Naket säljer. Så enkelt är det. Förra året kom gruppen NikitA från Ukraina och släppte sin video till låten "Ropes". Artister idag försöker "smyga" in lite sex här och var... det brukar bli jävligt uppenbart i slutändan trots alla försök till att göra det så där subtilt och snyggt. Platt fall liksom...

Så kommer plötsligt gruppen NikitA på den briljanta idén att köra "all-in" med så naket det överhuvudtaget går att göra det... utan att bryta mot några oskrivna små regler...

En rolig grej här att den blir bannad och nedplockad lite här och var... trots att det finns videos med lättklädda tjejer i minimalistiska bikinis i ruskigt dåliga hiphopvideos (*kräks* - hiphop och RnB får mig att må mycket illa...) som faktiskt visar mer på nätet. Det är alltså bara det faktum att de ska föreställa nakna som gör att vissa knäppgökar får moralpanik.

Jag gillar videon skarpt. Inte så mycket pga av nakenheten utan mer för tjejernas attityd. Kolla in gången! Det är kaxigt gjort. Det handlar om attityd. Vi gillar attityd.

Extra fakta:

Antagligen är det hela en spinn-off av den här... Det är Make The Girl Dance - "Baby, Baby, Baby" - även den med attityd men inte lika bra. Viss... öh... klassskillnad, enligt mig.


Skriv en kommentar

Fy fan vad snyggt! Kropparna, gången och fuck vad bra det här här!!!!!!!!!!!
Den här snor jag och sprider!!!!!

Pezster 
· Svar till Flowergirl

Gör det. Den är helt jävla lysande. Girl power på ett nytt sätt, typ. Attityyyyyyyyd!!!!

jag skulle också gå naken om censurblocken hängde med :D

Pezster 
· Svar till Tinky

censurblocken är viktiga... :D
Det är rätt roligt att den blir bannad lite här och där trots att den egentligen är rumsren...

Nice walk!

Pezster 
· Svar till JB

Eller hur. Attityd!!!!

Argh! My Eyes! <kräkx>
www.youtube.com/watch?v=Fg2QHlo33yc

Anledningen till ramaskri och bannande är i så klart i grunden den skenheliga analkristna kvinnosynen. Gillade också videon, även om musiken hade en lite för kommersiell stil för mig.

Like! Fast trist att det är som Pez visar en spinn-off av den franska versionen. Gillade den franska lite mer för att den inte är lika stylad och dessutom lite modigare då de går på öppen gata med fler människor. Lite större risk bli arresterad! Sicket kurage!

Jag störtdiggar dem!! Så där vill man ju se ut och röra sig!

Pezster 
· Svar till Candy

Eller hur! Skit i musiken och välkomna girlpower 2010!!! :D

G: Visst är den franska lite "tuffare", men jag tycker att osäkerheten ljuser igenom för mycket hos tjejerna.

Pezster 
· Svar till JB

Nope. Den franska är kanske den första... men så kommer Ukraina och visar exakt HUR det ska göras.

JB: tro fan det att gå på en vanlig gata. Hade jag aldrig vågat! Fast har fotats naken i en av våra kvällstidningar för en herrans massa år sedan. Sicken kick! Riktigt befriande, fick mycket positiv respons på stan. Handlade inte om sex eller kvinnokroppen som objekt, utan ett konstprojekt....

Kom att tänka på att den enda som var besviken var morsan. "Usch, hela Sverige hade ju sett mig naken!"
Det lustiga var att visade en omslagsbild från Café där en väninna från mig porrade sig. "Men vad tycker du om vad xxxx gjort?"
"Det är en annan sak. Hon fick ju betalt! Och hon ser stylad och sexig ut, fixat håret snyggt. DET hade jag inte haft något emot om du gjorde."
Men WTF?

Gillade Ukraina bäst, de franska brudarna var för tunna/anorektiska...

Pezster 
· Svar till Mobwoof

Och för att du har bra smak... :)
viss klasskillnad på tjejerna, sättet de går på... Och den där attityden som bara lyser igenom.

Hehe Tack Mäster Pezter :)))

Kommentera