Nu är flera internationella film- och tvbolag igång igen med att terrorisera Pirate Bay grundarna. Nu vill industrins representanter att grundarna ska betala vite eftersom siten The Pirate Bay inte är nere.

"Fredrik Neij och Gottfrid Svartholm Warg torde enkelt kunna presentera bevis som visar att det är som de påstår, det vill säga att det är andra personer som övertagit kontrollen och driften av The Pirate Bay. Det har de dock inte gjort", skriver bolagens juridiska ombud i ansökan."

Löjligt. Ska de alltså bevisa att de inte driver den längre? Öh... det där låter ju skitskumt. Så varför uppmanar de killarna att bevisa att de inte driver den längre när fulsubban Wadsted säger:

"Monique Wadsted som företräder Hollywoodbolagen menar att hon har uppgifter som tydligt visar att han och Svartholm Warg är inblandade i drivandet av sidan".

Jaha? Fram med dem då! Visa upp dina bevis. Eller vänta... ahaaaa... du snackar alltså bara skit? Suck... dubbelsuck... "Bevisa att ni inte har..." What?! Har lagboken ändrats sedan sist jag kollade? Det är fortfarande så att det inte är bevisat att det är de som driver siten längre. Behöver ni hjälp med att förstå hur dumt detta är? Ok, då... så här:

"Du har tagit min bil!"

"VAD?! Nej, det har jag inte!"

"Jo! Bevisa för mig att du inte har tagit den. Annars blir du dömd för stölden!"

"Öh... va? Så fungerar det väl ändå inte?"

"Jo... för nu är vi i Sverige!"

"Ah... just det. Fuck."

Jag rekommenderar att ni laddar hem minst 6 långfilmer idag. Jag håller som bäst på att dra ned ett tiotal filmer... inte för att jag ska se dem... utan bara för att jag får en sådan mysig känsla i magen när jag ser hur nedladdningsstaplarna snabbt rör sig mot "100%".

Jag menar... 100/100 lina och så mycket att ladda hem! Tokroligt! Åh... titta... ett nytt spel? Fan... jag har ju ingen PC längre... skitsamma. Vi laddar det med! Kan ju alltid slänga filen när den är färdig.

Ladda, tanka, dela! Skitsamma! KUUUUUUL!

SvD - DN -


Skriv en kommentar

Jag sparar ned filerna direkt i papperskorgen!

Pezster 
· Svar till Fredrik

Ah... smart. Det ska jag börja med.

Rätt smart lösning, vad behöver vi poliser för? Vad behöver vi domstolar för? Lika bra att alla får sköta det själva. "Skyldig till mosats bevisats", känns som en härlig inställning till folk.

Jag ska också ladda hem en film och slänga direkt. Sedan upprepar jag detta i ett skript 1000 gånger. För varje gång förlorar bolagen (enligt deras egna uppgifter) minst 100 spänn. Jävlar vad dyrt detta blir för dom... ;)

Pezster 
· Svar till ConnyT

Jo.. för varje film och låt man laddar hem HADE man betalt för om inte de farliga internets hade funnits...

;)

Lär vara en civilrättslig process/stämning, dvs i mångt och mycket är det "omvänd bevisbörda" som gäller.
Jasså, visste ni inte att vi hade det i Sverige 2010??
Grattis nu vet ni..

Exakt samma skit skulle hända om IFPI får mod att stämma Jane Doesson 43 år och ensamstående 2 barns mor på 2,7 miljoner därför att John (fiktive Jane's fiktive 14 årige son) tankade ned... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Kafka

Svenskarna blir behandlade som de förtjänar... sitter man tyst och tar emot blir det så här...

alltså... vore det inte läge att helt enkelt, ni vet.... ge lagrådet mer makt?

Pezster 
· Svar till Tinky

Tja... eller göra om allting?

Det är ju skandal ! Laddar ner direkt i papperskorgen?
Fattar du inte hur mycket dollarser som filmbolagen går miste om? Minst $100.000 per nedladdning.
För inte att nämna de stackard artister, som snart inte har råd med 42 trädgårdsmästare till sin $10 mill. villa.
Fy skäms!

Pezster 
· Svar till JB

Hahaha...

Konspiratorisk som jag är befarar jag att den som i framtiden yttrar något "obekvämt" snart därpå kommer att få sin(a) uppkoppling(ar) nedstängda med hänvisning till förmodat upphovsrättsintrång. Ganska smidigt att kunna åberopa detta för att tysta godtycklig person eftersom i princip varenda kotte bryter mot "regelverket".

Pezster 
· Svar till IntERIKtigtklok

Tja.. jag vet inte om det är så konspiratoriskt... finns verktygen där är det snarare en tidsfråga...

dessvärre ganska snart skulle jag tro - hela prylen accelererar lit... [knips; användaren är offline till följd av 1) förmodat upphovsrättsbrott 2) förmodat samröre med terrorister, samt 3) förmodat fusk med sopsorteringen ]

Pezster 
· Svar till intERIKtigtklok

sjukt... sjukt!!! Ibland känner jag att jag bara vill av den här karusellen...

Jag hoppas ni delar med er broderligt av vad som finns i dom där papperskorgarna ni slänger era illegalt nedladdade filer i. Vi kan ju inte gå miste om massa potentiell fildelning och förlorad inkomst för skaparna?! Fildelning är mysigt. Fildelning är kärlek tammefan!

För övrigt hade jag fan aldrig vågat bråka med någon som heter "Svartholm Warg". Sjukt hårt namn! (Fast förnamnet "Gottfrid"... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Alexandra

Ja... de bra grejjorna delas så klart... men de dåliga åker bort direkt.

För att bli åtalad för diskriminering, där är det omvänd bevisbörda som gäller, dvs DU måste bevisa att du inte har diskriminerat

Pezster 
· Svar till Akta dig

Öh... va? Om det inte handlar om religiös diskriminering så klart... där diskriminerar jag... skicka böterna bara.

Kommentera