiiis...
"Hörru... det blev en skruv över där... ska det verkligen vara så?"

Jag älskar IKEA! Tycker manualerna är glittrande biblar och allt blir rätt och fint.

Skicka över möblerna till mis så skruvar jag ihop dem (kolla där ja). Jag kanske ska starta företag: "Jag monterar dina IKEA-möbler med ett leende... och rätt blir det!!" Förtar förvisso idén med platta paket. hm...

Kommentera