En gång på en nattklubb blev en bekant dissad av en "barhoppare" som vi kallade dem. Dvs en tjej som flörtar, tigger drinkar och sedan går vidare. Min vän var från landet och visste väl inte hur det där brukar gå till. Så när han gick fram till henne senare för att fråga om hon ville sitta med oss bad hon en stor jävel att säga till honom att dra åt helvete. Snopen kom han bort till oss. "Jag fattar inte..."

Vi förklarade för honom. Sedan såg vi hur den där bruden gick fram och tillbaks till baren och skaffade fler drinkar. Både till sig själv och sin sällskap som bestod av muskelnissar och andra tjejer. Tja... vi hade ju kunnat gå dit, förklara vad vi tyckte om det och njuta av att få spö... fast, lockande som det var... så var vi lite kreativa den där kvällen så det blev så här istället...

Vi var kanske 12 personer i vårt sällskap, blandat killar och tjejjer. Vi delade upp oss. Det enda vi sedan gjorde var att turas om att "råka" vara i närheten av den där "barhopperskan" när hon gick sina turer. Varje gång sa vi något om att "luktar det inte konstigt här? Gammal svett typ?". Eller äckligt. Eller unket. Huvudsaken var att det luktade konstigt. En kille frågade i förbifarten henne om det inte luktade äckligt och hon kontrade med att hans mun nog satt för nära hans näsa. :D Vi upprepade det där lite överallt på stället under kvällen där hon råkade befinna sig tills vi inte hade några för henne "okända" ansikten kvar i vårt lilla gäng. Varje gång hon fick höra att det luktade konstigt precis där hon var började till slut få effekt.

För till slut såg vi den där bruden stå mitt i sitt sällskap och hade alla att lukta på henne. De skakade på huvudet men hon tryckte sig mot deras näsor... som om hon inte trodde på dem. Till slut tog hon sina grejjor och stack.

Vi skålade då tillsammans och vi hade alla ett *evil grin* när vi svepte våra drinkar.

"Mental Warfare" eller "mind fuck"... skitsamma vad man kallar det... det äger. Vissa använder muskler... de mer utvecklade "prylar" folk med hjärnan. Mycket mer effektivt... och dessutom ligger det kvar läääänge i hjärnan på folk. Sjukt bra.


Skriv en kommentar

Gött, så ska de tas!

Kom och tänka på en gång vi var ute ett gäng, lite mixat från nytt jobb olika bekanta. Jag satt bredvid en tjej, trevlig inte utseendet på sin sida. En okänd kille satte sig på hennes plats och började limma på mig, när hon kom tillbaka och på ett trevligt sätt ursäktade men sa att det var hennes plats. Han sa något riktigt nedsättande om hennes utseende, kommer inte i... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Klockrent. Jävligt bra gjort! Mer sådant från tjejer!!!
Verkligen!!!
Hahahahahahaha... så jävla bra.

Men Pez. Efter det här verkar du nästan vara en vanlig människa. Vafan. Faan. Skärpning. Nu gör vi så här. Jag och du ska gå ut. Utan allt det här snälla tramset du pysslar med.

Pezster 
· Svar till Roger

Hahahaha... det låter som en bra plan.

haha. jag börjar tänka på sånt som verkligen stör mig när jag är ute. killar som jag aldrig träffat förr som har svårt att förstå vad ordet "nej" betyder. det brukar gå till på liknande sätt:

"Kan jag få ditt nummer?"
"Nej."
"Men om..."
"Nej."
"Men om kanske..."
"Nej."
etc.

vaffan, varför fortsä... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Tinky

Hahahahhaa... låter som den där standardberusade snubben på 95% av landets uteställen...

ahhh psyops ftw:)

Pezster 
· Svar till dr. dum

Psyops... nice ord ;)

Tinky: ja, eller denna:

"Ska vi dansa?"
"Nej, tyvärr. Jag har precis beställt in en drink. Kanske lite senare."
"Jävla hora!"
"Mmmmmmm, Jesus älskar dig med. Stick nu!"

Eller den där den ena tjejen nekat, så vänder dumbknopfen sig till andra tjejen. Är det svårt fatta att ingen vill vara andrahandsvalet....

Kommentera